12 gode grunde til at have en Plusprofil på 3byggetilbud.dk

12 gode grunde til at have en plusprofil

Skrevet den 18. juli 2017 af - 2 kommentarer

På 3byggetilbud.dk kan leverandører få en plusprofil til deres firma. Vi gennemgår her hvilke fordele, der er ved at have en plusprofil.

Har du nogensinde købt en bil uden at prøvekøre den først? De fleste forbrugere vil gerne indhente information og lave research, inden de køber et produkt eller service – også, når de skal bestille en håndværker til et stykke arbejde. Undersøgelser viser, at 81 procent af alle forbrugere undersøger virksomheder på nettet, inden de køber en ydelse hos dem. Det skaber nemlig tryghed og viser troværdighed, når man kan indhente informationer om det pågældende firma.

Vi ser ofte, at mange håndværkerfirmaer undervurderer vigtigheden af en hjemmeside eller en profilside, hvor bygherrer har mulighed for at læse mere om de håndværkere, der skal udføre et stykke arbejde for dem.

Derfor tilbyder vi på 3byggetilbud.dk, at leverandører kan opgradere deres profilside til en plusprofil. En plusprofil fungerer som en hjemmeside for det enkelte firma, hvor tekst, billeder, ratings, kontaktinformationer og muligheder for gratis kundeleads er samlet på en side.

Hvad er en plusprofil?

Alle leverandører, der har en optagelse på 3byggetilbud.dk får en profilside tilpasset deres firma. På profilsiden er firmaets kontaktoplysninger, et kort og et par sætninger om firmaet. Leverandører kan vælge at købe en plusprofil, som er en udvidet profilside, der fungerer som en hjemmeside med billeder, beskrivelse, flot design, mulighed for direkte kontakt til leverandøren via siden, ratings fra bygherrer, eksempler på tidligere opgaver og en masse andet. Plusprofilerne er lavet i et flot design, der tager højde for alle former for skærme og enheder. På en plusprofil kan en bygherre hurtigt få et indtryk af, hvad den enkelte leverandør kan udføre af arbejde, de kan læse om virksomheden og danne sig et indtryk af firmaet. Det skaber troværdighed og tryghed for langt de fleste forbrugere.

Du kan se et eksempler på plusprofiler her:

Samtidig kan du tilkøbe et unikt bedømmelsesmodul, der samler alle dine online kundeanmeldelser fra 3byggetilbud.dk, Anmeld Håndværker, Trustpilot, Google og Facebook ét sted. Ja du læste rigtigt. Alle dine online anmeldelser ét sted.

Læs mere om fordelene ved et bedømmelsesmodul her.

12 konkrete fordele ved en plusprofil

Responsivt 1. Dit firmas egen hjemmeside

Nye tal viser, at 81 procent af forbrugerne laver research på internettet inden de handler. Driver man sin egen forretning, bør man derfor prioritere at have et hjemmeside eller en online profilside, der fungerer som display for firmaets kompetencer, referencer og billeder. Hovedparten af nye kunder danner sig nemlig et indtryk af en virksomhed på internettet, inden de kontakter dem og handler med dem. Med en flot plusprofil kan du vise billeder frem af arbejde, du tidligere har lavet og give kommende kunder et godt førstehåndsindtryk af din virksomhed, allerede inden I har haft den første dialog.

Responsivt 2. Plusprofiler er søgemaskineoptimeret

Alle plusprofiler er SEO-optimeret. De er med andre ord designet sådan, at Googles søgemaskine prioriterer dem højt i søgeresultaterne. Dette skyldes både, hvordan sidens kode er bygget op. Samtidig er det vigtigt, at plusprofilerne er placeret på 3byggetilbud.dk, der i forvejen ranker rigtig godt i Googles søgeresultater. Derudover er det også afgørende for plusprofilernes placering, at hver eneste plusprofil har en unik tekst og mulighed for billeder og video. Rent faktisk ligger plusprofilerne altid på den første side af søgeresultaterne – og ofte blandt de allerøverste søgeresultater, når du søger på et firmanavn.
plusprofil i søgeresultater

Responsivt 3. Designet er 100 procent responsivt

Ligegyldigt, om du tilgår en plusprofil fra en pc, en tablet, en mobiltelefon eller en anden form for device, så vil profilsiden være designet hertil. Profilsiderne er nemlig lavet i et responsivt design (også kaldet mobilvenligt) og derfor er de brugervenlige at navigere på, ligegyldigt hvilken enhed brugeren besøger dem fra. Det er rent faktisk også et vigtigt parameter for Google, at de sider, der kommer med i deres søgeresultater har et responsivt design.

Undgå dårlige anmeldelser 4. Mulighed for direkte kundeleads (gratis)

Med en plusprofil gør du det let for kunderne at kontakte dig. Alle plusprofiler har nemlig en simpel beskedfunktion, som giver besøgende mulighed for at udfylde en kontaktformular, hvis de ønsker at komme i direkte kontakt med dit firma, eller hvis de ønsker at få et tilbud på en opgave. Når en besøgende udfylder formularen på din profilside, får du en mail direkte i din indbakke.
Sådan får leverandører leads fra plusprofiler

Undgå dårlige anmeldelser 5. Bygherre får et bedre beslutningsgrundlag

Med en plusprofil giver du kommende kunder og bygherrer et bedre beslutningsgrundlag, når de skal vælge et firma til deres næste bygge- eller renoveringsopgave. Hver gang en bygherre skal have tilbud på en opgave fra 3byggetilbud.dk, får de et direkte link til profilsiden på de håndværkerfirmaer, der skal give tilbud på opgaven. Har du en plusprofil er det denne profilside, som bygherrerne vil blive præsenteret for, når de får navnene på de tilbudsgivere, der er sat på opgaven. Allerede inden den første kontakt med bygherre har du derfor med en plusprofil et forspring, fordi du har givet bygherrerne mulighed for at få information om dit firma. Det skaber tryghed og troværdighed for bygherrer, at de kan læse om firmaer på en hjemmeside inden de køber et produkt eller bestiller et arbejde.

