Oversigt: Månedens leverandør hos 3byggetilbud.dk

Månedens håndværker

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af den feedback, vi får fra bygherrerne på 3byggetilbud.dk.


Hver måned kårer 3byggetilbud.dk’s afdeling for respons og feedback månedens håndværker. Månedens håndværker kåres ud fra svarprocenter, kundetilfredshed og feedback fra bygherrerne. Når man bliver kåret som månedens håndværker hos 3byggetilbud.dk, får man en pakke fra 3byggetilbud.dk med t-shirts og diplom. Derudover laver vi et portræt af firmaet og skriver om, hvorfor firmaet er blevet kåret. Du kan finde en liste med de firmaer, der er kåret til månedens håndværker længere nede på siden.
Kundetilfredshed
Kundetilfredsheden skal være meget høj for, at et firma kan blive kåret til månedens håndværker. Kundetilfredsheden er bestemt af de karakterer, som bygherrer giver håndværkeren, efter opgaven er udført.
Svarprocent
Svarprocenten er også vigtig for, om et firma kan blive kåret til månedens håndværker hos 3byggetilbud.dk. Svarprocenten illustrerer, hvor hurtig firmaet er til at tage kontakt til bygherre, når de har indsendt en opgave til 3byggetilbud.dk.

Senest kåret til månedens håndværker:

Månedens håndværker: Tømrerfirmaet Roos & Jensen

Materialevalg og rådgivning er afgørende for projektets succes

Månedens håndværker i maj er Tømrerfirmaet Roos & Jensen ApS. Firmaet ledes af Hans og Nick, der sammen med deres dygtige folk kan løfte alle tømreropgaver – alt fra tagprojekter og renoveringer til nybyg. Her deler indehaverne deres bedste råd til byggeprojektet. Råd, der blandt andet kan forlænge tagets levetid med flere år og sikre dig en god renoveringsproces.

Månedens Håndværker: Perfekt Have

Månedens håndværker: Sådan gør du haven forårsklar

”God kemi og opfølgning er koden til det perfekte samarbejde.” Sådan lyder det uden slinger i valsen fra indehaver af Perfekt Have, Claus Tanggaard, der ikke er i tvivl om, hvorfor de har vundet titlen som månedens håndværker. Her giver han sine bedste råd til en forårsklar have.

Bygningskonsulent Rune Hansen

Månedens håndværker: Derfor bør du få et energimærke nu

Med energitilskuddets præmiere har det været noget af en turbulent måned for enkeltmandsvirksomheden Bygningskonsulent Rune Hansen ApS. Læs med her og hør, hvordan han har formået at holde kog i tilskudskedlerne og fødderne på jorden på én og samme tid.

Bendix VVS & Kloakservice ApS

Månedens håndværker: Bør du udskifte din varmekilde?

Efter en måned, hvor rekordmange danskere har igangsat renoveringsprojekter via 3byggetilbud.dk, er der særligt én håndværker, der skiller sig ud. Med en høj svarprocent og hele 98 % i kundetilfredshed er Bendix VVS og Kloakservice ApS er naturligt valg som Månedens Håndværker. Læs med her og få ekspertens råd til, hvorfor du bør overveje at skifte til en grøn varmekilde.

RB Totalservice

Månedens håndværker: Personsikkerhed og høj kvalitet

Ovenpå en kold måned, der grundet fart over feltet hos vores håndværkere er blevet en smule varmere, er der én bestemt håndværker der kan varme sig lidt ekstra på titlen som månedens håndværker hos 3byggetilbud.dk. Læs med her og find ud af, hvordan RB Totalservice har kæmpet sig gennem en kold februar måned og er kommet ud på den anden side med en stor håndfuld af glade og tilfredse kunder.

Månedens håndværker: Derfor bør du isolere og støbe dit gulv

I Vinderup nær Holstebro bor månedens håndværker, BSL Byg ApS. Med høj kundetilfredshed, god svarprocent og en tillidsvækkende og pålidelig tilgang, er BSL Byg ApS i denne måned løbet med titlen. Læs med her, hvor indehaveren fortæller, hvorfor du bør isolere og støbe gulvet.

Månedens håndværker: Sådan søger du energitilskud

Energitilskuddet har for alvor sat skub i efterspørgslen på energimærkning. I denne måned er det derfor KNN Energirådgivning, der med massiv opgavevækst og høj kundetilfredshed har fået æren af at blive kåret til månedens håndværker hos 3byggetilbud.dk. Medejer og energirådgiver hos KNN Energirådgivning, Niclas Rieper, kommer med tre gode råd til en succesfuld ansøgning til tilskuddet.

Månedens håndværker: Det handler om at være konkret

Ovenpå en måned, der har budt på en eksplosiv opgavevækst og en kundebase, som har været mere end tilfreds, står FR Installation ApS øverst på det prestigefyldte podie som månedens håndværker hos 3byggetilbud.dk. Læs med her og find ud af, hvordan elinstallatøren fra Nordsjælland har knoklet sig til titlen.

