Få 3 tilbud

Håndværkernes erfaringer med 3byggetilbud.dk

Vi har samlet et udvalg af udtalelser fra vores netværk af håndværkere og samarbejdspartnere. Læs her, hvad de får ud af at være med som håndværkere hos 3byggetilbud.dk.

pil venste
pil højre

3byggetilbud.dk har hjulpet mig med at opbygge en stor kundebase. De har hele tiden fodret os med opgaver og det betyder, at vores firma har den volumen, som vi har i dag.

Kristoffer Niemann-Rasmusen, KNR Tømrer Entreprise

At være med som samarbejdspartner hos 3byggetilbud.dk har været en rigtig god hjælp – især for nystartede. Det gode ved 3byggetilbud.dk er at man kan designe samarbejdet efter de opgaver, man gerne vil have.

Lars Winsløw, Trebbien Byg

Håndværkernes anmeldelser af os

Spørg Egon ApS

“Vi har udelukkende rosende ord, om vores tid hos 3byggetilbud.dk. Vi har ikke meldt os ind i andre lignende tilbudsordninger, da det ikke er nødvendigt. Opgaver er der også rigeligt med.”

Malermester Adriana Kindvig Jørgensen

“Jeg har haft et abonnement hos 3byg siden jeg startede min malervirksomhed i 2019. Jeg er meget tilfreds. Fik gode opgaver, og har vundet en del af dem, og tjent mine penge tilbage.”

SEJLING & CO. VVS ApS

Altid et smil i den anden ende, samt meget professionel tilgang til tingene. Jeg kan kun sige, at jeg er super glad for samarbejdet med 3byggetilbud.dk”

Furdal Blik og Tagservice
Furdal – Blik & Tagservice

3byggetilbud.dk er et effektivt firma, som hjælper os håndværkere på vej til et bredere netværk. Det har hjulpet mig og min virksomhed godt på vej og har gjort mit netværk endnu større. Jeg kan kun anbefale og sige positive ting om dem.”

CND Gruppen ApS
CND Gruppen ApS

Mit firma og jeg har ikke fortrudt valget om at komme ind i folden hos 3byggetilbud, og kan klart anbefale at hvis man drømmer om muligheden for en seriøs vækst, så tag kontakt til dem hos 3byggetilbud!

Nimo Byg
Nimo Byg ApS

3byggetilbud.dk er et super godt hjælpemiddel, der kan fylde kalenderen op i flere måneder og være med til at skabe den succes, som man drømmer om.”

Lav den aftale, der passer dit firma

Vi indgår altid aftaler efter geografiske områder, brancher og kompetencer, så vi sammen kan finde den løsning, der passer til dit firmas kapacitet.

Vores håndværkere giver os i gennemsnit 4,7 stjerner ud af 5

Flere fordele ved at være håndværker hos os

placeholder

Flere kunder

Du får adgang til nye potentielle kunder

placeholder

Ingen procenter

Vi tager ikke procenter af dine vundne opgaver

placeholder

Entreprisegaranti

Vi stiller en gratis garanti på alle de opgaver, vi formidler

placeholder

Lille konkurrence

Du er kun i konkurrence med to andre håndværkere


Udfyld felterne og indsend din ansøgning

Når du har indsendt din ansøgning vil du blive ringet op den næstkomne hverdag.