ranking 6. Ratings og online anmeldelser

Når en bygherre indsender en opgave til 3byggetilbud.dk bliver de bedt om at afgive feedback og evaluere de håndværkere, der skal afgive tilbud på opgaven. Derfor kan vi på plusprofiler vise ratings for din kundetilfredshed – ligesom, at firmaer, der er blevet månedens håndværker også får en pokal på deres plusprofil, hvor deres titel som månedens håndværker fremgår.

Bedømmelsesmodul: Alle dine anmeldelser ét sted

Du kan tilkøbe et bedømmelsesmodul for et engangsbeløb til din plusprofil. Med 3byggetilbud.dks unikke bedømmelsesmodul kan du samle alle dine kundeanmeldelser ét sted. Det gælder både ratings og skrevne anmeldelser.
Sådan får leverandører leads fra plusprofiler

Online anmeldelser er vigtige, når bygherren vælger sin håndværker. Faktisk læser 86 procent af alle forbrugere online anmeldelser om lokale firmaer inden de vælger et. Bedømmelsesmodulet samler dine anmeldelser fra:

 • 3byggetilbud.dk
 • Anmeld Håndværker
 • Trustpilot
 • Facebook
 • Google

Vedligeholdelsesfri 7. Vedligeholdelsesfri og uden at løfte en finger

Når du køber en plusprofil på 3byggetilbud.dk vil kommunikationsafdelingen udarbejde profilsiden for dig. En journalist fra 3byggetilbud.dk ringer dig op og udarbejder en unik tekst om dit firma. Det er også medarbejdere fra 3byggetilbud.dk, der sørger for at siden bliver sat op – naturligvis efter dine ønsker.

Siden er designet sådan, at de opgaver du har givet tilbud på via 3byggetilbud.dk løbende bliver tilføjet. Dermed bliver siden hele tiden fornyet.

Har du ønsker til, at der skal laves ændringer eller rettes noget til på din plusprofil, så sørger 3byggetilbud.dk også for dette.

Eget domæne 8. Til rådighed hele døgnet

Husk at en plusprofil giver kunder mulighed for at komme i kontakt med dig hele døgnet. På en plusprofil kan kunder undersøge din virksomhed, når det passer dem. De har med andre ord mulighed for at sende forespørgsler 24/7 – og ikke kun, når du har telefonen åben. Det sparer en masse tid og penge, når dine kunder kan finde svar på din profilside.

Håndtryk 9. Håndværkere med plusprofiler vinder flere opgaver

Statistisk set vinder de håndværkere, som har en plusprofil dobbelt så mange opgaver, som de håndværkere, der ikke har en plusprofil. 3byggetilbud.dk har analyseret data for tusindvis af opgaver fra september og oktober i 2018. Og tallene viser, at de håndværkere, der har en plusprofil vinder flere opgaver end dem, som ikke har en plusprofil. Rent faktisk vinder håndværkere med en plusprofil mere end dobbelt så mange opgaver.

Årsagen til, at håndværkere med plusprofiler vinder flere opgaver end de håndværkere, der har en standardprofil kan blandt andet findes i det ekstra beslutningsgrundlag, som en plusprofil giver bygherren. Selvom prisen er en vigtig fakta for mange bygherrer er mavefornemmelse, kemi og referencer også meget vigtige faktorer. En plusprofil skaber tryghed hos bygherren i form af beskrivelse, ratings, billeder, referencer og sender et signal om seriøsitet.

Engangsbeløb 10. Du betaler kun et engangsbeløb

Når du først har købt en plusprofil, så beder vi dig ikke om at betale for hosting, domæne eller lignende. Så længe du har en kontinuerlig optagelse på 3byggetilbud.dk, har du også en plusprofil.

Links til aktiviteter 11. Links til dine andre aktiviteter

Har du en Facebookside, en hjemmeside, en Instagramkonto eller måske en Linkedinprofil til dit firma, så linker vi til disse side fra din plusprofil – så kommende kunder også kan finde dig på andre platforme.

Links til aktiviteter 12. Leverandørsøgemaskine

På 3byggetilbud.dk har vi rigtig mange besøgende, der beder om 3 tilbud på en bygge- eller renoveringsopgave. Men vi har også rigtig mange, der benytter den leverandørsøgemaskine, som vi har liggende på hjemmesiden. Her kan man selv søge og finde en håndværker, hvis der er tale om en hasteopgave eller hvis man bare blot ønsker at finde en håndværker på egen hånd.

Vidste du?
 • At 90 procent af alle forbrugere undersøger virksomheder på nettet, inden de køber en ydelse hos dem?
 • At 56 procent af forbrugerne stoler ikke på en virksomhed, hvis den ikke har en hjemmeside?
 • At hver 4. virksomhed siger, at deres hjemmeside er deres største ressource til nye kunder?
 • At 92 procent af leverandører med plusprofiler har fået direkte kundeleads fra profilen

Ønsker du mere information om plusprofiler? Så kontakt din konsulent eller send en mail til [email protected] for at høre mere om plusprofilerne.

Skriv et svar

Kommentarer

 1. Halling gulvservice

  Vil gerne høre om hjemmeside

  Svar
  1. Hej Brian,

   Jeg sørger for at din konsulent Tino kontakter dig for mere info.

   Svar