Månedens håndværker Birger Jonsson

Månedens håndværker: Dét skal du huske, inden du maler

I denne måned er Malerfirma Birger Jönsson kåret som månedens håndværker. Mark Jönsson, som er daglig leder i firmaet, er ikke i tvivl om, hvorfor de er løbet med titlen. Struktur, tillid og kommunikation er nemlig tre nøgleord, der gør, at kunderne kommer igen. Læs mere her, hvor Mark også deler ud af sine ekspertråd til maleropgaven.

JJ El-Teknik ApS

Månedens håndværker: Derfor er løbende el-tjek vigtigt

JJ El-Teknik ApS sætter en ære i at have tilfredse kunder over hele linjen, og i denne måned er firmaet blevet kåret til månedens håndværker. En titel som indehaver, Jonas Johnsen, er særligt stolt af – og med god grund. Det bekræfter ham nemlig i, at den gode service betaler sig. Få indehaverens gode råd til el-tjek og god service her.

Månedens håndværker: Opgaven skal løses, som var det hjemme i egen have

Efter en flot måned med hurtig opfølgning og en kundetilfredshed, der siger spar to, er TC Anlæg løbet afsted med titlen som månedens håndværker. Læs meget mere om, hvordan anlægsvirksomheden fra Midtsjælland har lagt sig øverst i håndværkerpyramiden.

Månedens håndværker Juli 2020 - Fyns Murer ApS

Månedens håndværker: Sådan får man fart i hjulene som nystartet selvstændig i murerbranchen

Efter kun et enkelt år på banen som selvstændig, oplever månedens håndværker fra Fyns Murer ApS allerede, at både virksomheden og murerbranchen er i en ubestridt medvind. Læs meget mere om, hvordan den unge virksomhed fra Fyn har placeret sig blandt de forreste i et murerfelt med fart på.

Dkhegn

Månedens håndværker: Vi har knækket koden til tilfredse kunder – hver gang!

Faste priser, individuel vejledning og ingen ubehagelige overraskelser. Det er blot nogle af de nøgleord, der er i centrum, når månedens håndværker rykker ud til kunderne. Her kan du læse om Dkhegns vej til tilfredse kunder, og om deres tre gode tips inden du opsætter hegn.

BPS Ejendomsservice

Månedens håndværker: Sådan opnår man tilfredshed i privaten

Hos BPS Ejendomsservice er alt naturligvis sprittet af fra top til tå – selv den humoristiske, men jordnære tilgang til alle projekter. Læs mere om det erfarne multifaglige firma fra Rødovres syn på branchen, og få indehaver Bo Pedersens guldkorn, om vejen til at få en tilfreds kundebase.

Månedens håndværker: Sådan håndterer vi coronakrisen

Hvordan håndterer månedens håndværker Gørding Ventilationsmontage ApS opgaverne under coronakrisen? Svaret er med fokus på en tryg afstemning med kunden og en stor solidaritet overfor konkollegaerne. Bliv klogere på alt det lige her, og få også indehaverens råd til, hvorfor ventilation bør prioriteres højere af boligejerne.

5 overvejelser du bør gøre dig inden du bygger til

Foråret er i særdeleshed sæson for terrasser og tilbygninger. Det oplever firmaet Egelund Byg ApS, der er kåret som månedens håndværker. Indehaveren Henrik oplever dog, at flere glemmer at gøre sig vigtige overvejelser inden projekterne startes op. Få hans gode råd her.

Sådan forlænger du boligen og tagets levetid

Månedens håndværker Almind Clausen Tømrer & Tagrens ApS deler firmaets bedste råd til isolering, hvor der er en god fortjeneste at hente hjem for både dig og din bolig. Samtidig bliver du klogere på rens og maling af taget, der kan forlænge tagets levetid med op til 20 år.

Månedens håndværker: Pas på med store fliser i indkørslen

Månedens håndværker – TFK Services V/Thomas Follin Kjær – er lidt af et multifirma. De rykker nemlig ud på både tømrer- og maleropgaver, og har samtidig en erfaren brolægger med ombord. Her deler indehaveren sine bedste råd til belægning på udearealerne, tværfaglighed samt det gode møde med kunden.

Invitér håndværkeren på besøg for et mere præcist tilbud

Månedens håndværker i december er Malerfirmaet J Hetland. Et erfarent firma med sans for god service. Få indehaveren Jens Hetlands bedste råd til et optimalt forløb, når malerarbejdet kalder.

TagrendeExperten: Net og tagrendebørster er en dårlig idé

Der findes nogle fejl, som mange husejere begår, når det kommer til deres tagrender. Dét indebærer blandt andet tagrendenet, brugen af børste og årstiden for tagrensningen. Månedens håndværker TagrendeExperten V/ Allan Hansen deler ud af sin ekspertise her.


Komplet liste: Månedens Håndværker 2011-2019:

Månedens Håndværker 2019
Månedens Håndværker 2018
Månedens Håndværker 2017
Månedens Håndværker 2016
Månedens Håndværker 2015
Månedens Håndværker 2014
Månedens Håndværker 2013
Månedens Håndværker 2012
Månedens Håndværker 2011