NORHS BYG ApS 

– Din specialist i badeværelser og tilbygninger

Med NORHS BYG ApS på opgaven er dit projekt i yderst professionelle hænder fra den første kontakt til den endelige slutgennemgang. Vores team af erfarne og kompetente medarbejdere værner nemlig altid om den gode proces, hvor du som kunde føler dig inddraget og vi som håndværkere først afslutter opgaven, når du er fuldt ud tilfreds med det resultat, vi har aftalt. Din tilfredshed er nemlig vores vigtigste prioritering. 

NORHS BYG ApS er din ekspert i:  

  • Badeværelsesrenoveringer 
  • Tilbygninger 
  • Alt i fundamenter – også gravearbejde, rørføring m.m. 
  • Nybyg
  • Faglig rådgivning 

Vi kører ud til store som små projekter på hele Sjælland – og har alle håndværkerbrancher tilknyttet. Det betyder, at vi tilbyder én samlet entreprise på opgaven og altid står for koordineringen og byggestyringen, så du trygt kan læne dig tilbage og se dine bygge- og renoveringsdrømme blive til virkelighed. 

Du hører fra os samme dag  

NORHS BYG ApS har særlig stor erfaring når det kommer til badeværelsesrenoveringer, tilbygninger, fundamenter og nybyggeri generelt, så I kan trygt lade os stå for f.eks. en totalmodernisering af badeværelset eller opførslen af en ny tilbygning.

Hos NORHS BYG ApS tager vi alle vores opgaver seriøst og har derfor et helt fast system for, hvordan vi tilgår dit projekt. Vi vender altid hurtigt retur, når du har kontaktet os, og kommer derefter gerne på besøg, så vi kan besigtige opgaven og lave et skræddersyet og konkret tilbud, hvor alle detaljer er med. En proces, som vores kunder er utroligt glade for.

Effektivt og kvalitetssikkert håndværk

Det er ikke kun vores kontakt og tilbudsgivning, der er sat godt i system. Hos NORHS BYG ApS er vi nemlig kendt for at arbejde effektivt og målrettet, når vi er på en opgave. Det tager os eksempelvis cirka 2-3 uger at renovere et almindeligt badeværelse – og bare rolig det er naturligvis helt uden at gå på kompromis med vores høje kvalitetsstandarder. For os er det nemlig vigtigt, at du ikke skal leve i byggerod mere end højst nødvendigt.

Skal vi også hjælpe dig?  

Med NORHS BYG ApS på opgaven betaler du først regningen, når vi sammen har lavet et afsluttende tjek af arbejdet, og vi begge mener, at alt er fuldført efter aftalen. Lyder det som en god proces for dig? Så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende dialog i dag. 

Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring på telefon: 6026 7070 eller 3131 4719. Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere

Kontakt os her

Tomas Sarkis Indehaver
60 26 ** ** Vis nummer
60 26 70 70

NORHS BYG ApS

Korskildelund 6

2670 Greve

CVR: 38077279

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver NORHS BYG ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Renovering af toilet 2980 Kokkedal
1 uge siden
Renovering af badeværelse 4654 Faxe Ladeplads
2 uger siden
Renovering af badeværelse 2900 Hellerup
3 uger siden
Etablering af badeværelse 3600 Frederikssund
4 uger siden
Renovering af badeværelse 4600 Køge
1 måned siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
81 anmeldelser
trustpilot.dk 66 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 15 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

de er bare super venlige,

Birgit Joan Dela, 29 nov, 2023

Norhs Byg var et godt valg til totalrenovering af vores badeværelse - god kommunikation før, under og efter, dygtige håndværkere (der også rydder op, hver dag), overholdelse af tidsplaner og en fornuftig pris gjorde det til en rigtig fin oplevelse. Kan bestemt anbefales

Jesper Sommer, 13 nov, 2023

Jeg har fået et superflot badeværelse, god rådgivning og god dialog hele vejen igennem. Aftaler bliver overholdt, og der gives status på forløbet undervejs. Jeg giver min varmeste anbefaling!

Anne, 06 nov, 2023

Flot udført arbejde. Opståede fejl blev rettet uden bøvl og ekstra omkostninger. God kommunikation gennem hele byggeprocessen. En varm anbefaling herfra.

