Om 3byggetilbud.dk

Om 3byggetilbud.dk

Hos 3byggetilbud.dk kan du indhente gratis tilbud fra håndværkere, når du står med en bygge- eller renoveringsopgave. Vi hjælper med at finde 3 håndværkere eller entreprenører, der passer til lige netop din arbejdsopgave og som hver især kan afgive tilbud på din opgave.


Formålet med 3byggetilbud.dk

Det er vores mål at gøre det nemt for alle danskere at finde dygtige, pålidelige håndværkere. Står man med et byggeprojekt eller en renoveringsopgave kan det være svært at overskue, hvem der kan udføre arbejdet og til hvilken pris. Derfor er det kernen i vores koncept at udvælge de rigtige håndværkere, som hver især kan give bygherrer tilbud på deres arbejdsopgave. Med vores service får bygherre et sammenligningsgrundlag i form af 3 gratis tilbud, når de har brug for en håndværker og indsender en opgave.

3byggetilbud.dk håndterer både små håndværksopgaver og større byggeprojekter.

Bestil 3 byggetilbud

Eksisteret siden år 2000

Vi har eksisteret siden år 2000 og i dag sidder vi ca. 60 medarbejdere på vores kontorer i København, som alle arbejder med at formidle bygge- og renoveringsopgaver og finde dygtige håndværkere til arbejdsopgaver i hele Danmark. Vi dækker hele landet og samarbejder med mere end 1.700 leverandører. 3byggetilbud.dk driver portalerne Energihjem.dk, Andelsportal.dk og Ejerportal.dk.

Vores service er gratis at anvende. Derfor er 3byggetilbud.dk uafhængige og modtager af denne årsag ikke procenter af opgaverne vi formidler, ligesom at vi heller ikke har fordel af, om du vælger en leverandør frem for en anden. Vi tjener i stedet vores penge på en fast medlemspris fra vores leverandører og via annoncering på vores hjemmeside. Du kan læse mere om 3byggetilbud.dk under vores ofte stillede spørgsmål.

På 3byggetilbud.dk bruger vi bl.a. cookies til at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Se vores cookie og privatlivspolitik.

3byggetilbud.dk i Aarhus

3byggetilbud.dk’s hovedkontor er placeret i København, men i sommeren 2018 har vi åbnet en underafdeling i Aarhus.
Adressen til afdelingen i Aarhus er:

3byggetilbud.dk Aarhus
Nørre Allé 13
8000 Århus C

Er du håndværker?

Vi kan hjælpe din virksomhed med at finde nye og spændende arbejdsopgaver i perioder, hvor du ikke selv har mulighed for det. Vores serviceafdeling screener alle indkomne arbejdsopgaver og kontakter bygherre inden vi videreformidler opgaverne. Vi videreformidler forespørgsler til dig så hurtigt som muligt, så du altid er sikker på at modtage opgaver, som er modtaget kort tid inden. Du vil altid modtage et opkald fra vores serviceafdeling eller konsulenter, så du kan tage stilling til, hvorvidt den pågældende opgave er relevant for dig og din virksomhed. 3byggetilbud.dk blander sig ikke i forhandlinger og priser mellem bygherre og din virksomhed, ligesom vi ikke har nogen økonomisk interesse i selve arbejdsopgaven. Hvis du synes at 3byggetilbud.dk lyder interessant for dig og dit firma kan du ansøge om at blive leverandør her:

Tilmeld virksomhed

Kontakt os

+45 7733 4000
+45 7733 4001 (Fax)

[email protected]

CVR
2683 2624

Konto (Danske Bank)
3001 0012813627

Skriv til os

Find en medarbejder

Her bor vi

Kristen Bernikows Gade 6
1105 København K

Få rutevejledning


Medarbejdere

Service og byggetilbud

Håndværk- og leverandørkontakt Aarhus

Håndværk- og leverandørkontakt København

Kommunikation og udvikling

Administration og ledelse