Månedens leverandør

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens leverandør. Månedens leverandør udvælges på baggrund af den feedback vi får fra bygherrerne på 3byggetilbud.dk.


Hver måned kåret 3byggetilbud.dk’s afdeling for respons og feedback månedens leverandør. Månedens leverandør kåres ud fra svarprocenter, kundetilfredshed og feedback fra bygherrerne. Når man bliver kåret som månedens leverandør hos 3byggetilbud.dk får man en pakke fra 3byggetilbud.dk med t-shirts og diplom. Derudover laver vi et portræt af firmaet og skriver om, hvorfor firmaet er blevet kåret. Du kan finde en liste med de firmaer, der er kåret til månedens leverandør længere nede på siden.
Kundetilfredshed
Kundetilfredsheden skal være meget høj for at et firma kan blive kåret til månedens leverandør. Kundetilfredsheden er bestemt af de karakterer, som bygherrer giver leverandøren efter opgaven er udført.
Svarprocent
Svarprocenten er også vigtig for om et firma kan blive kåret til månedens leverandør hos 3byggetilbud.dk. Svarprocenten illustrerer hvor hurtig firmaet er til at tage kontakt til bygherre, når de har indsendt en opgave til 3byggetilbud.dk.

Senest kåret til månedens leverandør:

Sørensen Elteknik: Det forpligter at være fagmanden

For Michael Sørensen handler det om at være tro mod sit håndværk – altid. At være fagmand forpligter, og derfor går han aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller kundeservice. Hans firma hedder Sørensen Elteknik og er blevet kåret som månedens leverandør hos 3byggetilbud.dk i september. Mød firmaet her.

Holm’s Have Og Anlæg: Når jeg besigtiger opgaven, forstår jeg bygherrens behov bedre

Over telefonen kan man nemt tale forbi hinanden. Derfor tager indehaveren af Holm’s Have Og Anlæg, Kasper Klaus Stolshøj-Holm, altid ud og besigtiger opgaven hos bygherren. På den måde sikrer han, at han finder den bedste løsning til haven, som indfrier bygherrens ønsker og samtidig er kvalitetssikret. Det store kundefokus har givet det ambitiøse anlægsfirma titlen som månedens leverandør i august.

Bruuns Entreprenørservice: Jeg vinder opgaver med detaljerede tilbud

Titlen som månedens leverandør går i juli måned til det dygtige firma Bruuns Entreprenørservice, som altid prioriterer tiden til den gode kundedialog. Spørger man indehaveren Claus Bruun, handler det om punktlighed, kundedialog og udarbejdelsen af et detaljeret tilbud. Mød Bruuns Entreprenørservice her.

Klatreteknik udfører arbejde i højden, og når til tops i kundetilfredshed

Som erhvervsklatrer kan Martin Ganderup og hans mandskab kombinere deres passion for klatring med deres faglige kunnen. Det sker i firmaet Klatreteknik, som via rebsystem udfører tømrer-, murer- og maleropgaver i højden. Hos kunderne er der heller ingen tvivl – de er glade for at have Klatreteknik på sagen. Faktisk så glade, at firmaet får titlen som månedens leverandør i juni. Mød Klatreteknik og få gode råd til den gode kundedialog her.

Månedens leverandør Halling Gulvservice overholder altid tidsfristerne

Siden Halling Gulvservice blev etableret i 2012 har firmaet aldrig overskredet en deadline. Tidsfrister er nemlig til for at blive overholdt, understreger den erfarne gulvmand Brian Von Halling, hvis gode tilbagemeldinger har givet Halling Gulvservice titlen som månedens leverandør hos 3byggetilbud.dk. Mød firmaet og få fagmandens gode råd til gulvopgaven her.

