Få 3 tilbud

Elitekåringer 2023

Vi kan nu præsentere 3byggetilbud.dks elitekåringer 2023, og i år har vi kåret håndværkere i 16 forskellige fagkategorier. Kåringerne sker på baggrund af den data og feedback, som bygherrerne sender ind. En af de 16 elite-vindere får desuden den flotte titel som årets Elite-Håndværker 2023. I år består eliten af:

3byggetilbud.dks elitekåringer 2023 er nu fundet. Igen i år har der været stor konkurrence om titlerne blandt vores 1.800 dygtige håndværkere og samarbejdspartnere fra hele det danske land. Vores dygtige jury har set nærmere på firmaernes svarprocenter, kundetilfredshed, antallet af vundne opgaver og de mange positive anmeldelser, de har modtaget fra bygherrerne – og vinderne er nu fundet.

Elite-Anlægsgartner hos 3byggetilbud.dk

Ravnzen ApS

Venlighed og passion for sit fag er det første, som alle kunder møder, når Ravnzen ApS kommer på besøg. Det sprudler igennem firmaets indehaver Peter Ravnemose Danielsens positive indstilling, at fagkærligheden er stor. Professionelt og effektivt håndværk, uden at gå på kompromis med omhyggeligheden, er en fast del af arbejdsgangen hos Ravnzen ApS. Virksomheden specialiserer sig inden for hegn, og når de udfører hegnsopgaver er det altid høj grundighed, du kan forvente dig af virksomhedens dygtige og energiske medarbejdere.

Foruden faglig finesse, er der med Ravnzen ApS også tale om en virksomhed, som værner om kundernes tilfredshed. Derfor er punktlighed og god kommunikation en selvfølge hos Ravnzen ApS. Ravnzen ApS kan meget velfortjent se sig kåret som Elite-Anlægsgartner 2023 hos 3byggetilbud.dk

Et forrygende godt firma. Korrekt og fin pris, arbejdet udført perfekt, kom til tiden og arbejdede energisk, spurgte mig jævnligt under arbejdets udførelse, om det blev udført efter mit ønske og forventning. Ryddede fint op efter afsluttet arbejde. Et firma som jeg varmt kan anbefale og håber, at 3byggetilbud altid vil have i tankerne som et af de 3 mulige ved fremtidige licitationer.

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-VVS’er hos 3byggetilbud.dk

MK VVS & Teknik ApS

MK VVS & Teknik ApS kan igen i år kalde sig for Elite-VVS’er, og også i år er det rigtig fortjent, at akkurat dette VVS-firma får den flotte titel. Mange års erfaring fra VVS-branchen sikrer dig de rette løsninger af højeste klasse, og hertil rammer MK VVS & Teknik ApS også plet, når det kommer til kundebehandlingen.

MK VVS & Teknik ApS har adresse i Otterup, men hjælper kunder fra hele Fyn. Det erfarne firma tilbyder alle slags VVS-løsninger, herunder luft til vand varmepumper, gulvvarme, skift af vandrør, badeværelser og mindre VVS-arbejde. MK VVS & Teknik ApS sørger ikke kun for, at du får en løsning, der oser af faglig ekspertise, men sørger også for, at kunden føler sig set og hørt. En sublim kundeservice er derfor en naturlig del af pakken, når det erfarne VVS-firma er på arbejde. Derfor er det meget fortjent, at MK VVS & Teknik ApS løber med titlen som 3byggetilbud.dk’s Elite-VVS’er 2023.

Vi er meget tilfredse med det arbejde MK VVS & TEKNIK har udført. Behagelige medarbejdere, der var gode til at samarbejde – såvel internt som med andre håndværkere. Det er et flot resultat og til den aftalt pris. Vi vil klart anbefale at bruge dette firma.

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Den Grønne Eliteprofil hos 3byggetilbud.dk

Gørding Ventilationsmontage ApS

Igennem mere end 20 år har Gørding Ventilationsmontage ApS sørget for at ventilere boliger, så danske boligejere er sikret frisk luft, godt indeklima og en billigere varmeregning. Med indehaver Jørgen Kokholm i spidsen hjælper Gørding Ventilationsmontage ApS med stor professionalisme kunder til at få ventileret deres bolig på bedste og mest energirigtige vis.

Hos Gørding Ventilationsmontage ApS er selv de mest komplekse og komplicerede projekter velkomne. Fagligheden er nemlig i top, og så kan de deres kram til ug kryds og slange. Det betyder, at Gørding Ventilationsmontage ApS kan etablere skræddersyede løsninger inden for ventilation til alle typer af boliger.

