Få 3 tilbud

Sådan virker 3byggetilbud.dk

Så nemt og hurtigt kan du indhente gratis og uforpligtende tilbud på din bygge- eller renoveringsopgave.

Forstå 3byggetilbud.dks koncept på 1 minut:

  • Beskriv og indsend din opgave
  • Vi ringer dig op og behandler din opgave
  • Håndværkere kontakter dig
  • Vælg en håndværker

Se hvor enkelt det er ↓

Så let får du tilbud på din opgave
4 simple trin:

Beskriv og indsend din opgave

Du indsender en kort beskrivelse og eventuelle billeder af din bygge- eller renoveringsopgave via 3byggetilbud.dks opgaveformular. Samtidig tilføjer du dine kontaktoplysninger, så vi og vores serviceafdeling kan komme i kontakt med dig.

Når opgaven er indsendt modtager du en bekræftelsesmail inden for 2 minutter med et link til dit personlige opgaveoverblik. Her kan du løbende logge ind og følge status på din indsendte opgave.

2-talVi behandler din opgave

Vores serviceafdeling behandler hurtigt din bygge- eller renoveringsopgave og kontakter dig telefonisk for at afstemme tidsfrist samt andre relevante informationer. På den måde sikrer vi, at vi finder de helt rette håndværkere til netop dit projekt. Herefter udvælges håndværkere til opgaven ud fra geografi og kvalifikationer.

Information om håndværkerne får du tilsendt i dit personlige opgaveoverblik, så du kan se, hvilke firmaer, der vil kontakte dig.

Sådan udvælger vi firmaerne til din opgave:

For os er det vigtigste, at vi finder de helt rette håndværkere til dit bygge- eller renoveringsprojekt. Vores erfarne Customer Service-team sidder derfor i vores intelligente opgavesystem og håndplukker firmaerne til netop din opgave. Når vi udvælger håndværkerne ser vi blandt andet på:

  • Hvilke brancher firmaerne løser opgaver i og eventuelle autorisationer
  • Firmaernes servicescore, der beregnes ud fra kundetilfredshed og svarprocent
  • Hvilke områder i landet firmaet dækker 
  • Om firmaet har tid og kapacitet til at løfte opgaven inden for den ønskede tidshorisont

Samtidig ringer vi altid håndværkeren op og fortæller om din opgave inden vi sender den deres vej. På den måde får vi bekræftet, at firmaet kan løfte opgaven og er klar til at hjælpe dig godt videre.

3-talHåndværkerne kontakter dig

Efterfølgende bliver du kontaktet af håndværkere, som hver især vil afgive tilbud på din opgave. Du aftaler sammen med håndværkerne de specifikke detaljer for tilbudsgivningen. Ofte er det en god idé at invitere håndværkerne på besøg, så opgaven kan besigtiges inden tilbuddet udarbejdes. Efterfølgende aftaler du med håndværkerne, hvornår tilbuddet sendes til dig. Du modtager dine tilbud direkte fra håndværkerne på mail.

4-talVælg en håndværker og sæt projektet igang

Herefter skal du blot vælge, hvem du vil have til at udføre arbejdet, og det er selvfølgelig frit om du takker ja til et af de tilsendte tilbud.

Takker du ja til tilbuddet kan opgaven igangsættes,


Har du endnu ikke indsendt en opgave?

Hør hvad andre synes om at benytte 3byggetilbud.dk

pil venste
pil højre

Vi fik på en nem måde tilbud fra flere håndværkere, så vi vidste at prisen var konkurrencedygtig. Det var meget trygt, at vi vidste, at 3byggetilbud.dk havde screenet håndværkerne inden.

Linda Hallander

Jeg benyttede 3byggetilbud.dk med stor succes, da jeg skulle have lavet badeværelse og køkken i min egen lejlighed og har siden hen også brugt deres service til nye vinduer i min boligforening.

Patrick Juel

Har du spørgsmål til processen?

Hvad hvis jeg bare vil have et prisoverslag?

Ønsker du blot et prisoverslag, men ikke et decideret tilbud på din opgave, så vil vi gerne hjælpe med at finde en enkelt og højst to håndværkere, der kan kontakte dig på telefon.

Du bør dog være opmærksom på, at der er mange opgaver, som kræver at håndværkeren besøger dig og beser, hvilket arbejde, der skal udføres inden de kan give dig en nøjagtig pris på arbejdet. Derfor kan et prisoversalg over telefonen sjældent give dig et helt præcist beløb.