Månedens leverandør Lindhard Glas – hold dig ajour med trends og produkter i branchen

Selvom glarmesterfirmaet Lindhard Glas har været mange år i branchen, betyder det ikke, at firmaet står stille. Indehaveren Poul Rosenørn Lindhard holder sig nemlig altid opdateret på de nyeste produkter, trends og metoder, så han kan tilbyde sine kunder de bedste løsninger. Mød månedens leverandør Lindhard Glas, der i mere end 35 år har leveret glarmesterløsninger til glade kunder.

KP's Tømrerfirma

Mød månedens leverandør KP’s Tømrerfirma v/Kristian Pilgaard, der trives allerbedst ude hos kunderne

Når Kristian Pilgaard fra KP’s Tømrerfirma v/Kristian Pilgaard er ude hos kunderne, har han det som en fisk i vandet. Glæden ved at udarbejde de rette løsninger har medført mange tilfredse kunder, og han kan derfor se sig kåret som månedens leverandør for marts. Få hans syn på livet som selvstændig og tre gode råd til bygherrer, der leder efter den rigtige håndværker.

NIMO BYG ApS

Månedens leverandør NIMO BYG ApS møder alle kunder med et stort smil

For Nicolai Lindgaard Møller og Jette Steenskov har kvalitetsløsninger, sparring mellem to dygtige kollegaer og godt humør banet vejen frem. Tilgangen har vist sig at være den helt rigtige cocktail, og NIMO BYG kan derfor kalde sig månedens leverandør for februar.

Mød månedens leverandør Lander & Gerlach ApS – nogle vaskeægte vinduesspecialister

Den første ’månedens leverandør’ i 2018 er fundet. Drengene fra Lander & Gerlach ApS stjæler prisen med en kundetilfredshed på hele 100 procent og placerer sig derfor på toppen af leverandør-piedestalen i januar. Den dynamiske duo Sune Lander og Lasse Gerlach, som har specialiseret sig i vinduer, er ikke blot gode venner – de er også håndværksmæssige sparringspartnere.

Månedens leverandør FHN Tømrerservice v/ Frederik Nielsen springer ikke over, hvor gærdet er lavest

For Frederik Nielsen, indehaver af FHN Tømrerservice v/ Frederik Nielsen, er succeskriteriet simpelt. Han vil levere en ordentlig løsning i første omgang, så han ikke behøver at vende tilbage for at rette op på fejl og mangler. Grundigheden har tilsyneladende båret frugt. FHN Tømrerservice v/ Frederik Nielsen har nemlig en kundetilfredshed på 98 procent og kan nu kalde sig månedens leverandør hos 3byggetilbud.dk i december måned.

Månedens leverandør NJ El-service – Grøn energi er vejen frem

For Niels Jørgensen, stifter og indehaver af NJ El-Service, handler det ikke om at levere den billigste løsning, men den rigtige og mest professionelle løsning – det betaler sig på den lange bane. Firmaet, som drives på attende år, griber altid telefonen og henvender sig til kunden. Den indstilling har båret frugt og NJ El-service kan derfor kalde sig månedens leverandør hos 3byggetilbud.dk i november.

Månedens leverandør Bugenhagen El-service – Mit firma skal stå for godt håndværk

For Rune Bugenhagen, indehaver af Bugenhagen El-service, handler det om altid at løse opgaverne lige så godt, som han ville løse dem hjemme hos sig selv. Den indstilling har været en succes og derfor er Bugenhagen El-service månedens leverandør hos 3byggetilbud.dk i oktober måned.

Månedens leverandør Den Syngende Murermester – stil krav til samarbejdet med din håndværker

Da der skulle findes en god og konkurrencedygtig murer i tv-programmet Penge på DR, faldt valget på Den Syngende Murermester. Claus-Henrik Kjærulf Larsen er en erfaren murermester, som velfortjent kan tage titlen som månedens leverandør hos 3byggetilbud.dk i september med hjem også. Få hans syn på den gode kundeoplevelse, og hør hans anbefalinger til bygherrer, der står overfor et byggeprojekt.