Når Gørding Ventilationsmontage ApS kommer ud til kunder, sørger de for god kommunikation og kyndig vejledning. Den høje professionalisme og store faglige viden er blot nogle af de rosende ord, som firmaet har modtaget blandt deres mange 5-stjernede anmeldelser. Faktisk er Gørding Ventilationsmontage ApS så kompetente og dygtige til både deres håndværk og kundeservice, at det er andet år i træk, de vinder prisen, som Den grønne eliteprofil hos 3byggetilbud.

Derfor skal der lyde et stort tillykke til Gørding Ventilationsmontage ApS, som igen i år viser, at de fortjener titlen som Den Grønne Eliteprofil 2023 hos 3byggetilbud.dk.

Ventilationsfirmaet gjorde alt, hvad jeg havde forventet, plus mere. De er meget professionelle. Jeg er meget tilfreds med dem og mit nye ventilationsanlæg. De var fuldstændig fejlfrie og var meget hurtige til at montere det hele. Jeg anbefaler dette firma stærkt.

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Brolægger hos 3byggetilbud.dk

WB Entreprise

Hos brolægger WB Entreprise får du snorlige fliser lagt efter faglige teknikker, der sikrer, at fliserne ligger lige som de skal – også efter mange års brug. Det erfarne brolæggerfirma er ekspert i alt slags brolægningsarbejde og kan derfor hjælpe, når det kommer til alt fra lægning af stisystemer til terrasser og indkørsler.

WB Entreprise har Jonas Wolfgang Bathum i spidsen, og Jonas Bathum forstår sig på alt fra faglige teknikker, de rette materialer og den helt rigtige løsning – og hertil har han stort fokus på, at kunden er glad. Derfor er det også helt naturligt for Jonas Bathum, at der er en god dialog ham og kunden imellem. Faktisk er kundekontakten årsagen til, at den erfarne brolægger besluttede sig for at starte sit eget firma – for igennem en god dialog får kunden dén løsning, denne drømmer om – og der opstår ikke misforståelser og bump på vejen. Og dialogen er da også en af de ting, som kunderne roser WB Entreprise for – og så de flotte løsninger af allerhøjeste kaliber. Det erfarne firmas store passion for at sikre kunderne de rette løsninger, sikrer WB Entreprise titlen som årets Elite-Brolægger 2023. De flotte anmeldelser taler da også for sig selv:

Pålideligt og god arbejde til aftalt tid og pris. Meget behagelig og positiv oplevelse, hvor kundens behov er i centrum. Service udover hvad man kunne forvente.

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Glarmester hos 3byggetilbud.dk

DK Glas og Montage ApS

Endnu en gang går titlen som 3byggetilbud.dk’s Elite-Glarmester til DK Glas og Montage ApS. 25 års erfaring sikrer det erfarne firma den helt rette viden og erfaring til at løfte alle former for glarmesterarbejde. DK Glas og Montage ApS tilbyder alle kunder kyndig vejledning og gode råd og en optimal løsning, der passer præcist til kundens behov.

Hos DK Glas og Montage ApS er den gode kundedialog i fokus, for filosofien er, at det er sammen, firma og kunde imellem, at den mest optimale løsning findes. Kvalitet er en naturlig selvfølge – både når det kommer til materialer, løsning og service. Ydermere vægter det dygtige glarmesterfirma, at alle kunder har lyst til at ringe til dem en anden gang. Derfor går de højt op i, at alle kunder føler sig trygge under hele processen og føler, at DK Glas og Montage ApS er til at stole på. Hertil garanterer de, at kommunikationen er i top, og at alle aftaler holdes. Og læses de flotte anmeldelser igennem, er det tydeligt, at det dygtige glarmesterfirma har fat i de helt rette værdier.

Det er fuldt fortjent, at DK Glas og Montage ApS kåres som Elite-Glarmester 2023, for igen i år er den feedback, vi modtager hos 3byggetilbud.dk, helt i top.

DK Glas har lige skiftet alle vores vinduer. De leverer altid god service og virkelig flotte resultater til en god pris. Kan klart anbefales.

