Få 3 tilbud

Branchepartnere på 3byggetilbud.dk

På 3byggetilbud.dk har vi eksklusive branchepartnere i aktuelle håndværkerbrancher, der tilbyder relevante ydelser og kan bidrage med vigtig viden til de byggelystne boligejere.


Som Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver samarbejder vi med mange dygtige håndværkere landet over. En lille gruppe af vores samarbejdspartnere tilbydes et eksklusivt branchepartnerskab i netop deres felt. Branchepartnerne på 3byggetilbud.dk tilbyder relevante håndværkerydelser og har en stor portion ekspertise og ikke mindst viden inden for netop deres branche, som de gerne deler ud af.

Vores branchepartnere bidrager med ekspertviden til eksempelvis artikler, presse, SoMe og cases, som er relevant læsning for de boligejere, der bruger 3byggetilbud.dk. Samtidig bistår de gerne med rådgivning og uforpligtende tilbud.

Oversigt over branchepartnere


Branchepartner blikkenslager Blikeksperten ApS

Blikkenslager
Blikeksperten ApS

Blikeksperten udfører alle opgaver inden for blikarbejde. Alt fra tag til tagrender. Blikeksperten er eksperter med 20 års erfaring i faget. Firmaet tilbyder altid en personlig service af indehaver og mester Thomas Thelin.

Blikeksperten ApS er specialister i at levere komplette løsninger med både vedligeholdelsesfri stern, udhæng og gavlbeklædning. De har eget værksted, hvor de producerer og arbejder med flere forskellige materialer, herunder zink, kobber, aluminium og stål. På den måde sikres det, at kunden kan tilbydes kunden en individuel løsning, der matcher præcis til deres behov. 

Læs mere om Blikeksperten ApS →

Fold ud


Branchepartner - brolægning Sølvsteen Have-Entreprise

Brolægning/Anlægsgartner
Sølvsteens Have-Entreprise

Sølvsteens Have-Entreprise er 3byggetilbud.dks branchepartner inden for belægning og anlæg.

Firmaet har med Agner Sølvsteen i spidsen hjulpet et hav af tilfredse bygherrer med belægningsopgaver, Etablering af støttemure, anlægsentrepriser, træfældning, topkapning af træer og hegn.

Sølvsteens Have-Entreprise tager altid en dialog med kunderne om, hvordan det bedste resultat opnås. Fagekspertens sørger for en grundig forklaring af forskellen på valg af sten, og hvorfor der er prisforskel ved forskellige materialer. Ligeledes rådgiver de gerne om design af udearealer.

Læs mere om Sølvsteens Have-Entreprise →

Fold ud


Branchepartner el-installatør Ren el

El-installatør
Ren EL-Teknik ApS

REN EL-TEKNIK ApS er en virksomhed som går op i kvalitet, og som gør en dyd ud af at gøre kunderne glade. Firmaet stræber altid efter at udføre det bedste stykke arbejde og forlader ikke en opgave, før kunden er helt tilfreds.

Læs mere om Ren EL-Teknik ApS →

Fold ud


Branchepartner Kloak

Unik Anlæg

Kloak
UNIK ANLÆG ApS

UNIK ANLÆG ApS vil gerne være din foretrukne kloakmester. Firmaet er autoriseret og med 20 års erfaring er der ikke det, det kyndige kloakfirma ikke kan. Unik Anlæg ApS går til dit projekt med stor viden og professionalisme og sørger for at holde dig godt i hånden fra start til slut.

Uanset om du har brug for hjælp til kloakseparering, strømpeforing, omfangsdræn, højvandslukke, etablering af faskiner eller noget sjette, så kan Unik Anlæg ApS hjælpe. Firmaet sikrer dig ikke kun en løsning af højeste kaliber, men også en så ligetil som mulig arbejdsproces.

Så skal der udføres kloakarbejde på din grund, er Unik Anlæg ApS det helt rette firma at søge gode råd og kyndig hjælp hos.  

Kontakt UNIK ANLÆG direkte her →

Fold ud


Branchepartner maler Udflytningsgaranti

Maler
Udflytningsgaranti ApS

Udflytningsgaranti ApS er altid parat til at hjælpe dig med dit næste projekt. Hvad enten du har behov for hjælp til tømrerarbejde, maling eller gulvslibning. Udflytningsgaranti har fokus på kvalitet og vægter den gode dialog rigtig højt og firmaet står altid klar med vejledning og råd til dit projekt.

Læs mere om Udflytningsgaranti ApS →

Fold ud


Branchepartner tømrer Tømrermester RFA

Tømrer
Tømrermester RFA ApS

Tømrermester RFA ApS eksperter i tømreropgaver fra kælder til kvist, og er ligeledes din garanti for solidt håndværk og en personlig service.

Ligegyldigt om taget skal renoveres, vinduerne udskiftes, du skal have en tilbygning eller måske en ny træterrasse, så kan du altid henvende dig til Tømrermester RFA ApS.

Tømrermester RFA ApS er et ungt, friskt team, der brænder for det håndværk, som udføres – og det kan ses resultaterne. Firmaet leverer nemlig den højeste kvalitet og afslutter først et projekt, når kunden er fuldt ud tilfreds med arbejdet.

Kontakt Tømrermester RFA ApS direkte her →

Fold ud


VVS-installatør

MBJ VVS Teknik

VVS-installatør
MBJ VVS Teknik ApS

MBJ VVS Teknik ApS udfører alle former for VVS-opgaver. Her snakker vi både for private, erhverv og ejendomme. Firmaet har stor erfaring som VVS-installatør og de udfører altid de nyeste løsninger i branchen.

Kontakt MBJ VVS Teknik ApS direkte her →

Fold ud


Vil dit firma vide mere om et branchepartnersamarbejde?

Vi arbejder løbende med at udvikle vores branchepartnernetværk, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil vide mere om mulighederne. Du kan kontakte din personlige konsulent hos 3byggetilbud.dk eller skrive til os på info@3byggetilbud.dk.

3byggetilbud.dk indgår branchepartner i følgende brancher:

Kun én partner i hver branche

Blikkenslager
(optaget)

Brolægning / Anlægsgartner (optaget)

El-installatør
(optaget)

Kloak & Entreprenør
(optaget)

Epoxy- & polyurethangulve

Gulv (afslibning & behandling)

Maler
(optaget)

Murer

Tømrer
(optaget)

VVS
(optaget)

Hvad kan du bruge en branchepartner til?

Står du med en renoveringsopgave eller et projekt, hvor du gerne vil have et firma tilknyttet, der kan deres fag helt ud i fingerspidserne? Så tøv ikke med at kontakte en branchepartner.

Det er kun muligt at blive branchepartner på 3byggetilbud.dk hvis man er godkendt af 3byggetilbud.dk til rollen. Det er derfor kun firmaer, som vi hos 3byggetilbud.dk ønsker at indgå et partnerskab med. Branchepartnere bidrager med deres ekspertviden og er kompetente eksperter inden for hver deres fag. Du vil derfor kunne finde artikler på 3byggetilbud.dks hjemmeside og pressemeddelser, hvor branchepartnerne bidrager.

Er du journalist eller skal du bruge en håndværker til en udtalelse?

Så vil vi hos 3byggetilbud.dk altid gerne hjælpe med at formidle kontakten til en branchepartner. Kontak vores presseansvarlige direkte hvis du ønsker at gøre brug af en branchepartner.