Månedens leverandør Carlsson & Bentø IVS: Ja til kvalitet, nej til hovsa-løsninger

Vennerne Jonas Bentø og Mathias Carlsson mødte hinanden tilbage i 2008 på anlægsgartneruddannelsen. Ni år senere er de begge indehavere af det fællesstiftede anlægsfirma Carlsson & Bentø IVS, som i denne måned er blevet kåret til månedens leverandør hos 3byggetilbud.dk. Mød det ambitiøse og kvalitetsbevidste anlægsfirma, og få deres råd til valg af den rette håndværker.

MK Murer

Månedens leverandør MK Murer ApS – derfor er moderne markedsføring også vigtig

Mød månedens leverandør MK Murer ApS og hør, hvordan et moderne håndværkerfirma markedsfører sig selv og få tre gode råd til at finde “den rette håndværker”.

Månedens leverandør Byens Tagservice: Sådan vælger du det bedste tagfirma

Gode anbefalinger taler for sig selv – og dem har Byens Tagservice mange af. Spørger man indehaveren Brian Pedersen, skyldes det kvalitetsarbejde, tillid, glade kunder og erfaring i branchen. Måske er det derfor, at Byens Tagservice er blevet månedens leverandør hos 3byggetilbud.dk her i juni. Mød firmaet og få tips til, hvad du skal være opmærksom på, når dit tag trænger til en kærlig hånd.

Månedens leverandør AH Brolægning & Anlægsgartner: Derfor er detaljen vigtig i brolæggerarbejdet

Med en vision om at bevare den høje kvalitet og faglighed i brolæggerbranchen stiftede Allan Hansen AH Brolægning & Anlægsgartner for 11 år siden. Og spørger man Allan Hansen er det firmaets professionelle tilgang og hans sans for deltaljer, der giver AH Brolægning & Anlægsgartner titlen som månedens leverandør, hos 3byggetilbud.dk. Mød Allan Hansen og få hans råd til, hvordan du finder den rette håndværker til din anlægs- og brolæggeropgave.

Månedens leverandør, Isoler Huset ApS, giver ekspertråd om isolering

Nogle gange skal du gøre, hvad du er bedst til. Det var indehaver Adam Høyers filosofi, da han for tre år siden stiftede firmaet Isoler Huset ApS. 
I dag er firmaet med til at garantere en årlig besparelse på varmeregningen på mellem 40-60 procent for huse og boligkomplekser. Mød månedens leverandør, som har specialiseret sig i facadeisolering og hør, hvorfor man kommer længst med fordybelse og specialisering, selv i et nicheprodukt som isolering.

Mød månedens leverandør If-Byg V/Ian H. Flamsbjerg – og læs, hvordan du finder den rigtige håndværker

If-Byg V/Ian H. Flamsbjerg er beliggende i Rødkærsbro i Midtjylland og beskæftiger sig med alt fra tømrer-, murer- og varmeinstallationer, og har i 2017 allerede vundet flere opgaver via 3byggetilbud.dk. Med 20 års erfaring i byggebranchen og 12 år som selvstændig, er Ian Flamsbjerg en rutineret herre i faget. 
Nu har vi spurgt ham, hvad der var udslagsgivende for deres succes og hvordan du kvalitetssikrer den håndværker der skal varetage din byggeopgave.

Mød månedens leverandør Malermester Kærsner I/S – og få gode råd fra en erfaren malermester

Med 35 års erfaring som maler ved Lene Kærsner om nogen, hvordan et godt stykke malerarbejde skal udføres. Hun elsker sit fag og for hende er en god kundekontakt alfaomega, hvorfor hun gerne rådgiver og informerer om forskellige løsninger på en maleropgave. Måske er det derfor, at Malermester Kærsner I/S er blevet kåret som månedens leverandør hele to gange hos 3byggetilbud.dk – senest her i februar.


Komplet liste: Månedens leverandør 2011-2016:

Månedens Leverandør 2016
Månedens Leverandør 2015
Månedens Leverandør 2014
Månedens Leverandør 2013
Månedens Leverandør 2012
Månedens Leverandør 2011