Peter B. Schaufuss, 06 nov, 2023

Norhs Byg er et meget professionelt firma, som udfører et fantastisk flot stykke arbejde. Vi har fået totalrenoveret to badeværelser. Både finish og vejledning er helt i top, og vi følte os tr...
Norhs Byg er et meget professionelt firma, som udfører et fantastisk flot stykke arbejde. Vi har fået totalrenoveret to badeværelser. Både finish og vejledning er helt i top, og vi følte os trygge hele vejen igennem. Vi kan ikke ønske os et bedre slutresultat! Kommunikationen mellem dem og os som kunde var rigtig god og konstruktiv. Hver dag informerer de om, hvornår de kommer, og hvad der skal laves og overholder planen fra start til slut. Vi kan på alle måder anbefale andre at indgå i et samarbejde med Norhs Byg.
Læs mere

Thomas Nygaard Sørensen, 28 okt, 2023

Norhs Byg var ret god til at overholde aftaler og tidsplanen, og vi blev meget tilfredse og glade for vores badeværelse. Et firma, der kan anbefales.

Nina Schmidt, 13 okt, 2023

Professionel ledelse samt håndværkere. Arbejder bliver udført som aftalt samt til den aftalte tid.

Anders H, 08 okt, 2023

Kan godt anbefale virksomheden

Philip, 05 okt, 2023

Kan kun anbefale Norhsbyg

Mikkel P Østergaard, 20 sep, 2023

Vi valgte Norhs Byg som vores Entreprenør til vores Tilbygning på 23 m2. Dette var en rigtig god beslutning, vi har haft et fantastisk samarbejde og prisen var helt rigtig for os. Vi snakkede man...
Vi valgte Norhs Byg som vores Entreprenør til vores Tilbygning på 23 m2. Dette var en rigtig god beslutning, vi har haft et fantastisk samarbejde og prisen var helt rigtig for os. Vi snakkede mange gange igennem processen og der var aldrig nogle problemer. Tomas er super dygtig og meget kompetent og går ikke på kompromis med noget. Vi føler os heldig, vi vil 100% anbefale Norhs Byg. Vi takker for et fantastisk samarbejde og overvejer lige nu om de ikke også skal bygge vores skur og carport
Læs mere

Pernille Wilton, 09 sep, 2023

Hurtig proces og meget tilfredstillende slutresultat. Jeg kan varmt anbefale Tomas, Vahan og deres team.

Frederikke , 03 sep, 2023

Jeg indhentede 3 tilbud på badeværelsesrenovering og endte med at bruge Norhsbyg. De var klart dem jeg følte var bedst til opgaven og det har været en fornøjelse at have dem til at lave vores ...
Jeg indhentede 3 tilbud på badeværelsesrenovering og endte med at bruge Norhsbyg. De var klart dem jeg følte var bedst til opgaven og det har været en fornøjelse at have dem til at lave vores badeværelse. God kommunikation, overholder aftaler og super hurtigt arbejde. De varmeste anbefalinger herfra :)
Læs mere

Sandra, 27 aug, 2023

Super god service, professionelt byggeteam, effektive og gode til at informere.

kunde, 17 aug, 2023

De lavede et rigtig fint arbejde, og da vi opdagede en fejl - så kom de og rettede den med det samme.

Heidi, 14 jun, 2023

Norhs Byg har netop totalrenoveret vores badeværelse og det har virkelig været en god oplevelse. De er hurtige, de holder hvad de lover og så går de op I, at kunden også er tilfreds. Vi har al...
Norhs Byg har netop totalrenoveret vores badeværelse og det har virkelig været en god oplevelse. De er hurtige, de holder hvad de lover og så går de op I, at kunden også er tilfreds. Vi har allerede anbefalet dem til familie og kollegaer og ville ikke tøve med at bruge dem igen. Stort tak fra Sønderkær.
Læs mere

Elisabeth B, 07 jun, 2023

God kommunikation og overholdte alle aftaler.

kunde, 03 jun, 2023

Flot udført arbejde. Opståede fejl blev rettet uden bøvl og ekstra omkostninger. God kommunikation gennem hele byggeprocessen.

Peter S., 01 jun, 2023

Fantastisk flinke og dygtige gutter, der går den extra berømte mil i ethvert henseende.

niels h., 24 maj, 2023

Virkelig flot arbejde, holder aftaler, giver status hver dag - det har jeg aldrig oplevet før! Der bliver ryddet op efter endt arbejdsdag og de er super sympatiske.

Torben, 23 maj, 2023

De var meget gode til at vejlede os og finde de rigtige materialer med gode priser. De overholdt deres tidsplan, og vi er meget tilfredse med resultatet. Vi anbefaler dem!

Nina S., 16 maj, 2023

Meget meget godt stykke arbejde! Var tryk hele vejen igennem. God kommunikation fra start til slut! Vil alle dage bruge dem igen hvis vi en dag skal lave badeværelse igen!

Jeppe , 18 apr, 2023

Tusind tak for det meget fine badeværelse, som vi fik lavet i efteråret i vores sommerhus i Liseleje. Vi har nu fået åbnet op for sommeren - og det er en absolut fornøjelse at opleve.

Glimmerskøjte, 12 apr, 2023

I lyttede til vores ønsker og var meget løsningsorienteret. Jeres rare håndværker var gode til at rydde op efter sig. Fin opfølgning på de forskellige opgaver.

Hr. J Thomsen, 27 mar, 2023

Norhs Byg var meget lydhør og løsning orienteret over for vores ønsker. Så vi har fået et badeværelse efter vores ønsker.

John Thomsen, 21 mar, 2023

Rigtig god service og et flot stykke arbejde. Kunne ikke være mere tilfreds med mit nye badeværelse! Kan helt klart anbefales🙌🏽

kunde, 21 mar, 2023

Firmaet var meget professionelt fra start til slut. De var hurtige til at besvare mine spørgsmål og gav mig en detaljeret plan for arbejdet, så jeg vidste, hvad jeg kunne forvente. Derudover var...
Firmaet var meget professionelt fra start til slut. De var hurtige til at besvare mine spørgsmål og gav mig en detaljeret plan for arbejdet, så jeg vidste, hvad jeg kunne forvente. Derudover var de også meget fleksible og imødekommende over for mine behov og ønsker. Arbejdet på terrassen blev udført til perfektion. Håndværkerne var meget dygtige og erfarne og brugte kun materialer af høj kvalitet. De var også meget omhyggelige med at rydde op efter sig selv og efterlod alt rent og ryddeligt. Min nye terrasse ser fantastisk ud, og jeg har allerede haft mange positive kommentarer fra venner og familie. Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte dette byggefirma til at udføre arbejdet, og jeg vil helt sikkert bruge dem igen i fremtiden, hvis jeg har brug for andre byggefirmaer. Tak for det flotte arbejde!
Læs mere

Adam, 20 mar, 2023

Rigtig god information under hele projektet. Aftaler blev overholdt. Rigtig flot arbejde.

Claus, 16 mar, 2023

Vi fik lavet lavet nyt badeværelse og er meget tilfredse med resultatet. Det var rart med kommunikation igennem hele projektet.

Andreas Duedam, 28 feb, 2023

Super profesionelle, giver status hver dag, holder aftaler og er utrolig sympatiske

Torben G., 27 feb, 2023

Dejligt at aftaler bliver holdt, møder til aftalt tid. Laver et godt stykke arbejde og har faglig stolthed. Dette gør, at man som kunde bliver tryg. Vi er super glade for det badeværelse, de har lavet for os. Det er lige som vi ønsker det, så vi kan varmt anbefale at bruge Norhs byg.

PIA DALBY, 31 jan, 2023

Rigtig god opstartsdialog med entreprenørerne. God skriftlig aftale om hvad der var med og ikke med. Hurtig og meget effektiv opstart med hurtig fremdrift med lange arbejdsdage. Løbende klar kommunikation og adviseringer om kommende arbejdsdage. Flot resultat, som forventet.

Benjamin W., 16 jan, 2023

Godt og professionelt arbejde

Pia Norén, 02 jan, 2023

Vi bare elsker vores nye badeværelse som vi har lige fået gennemrenoveret. Vi har været meget tilfredse med Norhsbyg og der var rigtig god kommunikation fra tilbud til aflevering. Vahan svarede ...
Vi bare elsker vores nye badeværelse som vi har lige fået gennemrenoveret. Vi har været meget tilfredse med Norhsbyg og der var rigtig god kommunikation fra tilbud til aflevering. Vahan svarede altid meget hurtig på SMS/ opkald og ringede til mig flere gange også bare for at høre om alt var i orden og at gennemgå processen. De var altid meget søde og professionelle. Jeg kan varmt anbefale Norhsbyg og vi vil meget gerne bruge dem igen.
Læs mere

Katie Farinelli, 23 dec, 2022

Norhs byg har været suveræne fra start til slut😁 Vi er meget tilfredse med deres arbejdsgang og problemløsninger og ved et godt samarbejde har vi fået det badeværelse vi ønskede på bare 3 uger👍 Vi kan kun anbefale Norhs- byg til at varetage jeres badeværelse projekt😁

Roland Hansen, 21 dec, 2022

Norhs Byg var meget lydhør og løsnings orienteret over for vores ønsker.

John T., 29 nov, 2022

Profesionelle entreprenør fra start til slut. Vi har fået ombygget vores gamle bryggers til en flot stor badeværelse om 3.5 uge. Fast aftale, tryghed, kunde fokuseret rådgivning og god kvalitet. Højt anbefales

Zoltan Simon, 13 nov, 2022

Totalt tjekkede og ordentlige håndværkere - og megaflot arbejde. Kan kun anbefales!

Mette Boysen, 26 sep, 2022

Overordnet set er vi meget tilfredse med vores nye badeværelse. Vi bor i et gammelt hus med skæve vægge og de lavede gode løsninger undervejs. Flot flisearbejde og finish. Vi havde en god kommu...
Overordnet set er vi meget tilfredse med vores nye badeværelse. Vi bor i et gammelt hus med skæve vægge og de lavede gode løsninger undervejs. Flot flisearbejde og finish. Vi havde en god kommunikation og de er dygtige til at følge op. Vi fik indtrykket af at de har meget travlt og der blev også lavet et par vvs fejl fx manglende vandlås. Men de rettede hurtigt op og det er trods alt det vigtigste.
Læs mere

Lise, 20 sep, 2022

Norhsbyg leverer høj kvalitet. Altid venlige og ordentlige håndværkere.

kunde, 06 sep, 2022

Jeg ville helst have givet 5 stjerner, da vi er meget tilfredse med Norhsbyg, men det ødelagde deres vvs samarbejdspartner, ved gentagne gange at udeblive fra aftaler, samt ikke at afprøve om toi...
Jeg ville helst have givet 5 stjerner, da vi er meget tilfredse med Norhsbyg, men det ødelagde deres vvs samarbejdspartner, ved gentagne gange at udeblive fra aftaler, samt ikke at afprøve om toilettet virker inden de skyndte sig ud af døren. Vi anbefaler at Norhsbyg finder en vvs partner med samme høje faglige standard, som dem
Læs mere

PIA DALBY, 31 jul, 2022

Super lækker udførelse, overholder tidsplanen. Giver forslag til løsninger og indretning.

Daniel, 09 jul, 2022

I had a really good experience with this company. The owners were extremly professional and helpful. They were really sweet and respectful with lot’s of good ideas and solutions. I am truly thank...
I had a really good experience with this company. The owners were extremly professional and helpful. They were really sweet and respectful with lot’s of good ideas and solutions. I am truly thankful to find a team like this to make my house renovation. I am recommending them to all my friends. 👍
Læs mere

Inês, 01 jul, 2022

Renovering af helt badeværelse i topklasse. God og ærlig rådgivning. Super professionelle og dygtige håndværkere. Rigtig god kommunikation hele vejen gennem processen fra tilbud til aflevering...
Renovering af helt badeværelse i topklasse. God og ærlig rådgivning. Super professionelle og dygtige håndværkere. Rigtig god kommunikation hele vejen gennem processen fra tilbud til aflevering. Afsluttet til tiden. Vil på det varmeste anbefale dem. Hvis jeg skal have lavet andet får de bestemt opgaven.
Læs mere

Birgitte, 01 jul, 2022

Fantastiske mennesker 👍👍

., 15 feb, 2022

De var meget gode - flinke, hurtige og levede helt op til vores forventninger. Jeg kan varm anbefale dem. God kommunikation Alt efter aftale Straks håndtering af situationer. Alt i alt - seriøst firma.

Emil T., 01 feb, 2022

Meget tilfreds med firmaet. Har givet positiv anmeldelse på Trustpilot.

Christina O., 30 mar, 2021

Sjusket håndværk, mange misforståelse på grund af sprogvanskeligheder.

Peter S., 01 feb, 2021

Helt perfekt, MEGET søde, dygtige og kompetente håndværkere. Kan varmt anbefale dem.

., 25 jan, 2021

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du NORHS BYG ApS

Send en forespørgsel til NORHS BYG ApS