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Gulvfirma hos 3byggetilbud.dk

Stika’S Gulvservice ApS

Når dit gulv er træt og trænger til nyt liv, er ét firma det helt rigtige at ringe til, nemlig Stika’S Gulvservice ApS, der er 3byggetilbud.dk’s Elite-Gulvfirma 2023. Om det er gulvafslibning, -behandling, -efterbehandling eller opfriskning af trapper eller dørtrin, er Stika’S Gulvservice ApS på pletten. Det dygtige gulvfirma kan faktisk arbejde på alt i træ – og om det er den ene eller anden træflade, du har behov for hjælp til, så får du en løsning af højeste klasse.

De to unge, erfarne herrer bag Stika’S Gulvservice ApS bringer i alt deres arbejde stor faglige ekspertise i spil, og det sikrer alle kunder de løsninger, som de drømmer om. Eminente løsninger er dagligdag hos Stika’S Gulvservice ApS, der ikke kun går op i resultatet, men også kunderne. Fra første kontakt gør det dygtige gulvfirma sit ypperste for, at kunden føler sig hørt, tryg og i gode hænder. Hertil har firmaet den helt rette viden og erfaring til at vejlede dig til den rette løsning – og intet gulv er for småt eller for stort, så du kan helt sikkert få hjælp til dit gulvprojekt hos det dygtige gulvfirma.

Filosofien er, at ikke kun løsningen, men også kunden er i fokus, og det ses i den feedback, vi modtager! Vi har nemlig rigtig mange bygherrer, der er glade for de løsninger, Stika’S Gulvservice ApS har skabt til dem. Det er derfor også rigtig fortjent, at Stika’S Gulvservice ApS får titlen som årets Elite-Gulvfirma 2023.

Udover at det var en super fed og nem oplevelse med Stika’S Gulvservice ApS, så blev det også til nogle super fede resultater. Jeg er så glad for den nemme kommunikation med firmaet, og ikke mindst for de fine resultater.

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Isolatør hos 3byggetilbud.dk

Vestegnens Isolering

Hos Vestegnens Isolering er ambitionen høj, for ejeren bag, Alex Hellmann Rich, vil være Danmarks bedste isolatør. Og det er høje ambitioner og det flotte arbejde, der hertil, sikrer ham titlen som Elite-Isolatør 2023.

Om det er hulmurs-, lofts- eller efterisolering – eller en anden form for isolering – du har brug for hjælp til, så kan Alex Hellmann Rich hjælpe. Om det er et lille eller stort isoleringsprojekt, du har brug for hjælp til, så kan du være sikker på, at du får en kyndig isolatør på sagen, der kan sikre dig den helt rette isolering til din bolig.

Alex Rich, der har 14 års erfaring inden for isoleringsbranchen, skaber kun løsninger, som han selv er stolt af – og du kan derfor føle dig helt sikker på at få en løsning af højeste kaliber. Vestegnens Isolatør benytter typisk papirisolering – det bedste isoleringsmateriale på det danske marked.

Foruden en løsning, der passer til lige præcis dig og din bolig, får du også en seriøs isolatør på sagen, der går højt op i at holde sine aftaler og holde en god dialog, så du føler dig i trygge hænder fra start til slut. Vestegnens Isolatør går langt for dig og for at sikre dig den rette løsning – og ser man på de mange flotte anmeldelser lykkedes det Alex Rich gang på gang at gøre kunder glade. Det er derfor også rigtig fortjent, at Vestegnens Isolatør kåres som årets Elite-Isolatør 2023. 

God kommunikation samt hurtigt og professionelt udført arbejde – de varmeste anbefalinger herfra!

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Maler hos 3byggetilbud.dk

Malerfirma Nordic Painthouse

Der er øje for selv den mindste detalje, når Malerfirma Nordic Painthouse udfører malerarbejde. Igennem sine mere end 20 år i branchen har indehaver Martin Schmidt aldrig leveret halvhjertede resultater. I stedet er det høj professionalisme og fagligt kendskab, der kendetegner det arbejde som Malerfirma Nordic Painthouse udfører.

Det er ikke blot i håndværket, at firmaet viser, at de er kvalitetsbevidste og går en ekstra mil for deres kunder. Når Martin kommer ud på en opgave, er kundens input og behov altid i fokus. Kunderne mødes i øjenhøjde, og det er en behagelig og åben kommunikation, der kendetegner Malerfirma Nordic Painthouses kundeservice.

Med både sans for at levere godt håndværk gang på gang, samtidig med at imødekomme kundernes behov og ønsker, er det meget velfortjent at Malerfirma Nordic Painthouse får titlen som årets Elite-Maler 2023 hos 3byggetilbud.dk.

