Få 3 tilbud

Info til pressen

Med udgangspunkt i bygge- og håndværkerbranchen har vi ofte udtalt os i danske medier og præsenteret tal, der illustrerer aktuelle tendenser. Medier og journalister er derfor meget velkomne til at kontakte vores kommunikationsafdeling, hvor vi tager os af alle henvendelser, der vedrører presse, udtalelser, tal og statistikker.


3byggetilbud.dk har siden år 2000 formidlet byggeopgaver mellem håndværkere og boligejere. Vi har derfor et stort kendskab til boligmarkedet og byggebranchen og vi er ofte blevet brugt som kilde i de danske medier, når der er historier fremme om disse emner.

Via vores opgavesystem har vi adgang til tal og statistikker, der illustrerer tendenser og udvikling inden for bygge- og anlægsbranchen. Vi vil gerne hjælpe med tal, der illustrerer den aktuelle stemning i branchen – både på landsplan og regionalt niveau.

placeholder

Du er velkommen til at kontakte os

Vores kommunikationsafdeling hjælper ofte journalister med pressehenvendelser. Vi bidrager gerne med både cases, tal, udtalelser og baggrund. Ring eller skriv endelig til os.

Maria Carlsen

Maria Carlsen
Kommunikationschef

+45 77 33 40 06
mac@3byggetilbud.dk

Pressetelefon

Du kan altid fange os på pressetelefonen, som vi også svarer uden for normal åbningstid.

+45 26 74 06 36

Cases

Har du brug for en case er du velkommen til at kontakte os. Vi har en stor kildedatabase og kan formidle kontakt til både håndværkere og entreprenører eller bygherrer og boligforeninger. Hvis du søger en specifik case, er du velkommen til at ringe til os på vores pressetelefon på telefon: 2715 1762.

Vi er altid på udkig efter en god historie eller en sjov nyhed, så hvis du har et forslag til en interessant artikel er du også meget velkommen til at kontakte os. Vores kommunikationsafdeling sidder klar på både mail og telefon til at spare med dig, hvis du har idéer til en historie med en god vinkel eller lignende.

Pressemeddelelser:

Vi udsender også selv pressemeddelelser. Du kan finde en liste over vores tidligere pressemeddelelser her.

Ønsker du at modtage vores pressemeddelelser, så send en mail til mac@3byggetilbud.dk og vi tilføjer dig vores presseliste.


Pressekit

I vores pressekit kan du hente forskellige udgaver af 3byggetilbud.dk’s logo og et billede af administrerende direktør Jessie Krogsgård. Har du andre forespørgelser vedrørende billeder eller materialer, så kontakt vores kommunikationsafdeling.