Hvordan får jeg entreprisegaranti på min opgave?

Når du indsender en opgave via 3byggetilbud.dk, så kan vi, som et tilvalg, udstede en gratis garanti på din opgave. Entreprisegarantien dækker fejl og mangler for op til 35.000 kroner for private, og 100.000 kroner på opgaver, der er indsendt fra foreninger og erhverv. Entreprisegarantien dækker en lang række opgaver, der håndteres på 3byggetilbud.dk.

Det eneste du skal gøre for at få entreprisegarantien er at uploade tilbuddet fra den håndværker, du har valgt til at udføre opgaven. Indsend tilbuddet nogle dage inden arbejdet igangsættes. Så gennemser vi sagen og udsteder entreprisegarantien inden for 12 timer.

Er det 3byggetilbud.dk, der sender tilbuddene?

Nej. 3byggetilbud.dk sørger for at finde 3 håndværkere, der passer til din opgave i forhold til kompetencer og geografi. Herefter videreformidler vi opgaven til håndværkerne og vi fremsender dine kontaktoplysninger, så håndværkerne kan tage kontakt til dig.

Er der behov for besigtigelse af opgaven aftaler du nærmere med håndværkeren herom. Efterfølgende afgiver de tre håndværkere hver især et tilbud på din opgave.

Får jeg tilbud fra håndværkerne med det samme?

Det er ikke 3byggetilbud.dk, men derimod håndværkerne, der sørger for at give dig tilbud på din opgave. Du skal altså først i dialog med håndværkerne før du får dine tilbud.

Når du har oprettet og indsendt en opgave på 3byggetilbud.dk vil vores serviceafdeling efter en kort telefonsamtale med dig udvælge op til tre håndværkere, der kan afgive tilbud på din opgave. Håndværkerne kontakter dig for at aftale nærmere omkring tilbudsgivningen.

Det varierer meget hvor hurtigt håndværkerne kan afgive et tilbud. I nogle tilfælde skal håndværkerne besøge dig og se nærmere på opgavens omfang og tale opgaveløsningen igennem med dig, inden de kan afgive et konkret tilbud. I andre tilfælde kan håndværkerne give dig et overslag over telefonen, når I taler sammen.

Hvad hvis jeg har en hasteopgave?

Hvis du har en opgave, der haster er du altid velkommen til at sende den ind til 3byggetilbud.dk og skrive at opgaven haster. Det er ikke sikkert, at vi kan skaffe tre håndværkere, der kan afgive tilbud, men vi gør vores bedste for at få din sag løst hurtigt. Haster din opgave så meget, at du ikke har tid til at gå igennem vores opgaveservice er du altid meget velkommen til at benytte dig af vores håndværkersøgemaskine og via den tage direkte kontakt til de enkelte håndværkerfirmaer.

Hvad hvis jeg allerede har et tilbud?

Det er altid en god idé at have et godt sammenligningsgrundlag inden man skal vælge håndværker til en byggeopgave. Har man allerede selv indhentet ét tilbud, så vil vi anbefale, at man supplerer med to yderligere tilbud, så man har tre i alt.

Ønsker man tre tilbud indhentet fra 3byggetilbud.dk, så hjælper vi også med dette i de tilfælde det er muligt.

Fordele ved at indhente byggetilbud online

84% af alle danske håndværkeropgaver i løbet af det sidste år er blevet bestilt online

placeholder

Spar tid og penge
Slip for selv at finde og kontakte håndværkere. 3byggetilbud.dk gør arbejdet for dig. Du modtager uforpligtende tilbud, hvorefter du kan vælge det bedste.

placeholder

Personlig vejledning
Vores serviceafdeling gennemgår opgaven med dig. Vi står altid til rådighed, og er din sikkerhed for en professionel håndtering af din opgave.

placeholder

Entreprisegaranti
Vi tilbyder en gratis entreprisegaranti, som et tilvalg på mange af vores opgaver. Skulle der opstå fejl eller mangler ved det arbejde, som du får udført, er du sikret for op til 35.000 kroner.

placeholder

Gratis service
3byggetilbud.dk er en gratis og 100% uforpligtende service. Du er derfor ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter. Du skal heller ikke betale for at indsende opgaver.

Har du endnu ikke indsendt en opgave?