Kan 100 % anbefales. Ordentligt håndværk, dyb professional. En virksomhed der kan holde på deres aftaler, utrolig servicemindede og hjælpsomme maler. Kan varm anbefales herfra.

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Murer hos 3byggetilbud.dk

NORHS BYG ApS

NORHS BYG ApS går til murerarbejdet med stor faglig viden og ekspertise og leverer gang på gang flotte kvalitetsresultater til stor glæde for alle kunder. Din opgave, lille som stor, er i trygge, professionelle hænder hos NORHS BYG ApS, der værner om det gode håndværk og murerfagets traditioner og teknikker. Murerfirmaet, har base i Greve, men hjælper kunder på hele Sjælland er altid klar på at tage rådgiver-kasketten på, så kunden får en løsning, der passer perfekt til dennes ønsker og behov.

Når NORHS BYG ApS går på arbejde, er det med stor passion for murerfaget og det smitter af på resultaterne, der altid er af høj kvalitet. NORHS BYG ApS er særligt ekspert i badeværelsesrenoveringer, nybyggeri, faglig rådgivning og alt, der angår fundamenter, herunder gravearbejdet, rørføring m.m. Hertil er NORHS BYG ApS også behjælpelig, når det kommer til entrepriseprojekter, hvor de erfarne murer står for al koordinering og byggestyring.

Men murerfirmaet forstår sig ikke kun på løsninger af højeste kaliber – hele arbejdsprocessen har det erfarne murerfirma gennemtænkt.  Det betyder, at alt spiller, når NORHS BYG ApS er på sagen – både kommunikationen firma og kunde imellem, tidsplanen, tilbuddet og selvfølgelig resultatet.

Titlen som 3byggetilbud.dk’s Elite-Murer 2023 går derfor særdeles fortjent til NORHS BYG ApS, der altid leverer eksemplariske løsninger inden for murer- og byggefaget.

Dejligt at aftaler bliver holdt, møder til aftalt tid. Laver et godt stykke arbejde og har faglig stolthed. Dette gør, at man som kunde bliver tryg. Vi er super glade for det badeværelse, de har lavet for os. Det er lige som vi ønsker det, så vi kan varmt anbefale at bruge NORHS BYG ApS.

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Tømrer hos 3byggetilbud.dk

GK-Tømrer

Det hører til sjældenhederne, at man igennem mere end 40 år i en branche formår stadig at være på toppen. Det er tilfældet med GK-Tømrer, en tømrervirksomhed med sans for kvalitet og kundens tilfredshed. Indehaver Gunner Knudsen viser, at erfaring, stor faglig viden og tømrerarbejde til perfektion er vejen frem, når man vil have glade og tilfredse kunder. Faktisk er kunderne så tilfredse, at GK-Tømrer har så mange flotte anmeldelser, at 3byggetilbud.dk stolt kan kåre Gunner og GK som Elite-Tømrer 2023.

På trods af sine mere end 40 år i faget møder Gunner altid sine kunder i øjenhøjde. Der er tid til spørgsmål, og en åben dialog er en fast del af arbejdsgangen hos GK-Tømrer. Det sikrer, at kunden altid føler sig taget godt i mod og får den løsning på sit projekt, som ønskes.

Hurtig svartid, mødestabilt og godt håndværk. Rigtig god service hele vejen igennem. Tak til Gunner.

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Specialist hos 3byggetilbud.dk

Michael Sjursen Tagdækning

Michael Sjursen Tagdækning får den flotte titel som Elite-Specialist 2023, og dét kommer sig af, at manden bag, Michael Sjursen, er stor specialist inden for sit fag. Tagdækker Michael Sjursen har 25 års erfaring inden for tagdækkerbranchen og formår gang på gang at levere et kvalitetsrigt resultat til altid stor tilfredshed.

Gode råd, grundig vejledning, en særdeles professionel løsning og en kundeservice uden lige er dét, du får hos Michael Sjursen Tagdækning. Hos den erfarne tagdækker kan du få hjælp til udskiftning, reparation og lægning af tagpap, grønne sedumtage og efterisolering af taget og uanset opgavens størrelse og karakter, er du sikret en altid professionel løsning. Michael Sjursens fornemmeste opgave er at sikre alle kunder kvalitetsrige løsninger, der udføres ordentligt første gang. Hertil er du garanteret en personlig service. Faktisk får du i Michael Sjursen Tagdækning alt det du drømmer om i en håndværker.

Michael Sjursen Tagdækning boltrer sig i flot feedback og flotte anmeldelser: Hele vejen igennem får han fem ud af fem mulige stjerner. Det er derfor meget fortjent, at han i år kåres som Elite-Specialist 2023.

Fuld tilfredshed hele vejen igennem: Grundig gennemgang af projektet før tilbud, rimelig pris, udførte opgaven til aftalt og berammet tid, holdt alt pænt og ryddeligt undervejs. Den varmeste anbefaling af Michael herfra.

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Byggesagkyndig hos 3byggetilbud.dk

Boligstand ApS

Fuldt fortjent kåres Boligstand ApS for anden gang til årets Elite-Byggesagkyndig 2023. Boligstand ApS garanterer dig en grundig og komplet gennemgang af din bolig – om det er et el-eftersyn, en energimærkning, en tilstandsrapport eller alle tre ting, du har brug for hjælp til.

Boligstand ApS er klædt særdeles godt på, når det kommer til vurderingen af din boligs stand – for Jacob Hansen, der står i spidsen for det erfarne firma, har 30 års erfaring fra byggebranchen og har derfor stor viden og erfaring at trække på. I Boligstand ApS, der holder til i Horsens, og dækker hele den sydlige halvdel af Jylland, får kunden en erfaren samarbejdspartner, der ikke kun udfører arbejdet til aftalt tid og en fornuftig pris, men som altid er villig til at råde, vejlede kunden på baggrund af rapportens fund. Alle kunder kan altså føle sig sikre på at få et gennemført og uvildigt resultat.

Positiv oplevelse ved udarbejdelse af tilstandsrapport og energimærke. Jacob var meget behjælpelig med forslag til udbedring af fejl og mangler. Grundig gennemgang og forklaring. Vi vil helt sikker anbefale dette firma

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Kloakmester hos 3byggetilbud.dk

M. S. ANLÆGS- OG ENTREPRENØRSERVICE ApS

Når kloakken driller, klarer Elite-Kloakmester 2023 M. S. ANLÆGS- OG ENTREPRENØRSERVICE ApS skærene. Årets Elite-kloakmester har mere end 30 års erfaring og har udført mere end 12.000 kloakreparationer, og har derfor særdeles stor viden og erfaring at trække på. Hver eneste gang firmaets ansatte trækker i arbejdstøjet, leverer de kvalitetsløsninger til stor tilfredshed.

M. S. ANLÆGS- OG ENTREPRENØRSERVICE ApS er behjælpelig med alt, der angår kloakarbejde, herunder kloakreparationer, højtryksrensning, kloakforsikringsskader, TV-inspektion m.m. – og uanset om kunden har brug for den ene eller anden løsning, er løsningen altid af højeste kvalitet. Hertil er de skarpe ansatte klar til at rykke hurtigt ud.

Fra kunden har været i dialog med M. S. ANLÆGS- OG ENTREPRENØRSERVICE ApS, går det sjældent mere end 24 timer, før opgaven er besigtiget. Foruden at værne om de gode løsninger, værner kloakmesterfirmaet også om kunderne. Dette afspejler sig også i den flotte feedback, vi modtager. M. S. ANLÆGS- OG ENTREPRENØRSERVICE ApS har intet mindre end fem ud af fem stjerner fra alle anmeldere – og det er da også derfor, at det er rigtigt fortjent, at M. S. ANLÆGS- OG ENTREPRENØRSERVICE ApS løber med titlen som Elite-kloakmester 2023.

Godt udført arbejde. Det er nogle gode folk, der tydeligt er fokuseret på at gøre det godt, så jeg har følt at opgaven har været i de helt rigtige hænder

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Energikonsulent hos 3byggetilbud.dk

Dit-Tilsyn ApS

Vinderen af titlen Elite-Energikonsulent 2023 går fuldt fortjent til Dit-Tilsyn ApS, der har stor erfaring i energimærkninger og energioptimering af boligen. Det betyder, at foruden at udarbejde energimærkninger, kan Niels Nielsen også tilbyde jer kyndig energivejledning, så du får de bedst mulige forudsætninger for at optimere boligens energiforbrug.

