Få 3 tilbud

Ekspert i tømrerarbejde

Tømrer Vetling er din garanti for godt håndværk. Vi er et ungt team, der brænder for vores fag og for de gode tømrerløsninger. Uagtet om du har brug for hjælp til træterrassen eller tagentreprisen, kan Tømrer Vetling hjælpe. Vi takker kun ja til arbejde, som vi ved, at vi kan klare til UG, så har du os på sagen, kan du føle dig sikker på at få en tømrerløsning i høj kvalitet.

Vi er yderst dedikerede til at sikre den enkelte kunde et resultat, der ikke kun emmer af faglig dygtighed, men ligeledes imødekommer dine ønsker og behov – og gerne mere til.

Hos Tømrer Vetling er vi professionelle og perfektionistiske. Det betyder, at vi går grundigt til værks – altid – og gør os umage ned til mindste detalje. Vi tænker alle aspekter og detaljer ind, så du får en tømrerløsning løst til perfektion. Små såvel som store projekter får samme kærlighed, og det betyder, at du, uagtet projektets omfang og karakter, er sikret et håndværk i høj kvalitet.

Et ungt team, der tænker nyt

Tømrer Vetling består af et ungt team, der tænker nyt og fremad. Vi fokuserer på nye teknikker og grøn omstilling, for vi ved, at bæredygtigt byggeri er fremtiden. Du vil kunne mærke vores passion for nytænkning og for de grønne løsninger, når vi råder og vejleder dig ift. bl.a. materialer. For at være up to date på bæredygtigt byggeri og få kendskab til bl.a. materialers CO2-forbrug, tager vi klimakurser. På den måde har vi det bedste grundlag for at kunne råde og vejlede dig.

Tømrer Vetling tilbyder hjælp til:

 • Tagentrepriser  
 • Træterrasser 
 • Carporte 
 • Totalentrepriser
 • Døre og vinduer
 • Nyt tag
 • Tegltage
 • Eternittage
 • Tilbygninger

Vi tænker for eksempel nyt, når vi bygger træterrasser. Vi gør nemlig brug af en nyere teknik, der er mere bæredygtig, simpelthen fordi man udnytter materialerne til fulde. Det betyder, at du får en smuk, robust træterrasse, der holder i mange år frem. Du kan læse mere om teknikken og få gode råd til dit terrasseprojekt i vores branchepartnerguide, som du kan tilgå via knappen nedenfor. Tømrer Vetling er nemlig 3byggetilbud.dks branchepartner indenfor træterrasser.

Styr på kerneværdierne

Du vil fra første kontakt af kunne mærke vores passion for faget og for de gode løsninger. Det er nemlig en vital del af vores eksistensgrundlag.

Vi har tre kerneværdier; kvalitet, god dialog, der skaber tryghed, og så ordentlig vejledning. De tre punkter skinner meget igennem i vores forretning

Marcus Vetling Garmo, ejer af Tømrer Vetling

Vi har i alle projekter øje for selv de mindste detaljer, fordi vi ved, at de til slut gør en stor forskel for resultatet. Vi er utrolig ærekære, når det kommer til vores arbejde og garanterer dig derfor en løsning, som du og vi selv kun kan være stolte af.

Sådan tilgår vi kunden

Vi ved, at ikke to projekter er ens, og derfor gør vi os særligt umage for at imødekomme dine særlige, unikke ønsker. Lige fra start af går vi højt op i, at der er en god dialog dig og os imellem, så vi hele tiden arbejder mod den drømmeløsning, I har tankerne.  

Uagtet om det er en træterrasse, et tagprojekt eller en tilbygning, du har brug for hjælp til, står vi hos Tømrer Vetling klar til at skræddersy en løsning til dig. Vi mestrer alle former for tømrerarbejde, så du kan trygt lægge din renovering eller dit byggeprojekt i vores hænder.

Sådan gør vi:

 • Ved første kontakt aftaler vi et kundemøde til besigtigelse. Til besigtigelsen går vi projektet igennem. Vi noterer kundens ønsker, og vi noterer vores faglige blik på projektet.
 • Herefter tager vi hjem og udarbejder et tilbud, som vi så fremsender til kunden. Har kunden nogle ændringer, for eksempel ift. materialer, så justerer vi tilbuddet derefter.
 • Så snart tilbuddet er accepteret går vi i gang. Og som sagt sørger vi for, at der er en god dialog kunden og os imellem lige fra start til slut.

Skal Tømrer Vetling realisere dine byggedrømme?

Lad Tømrer Vetling varetage dit tømrerprojekt. Vi står klar til at yde professionel rådgivning samt sikre dig en løsning af tårnhøj kvalitet. Vi skræddersyer løsningen efter dine ønsker og behov og gør os umage for at indfri dine unikker ønsker til resultatet.

Om du har brug for hjælp til etableringen af din nye træterrasse eller en større totalrenovering af boligen, har vi hos Tømrer Vetling kompetencerne til at tage professionel hånd om arbejdet. Din tilfredshed er vores førsteprioritet, og det betyder, at vi gør alt dét, der skal til, for sikre at der ikke er en finger at sætte på resultatet eller den kundepleje, vi yder.

Du kan kontakte os allerede i dag via knapperne nedenfor: