Nyheder, tips og råd

Nyheder, tips og råd

3byggetilbud.dk og vores panel af eksperter udgiver løbende nyheder og indlæg om renovering, byggeri og håndværkerbranchen. Her kan du finde gode råd, tips og guides om vedligeholdelse af din bolig, samt vejledninger til fradrags- og tilskudsmuligheder.


 1. Solgt skilt

  Høj aktivitet på boligmarkedet medfører øget efterspørgsel på håndværkere

  Skrevet d. 27. maj 2021 af Maria Carlsen

  Rekordmange handler, prisstigninger, korte liggetider og købere, der træder hinanden over tæerne for at få lov at købe boligerne. Boligmarkedet har i den grad trodset corona-krisen og det samme har været gældende for byggebranchen, der har været travlt som aldrig før. Vi dykker ned i udviklingen og ser nærmere på, hvorfor og hvordan de to brancher har indvirkning på hinanden.

  Læs mere

 2. Prisen på byggematerialer stiger i takt med den store efterspørgsel på håndværkere

  Skrevet d. 19. april 2021 af Mette Blume

  Priserne og ventetiden på byggematerialer stiger støt. Og den udvikling sker i takt med, at håndværkerne landet rundt har rygende travlt og danskernes byggelyst fortsat stiger.

  Læs mere

 3. Sådan tjekker du dine indefrosne feriepenge

  Skrevet d. 11. februar 2021 af Mette Blume

  Allerede nu kan du på borger.dk tjekke, hvor mange af dine indefrosne feriepenge, der venter på dig i år. Da første pulje, af de indefrosne feriepenge blev udbetalt tilbage i september, oplevede vi hos 3byggetilbud.dk en enorm byggelyst, derfor anbefaler vi denne gang at booke en håndværker i god tid.

  Læs mere

 4. Erhvervspuljen (2)

  Energistyrelsens Erhvervspulje: Få tilskud til dit firma, hvis du energirenoverer

  Skrevet d. 6. januar 2021 af Nynne Groth

  Det er ikke kun private boligejere og foreninger, der kan ansøge om tilskud hos Energistyrelsen, når de energirenoverer. Virksomheder kan nemlig også søge om tilskud, når de eksempelvis udskifter belysningen på kontoret med LED eller etablerer varmegenvinding. Næste ansøgningsrunde er åben fra 15. marts 2021 til og med 29. marts 2021 kl. 12.00. Bliv klogere på ordningen her.

  Læs mere

 5. Det skal du vide om renovering af bevaringsværdige bygninger

  Skrevet d. 6. januar 2021 af Mette Blume

  Skal du renovere eller ombygge en bevaringsværdig eller fredet bygning? Så læs med her, hvor vi har samlet alt, som du bør vide om renoveringen, inden du går i gang.

  Læs mere

 6. Håndværkerfradrag 2021

  Værd at vide om håndværkerfradrag i 2021

  Skrevet d. 15. december 2020 af Maria Carlsen

  Håndværkerfradrag for 2020 og 2021 er et grønt håndværkerfradrag. Med håndværkerfradraget kan du få fradrag på op til 12.500 kroner pr. person for energirenoveringer og klimatilpasning af din bolig i 2020 og i 2021 stiger beløbet til 25.000 kroner. Se, hvordan du kan bruge håndværkerfradraget i grafikken nedenfor.

  Læs mere

 7. Adventskalender 2020

  Skrevet d. 1. december 2020 af Maria Carlsen

  Hos 3byggetilbud.dk har vi endnu en gang lavet en lille kalender til decembermåned, men i år er både formen og indholdet en smule anderledes. Der er nemlig tale om en adventskalender, hvor hver låge indeholder relevant og aktuelt information for de danske boligejere. Hver tirsdag åbner vi altså en ny låge, hvor du bliver præsenteret for et nyt emne omkring bolig og renovering.

  Læs mere

 8. Håndværkerfradraget

  Håndværkerfradrag 2021: Beløbet hæves

  Skrevet d. 9. november 2020 af Nynne Groth

  I regeringens finanslov er det nu slået fast: Både håndværker- og servicefradraget skal hæves til 25.000 kroner per person. Håndværkerfradraget skal fortsat gå til energirenoveringer og klimatilpasning af boligen.

  Læs mere

 9. 3byggetilbud.dk samler ind til Børnecancerfonden

  Skrevet d. 9. november 2020 af Maria Carlsen

  Uge 46 samler 3byggetilbud.dk ind til Børnecancerfonden. Vi vil gerne bruge ugen på at hjælpe med at samle ind til fonden og til at sætte fokus på det arbejde, som Børnecancerfonden udfører.

  Læs mere

 10. nye tilstandsrapporter

  Nye tilstandsrapporter: Værd at vide om rapporter udarbejdet efter 1. oktober 2020

  Skrevet d. 28. september 2020 af Maria Carlsen

  Fra 1. oktober 2020 bliver tilstandsrapporternes k-skala skiftet ud med en ny skala med farvede huse. Også elinstallationsrapporterne laves om. Læs alt hvad du som bygherre bør vide her.

  Læs mere