Når du skal bruge en professionel energimærkningsrapport eller professionel energivejledning er Dit-Tilsyn ApS klar til at hjælpe. En af Dit-Tilsyn ApS’ dygtige energikonsulenter gennemgår din bolig og sørger for at forklare dig om de mulige energioptimeringer, der for dig kan betale sig. Har du Dit-Tilsyn ApS på sagen, kan du føle dig sikker på, at du får professionel, ærlig energivejledning, som du kan tage afsæt i, når du ønsker at energioptimere boligen.

Dit-Tilsyn ApS er din professionelle partner, når det kommer til alle former for aspekter inden for energioptimering, energimærkninger og energitilskud. Du kan altid forvente, at de kyndige energikonsulenter har øje for dine ønsker og behov. Filosofien hos 3byggetilbud.dk’s Elite-Energikonsulent 2023 er nemlig at alle kunderne fortjener den bedst, mest ærlige og optimale aftale.

Feedbacken fra kunderne er særdeles positiv, og det er derfor så fortjent, at Dit-Tilsyn ApS i år får den flotte titel som årets Elite-Energikonsulent 2023.

Alt efter aftale og hurtig betjening. Alt i alt meget tilfredsstillende.

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Træfælder hos 3byggetilbud.dk

Træeksperten

Der skal erfaring og grønne hænder til, når det kommer til træfældning, og det har Træeksperten – og det samt øje for fantastisk kundepleje sikrer manden bag, Nigel Marcel Carter, titlen som Elite-Træfælder 2023.

Sikker og professionel træfældning og hertil et drys af sublim kundepleje er Nigel Marcel Carter tilgang til sit arbejde, og det resulterer i flot feedback fra kunderne. Træeksperten, der hjælper sjællandske kunder, har stort speciale i de rette træløsninger og er derfor ikke bleg for at råde og vejlede dig til den rette løsning. Om det er træfældning eller blot beskæring, du har brug for hjælp til, så er Træeksperten klar til at hjælpe. Uanset dit arbejdes størrelse og karakter, får du en løsning af højeste klasse. Og så til en pris, der passer – her er det nemlig ikke den dyreste løsning, der anbefales, men den rette løsning.

Super arbejde fra en flink fyr, der bare gik til jobbet med flid og afleverede haven som han sagde: Man skal ikke kunne se vi har været der, når vi er væk

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Håndværker & Elite-Elektriker hos 3byggetilbud.dk

Ren EL-Teknik ApS

Hos den autoriserede elinstallationsvirksomhed Ren EL-Teknik ApS er der absolut ikke en finger at sætte på hverken det kvalitetssikre håndværk eller den sublime kundeservice, som de sikrer alle deres kunder. Indehaver af Ren EL-Teknik ApS, Nicolai Alexander Skejshede, har gjort det til Ren EL-Teknik ApS’ mål at være de bedste til kundeservice – og man kan tydeligt se blandt deres mange 5-stjernede anmeldelser, at er der er tale om et mål, som Ren EL-Teknik ApS har ført ud i livet.

Det eminente, høje niveau, hvad angår både elløsninger og kundeservice, som Ren EL-Teknik ApS leverer gang på gang for alle kunder, sikrer det erfarne elfirma både titlen som Elite-Elektriker 2023 samt den unikke titel som året Elite-Håndværker 2023 – en særlig titel for en ekstraordinær flot arbejdsindsats.

Ren EL-Teknik ApS værner om den åbne dialog og fuld gennemsigtighed helt fra tilbudsgivning til overdragelse. Det betyder, at kunden altid har 100 procent indsigt i projektets omfang, pris og tidsplan. Med andre ord er firmaets åbne og transparente arbejdstilgang din garanti for tryghed igennem hele dit projekt.

Uanset om det er en simpel elopgave eller et mere kompleks og større projekt Ren EL-Teknik ApS står overfor, så er omhyggelighed og kvalitet af højeste kaliber deres signatur. Og når de samtidig sikrer, at kundetilfredsheden altid er i top, er det alt sammen værdier, der er med til at sikre Ren EL-Teknik ApS de mere end velfortjente titler som Elite-Elektriker 2023 og Elite-Håndværker 2023.

Ren EL-Teknik har været et helt igennem behageligt og professionelt bekendtskab med meget veludført og kompetent el-arbejde. Min kæreste og jeg er netop flyttet sammen i en ældre stuelejlighed og skulle i den forbindelse have pillet gamle elinstallationer ned, fræset nyt el ind og sat en ny hovedmåler op. Den løbende dialog og rådgivning har været helt på plads og upåklagelig. Vi kan helt sikkert anbefale Ren EL-teknik.

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk