Få 3 tilbud

Fordelsprogram hos 3byggetilbud.dk

Alle håndværkere med en samarbejdsaftale hos 3byggetilbud.dk får muligheden for at benytte et eksklusivt fordelsprogram. Fordelsprogrammet er sammensat af en række nøje udvalgte virksomheder, som igennem 3byggetilbud.dk tilbyder relevante ydelser og produkter til fordelagtige priser for de tilknyttede håndværkerfirmaer.


Håndværkere tilknyttet 3byggetilbud.dk får med deres samarbejde adgang til et eksklusivt fordelsprogram til relevante ydelser.


Virksomhederne, der er en del af fordelsprogrammet bidrager med produkter og ekspertise inden for blandt andet arbejdstøj, videoproduktion, regnskab og uddannelse eller andre relevante ydelser for håndværkerfirmaer. Det er kun muligt for håndværkere, der har en aktiv samarbejdsaftale med 3byggetilbud.dk at benytte sig af fordelsprogrammet gælder kun for håndværkere, som har en aktiv optagelse hos 3byggetilbud.dk.

Oversigt over samarbejdspartnere i fordelsprogrammet


Dinero

Gør alt dit regnskab nemmere

pwc

PwC

Rådgivning til dit firmas økonomi

billigetshirt

Billigetshirt.dk

Tryk på t-shirts med dit firmas logo

din-bogholder

Din Bogholder

Hjælp til din bogføring

Liseborg

Liseborg

Tryk og reklamer til firmabilen

billig-arbejdstoej

billigarbejdstøj.dk

Kvalitetsbevidst arbejdstøj til overkommelige priser

connection-management

Connection Management

Ledelsesuddannelse og udvikling af medarbejdere

Unisecure Nordic ApS

Sikring af bil og værktøj

3byggetilbud.dk modtager ikke nogle former for betaling eller gebyr, når en håndværker gør brug af disse samarbejdsaftaler. Vi vægter derimod højt at de relevante ydelser bliver mere fordelagtige således at det er et fordelsprogram, hvor man får unikke rabatter, som ikke kan findes andre steder.

Er du ikke allerede håndværker hos 3byggetilbud.dk?

Og vil du også modtage relevante projekter i dit nærområde fra Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver? Læs mere om vores koncept og fordelene her.

Håndværkere

Formålet med et fordelsprogram hos 3byggetilbud.dk

Formålet med et fordelsprogram hos 3byggetilbud.dk er at sørge for, at 3byggetilbud.dks tilknyttede håndværkere kan få relevante ydelser til at drive deres virksomhed. Det kan være alt fra gode besparelser i hverdagen – lige meget om det er årsregnskabet, gaver til medarbejderne, eller nyt arbejdstøj, når det gamle ikke kan mere.

3byggetilbud.dk har et netværk af mere end 1.600 håndværkerfirmaer tilknyttet. Det netværk er en interessant målgruppe for en lang række virksomheder – og med det netværk i ryggen kan 3byggetilbud.dk forhandle nogle gode aftaler og rabatordninger til glæde for både håndværkerfirmaer og samarbejdspartnere i fordelsprogrammet.

Ønsker du at tilbyde produkter eller ydelser til håndværkerfirmaer?

Vi arbejder løbende med at udvide vores fordelsprogram og har efterhånden et netværk, der tæller mere end 1.600 unikke virksomheder, der er store som små.

Derfor ønsker vi fortsat at udvide vores unikke fordelsprogram således at både håndværkere og samarbejdspartner i fordelsprogrammet kan få lavet en god aftale.

Så har du en virksomhed som ønsker eksponering mod håndværkerfirmaer i byggebranchen? Så skal du bare udfylde kontaktformuleren nedenunder og derefter kontakter vi dig for at høre nærmere.

Bliv kontaktet vedrørende fordelsprogrammet her