Få 3 tilbud
Sektion For håndværkere

3byggetilbud.dk: Et godt springbræt for nystartede

Når man er tilflytter og opstarter firma et nyt sted, er 3byggetilbud.dk en rigtig god hjælp, fortæller de to ejere bag Sydfyns Tømrerfirma ApS, Mads Teckemeier og Kasper Lúttermann. I dag har Sydfyns Tømrerfirma ApS været en del af 3byggetilbud.dk i et års tid, og ejerne er rigtig glade for samarbejdet – og skønt de nu har skabt et netværk af kunder, har de ikke planer om at stoppe samarbejdet.

Det kan være vanskeligt at opstarte et nyt firma – især et nyt sted. Det kan ejerne af Sydfyns Tømrerfirma ApS nikke ja til, for lige præcis det har de gjort. Men de klarede det, og i dag går forretningen rigtig godt. Opstarten fik de hjælp til af 3byggetilbud.dk, og hjælpen har de ikke ville være foruden. I dag er de fortsat rigtig glade for 3byggetilbud.dk og deres konsulent, Bjørn, der hyppigt sender opgaver til dem.

Samarbejdet med 3byggetilbud.dk startede tilbage i marts 2023. Et opkald og en smule betænkningstid senere besluttede Mads Mads Teckemeier og Kasper Lúttermann sig for at sige ja.

“Bjørn ringede til mig en dag og fortale om konceptet. Som den jyde, jeg nu er, var jeg lidt skeptisk, men han talte godt for sin sag. Jeg mener, at jeg bagefter ringende til en anden håndværker, som var tilknyttet 3byggetilbud.dk og fik på den måde hørt fra en anden, at det fungerer, og at der kommer opgaver ind til en. Så jeg besluttede mig for at sige ja,” fortæller Mads Teckemeier og tilføjer, at omstændighederne ligeledes lagde op til det. Mads Teckemeier var nemlig nylig tilflytter og kendte derfor ikke til nogle lokale med renoveringsopgaver.

Tilfældigheder førte til flere samarbejder

Mads Teckemeier og Kasper Lúttermann mødte hinanden ved et tilfælde – et tilfælde, som de begge er rigtig glade for i dag.

“Jeg brækkede en arm og fik brug for hjælp. Så mødte jeg Kasper gennem en fælles bekendt, og vi har faktisk haft synkroniserede kalendere lige siden. Vi fandt ret hurtigt ud af, at det fungerede rigtig godt at arbejde sammen. Vi gik så i noget tid og talte om at slå pjalterne sammen og det gav så bare mening for os til sidst. Det skete så her i januar i år,” fortæller ejerne, der estimerer, at de arbejdede sammen omtrent 1 ½ år inden de valgte at slå sig sammen.

Kasper var derfor med, dengang Mads Teckemeier sagde ja til Bjørn og 3byggetilbud.dk. Og på samme måde som Mads Teckemeier er det, er Kasper Lúttermann glad for det.  

“Vi har været ret glade for det lige fra start af. Det virker jo,” fortæller Kasper Lúttermann.

Konsulent, Bjørn, har helt styr på Sydfyns Tømrerfirma ApS’ præferencer

For de to tømrere fungerer det godt at tage en bestemt form for tømrerarbejde ind for en periode, for derefter at tage en anden form for arbejde ind i en anden periode. Og her er det rigtig rart, at de kan ringe til Bjørn. For tiden er de særligt interesserede i tagprojekter, og det ved Bjørn.

“Det fungerer rigtig fint, at vi har Bjørn tilknyttet, så man har en konsulent man kan snakke med. Så han kan hjælpe og sørge for, at vi får de typer opgaver, vi gerne vil fokusere på – om det er større opgaver, tilbygninger, tagprojekter. Så der har vi sammen kunne tage en snak om den type opgaver, der interesserer os, og så er det kun dem, som han sender os,” fortæller Kasper Lúttermann. Og de to er enige om, at det fungerer rigtigt godt.

Til start kom en del småopgaver ind, men det var ikke den vej Sydfyns Tømrerfirma ApS skulle gå. Nej, de ville noget større og derfor gik de til Bjørn, som hurtigt sporede sig ind på deres præferencer. Når man er en del af 3byggetilbud.dks netværk, får man tilknyttet en personlig konsulent, der sørger for, at man får tilsendt den type opgaver, der interesserer en mest.

I dag har konsulent Bjørn rigtig godt styr på, at det særligt er tagprojekter, der interesserer de to tømrere – men skulle de en dag ønske sig en anden form for opgaver, kan de nemt ringe til Bjørn og fortælle ham det. Og så sørger han for, at tilpasse det, så de får opgavetyper, der er tilpasset deres ønsker og behov.

Sydfyns Tømrerfirma ApS leverer et ordentligt håndværk – altid

Ja, deres konsulent sender dem for tiden primært tagarbejde-opgaver– men de skal selv sørge for at vinde dem. Det sker heldigvis tit, og det er der god grund til. For når de to tømrere får tilsendt en opgave, kontakter de kunden indenfor 24 timer og tager hurtigst muligt derefter en god snak om projektet og kundens ønsker hertil.

Og når først kunden har valgt dem til at varetage deres renovering eller byggeprojekt, går de professionelt og omhyggeligt til værks.

“Først og fremmest går vi højt op i, at vi leverer et ordentligt håndværk. Og så er det vigtigt for os, at vi har god tid til det. Vi gider ikke haste os igennem det. Det skal være ordentligt, og vi tager os derfor tiden til at gøre det ordentligt,” forklarer de to og tilføjer:

“Nogle kunder ønsker jo den billigste og hurtigste løsning, men det er ikke os. Til det siger vi altid, at måske vi ikke er de billigste, men vi leverer et ordentligt håndværk. Vi kan jo sagtens gøre det både billigere og hurtigere, men resultatet vil være derefter.” Og det gider de to tømrere ikke, for sjusk og halvhjertede løsninger er ikke en del af deres ordforråd.

Fokus på bæredygtigt byggeri

To ord der er en del af deres ordforråd er bæredygtigt byggeri. De ønsker nemlig at bidrage til en grønnere byggebranche og ved, at bæredygtige løsninger er fremtiden.

“Vi vil gerne bygge bæredygtigt, og vi vejleder kunderne derefter,” fortæller de og forklarer, at de betragter det at bygge bæredygtigt som en del af deres værdier.

“Vores værdier er at sikre alle kunder et ordentligt håndværk samt at være ordentlige mennesker. Vi rydder så godt op efter os selv, som vi nu kan på en byggeplads, og gør vores bedste for, at vi ikke efterlader en grisesti. Og så mener vi så også, at bæredygtigt byggeri er blandt vores værdier. Vi vil altid gerne bruge nogle ordentlige materialer, som ikke har en al for skadelig påvirkning på vores klima. Det går vi højt op i,” lyder det.

“Jeg vil helt klart anbefale 3byggetilbud.dk til andre”

For de to tømrere er opskriften på succes en kombination af grundig (bæredygtig) vejledning, godt håndværk og en god tilgang til de kunder, der kommer til butikken – bl.a. igennem 3byggetilbud.dk. Og det er lige præcis det, 3byggetilbud.dk kan: bidrage til, at der kommer kunder til.

Og spørger man de to tømrere, fungerer det rigtig godt at bruge 3buggetilbud.dk. Derfor er de ligeledes hurtige til at sige ja, når det kommer til at anbefale håndværkerportalen til andre.

“Jeg vil helt klart anbefale 3byggetilbud.dk til andre, der står i den situation, som vi stod i,” siger Mads Teckemeier. Det er nemlig på ingen måder let at opbygge et netværk af kunder som tilflytter og nyopstartet.

“Når man er nyopstartet og skal ind på det her marked, er det godt at have en som Bjørn, der lige kan skubbe nogle kunder i vores retning,” fortæller Kasper Lúttermann og tilføjer:

“Det er rigtig nemt at bruge 3byggetilbud.dk ift. andre konkurrerende portaler, så der vil vi gerne betale for, at vi har en som Bjørn, som vi kan snakke med og som kender os”. Alt i alt er de to tømrere rigtig glade for samarbejdet, som de har planer om at forlænge, selvom de er ved at opbygge et godt omdømme i det lokale område som kompetente, dygtige tømrere.

Er du vores næste håndværker?

Vi indgår altid aftaler efter geografiske områder, så vi sammen kan finde den løsning, der passer til dit firmas kapacitet.

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *