Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra udvalgte specialister i badeværelser

Spar tid ved at sende din badeværelsesopgave ind til 3byggetilbud – så modtager du tre gratis og helt uforpligtende tilbud på dit projekt fra dygtige specialister i dit lokalområde.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Specialister i hele landet
Se hvor enkelt det er
placeholder

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Både renovering og nyt badeværelse kræver autoriserede håndværkere

Uanset om du skal renovere eller bygge nyt badeværelse, kan det betale sig at få hjælp fra en fagmand. For badeværelset er på mange måder en mere kompliceret konstruktion end f.eks. køkkenet og andre af boligens rum.

I badeværelset er der oftest brug for flere forskellige former for afløb, ligesom du skal sikre væggene mod fugt og have den fornødne udluftning. Samtidig har du også tit brug for en række elektriske installationer som f.eks. gulvvarme og håndklædetørrere, samt almindelig belysning og stikkontakter. Dem stilles der ekstra krav til, fordi de skal opsættes side om side med vandinstallationerne.

Det samme gælder også, selv om du ”kun” skal renovere badeværelset. Så både når du bygger nyt og hvis de eksisterende afløb eller kabelføringen til strømmen skal ændres, skal du have fat i en autoriseret vvs- eller kloakmester og en autoriseret elinstallatør.

Badeværelse – hvad må du selv?

Du må nemlig kun skifte vandhaner, toilet og brusearmaturer, såfremt du kan lukke for vandet til dem med en stophane. Tilsvarende må du kun skifte lamper og andre elektriske installationer, så længe du ikke behøver ændre på kabelføringen af de faste installationer, eller har brug for at etablere nye kontakter eller lampeudtag.

Så når du skal bygge nyt eller foretage en renovering af badeværelset, skal du oftest indhente tilbud fra mange forskellige håndværkere.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Skal du bygge et helt nyt badeværelse fra grunden, løber det hurtigt op. For udover timelønnen til de forskellige autoriserede fagfolk, får du også brug for f.eks. en dygtig murer. Mureren anlægger gulve og vægge, samt sørger for, at der etableres de fornødne – og lovpligtige – fugtmembraner i vådzonerne. Det er områder som brusenichen og andre steder, hvor vægge og gulv løbende vil komme i kontakt med rindende vand.

Mureren bliver også nødvendig, hvis du skal have lagt klinker på gulvene og sat fliser på væggene. Skal der males, bør du have fat i en maler, der også har forstand på, hvordan man fugtsikrer murværket korrekt.

Inventar til badeværelset er også bekosteligt

Udover timelønningerne skal der også bruges inventar til badeværelset. Det er oftest også ret bekosteligt, da det skal holde til den høje og meget svingende luftfugtighed, der er i et badeværelse. Samtidig skal både inventar og installationer kunne tåle vandsprøjt eller holde til at håndtere rindende både koldt og varmt vand.

Endelig er badeværelset et af de steder, som vi tit bruger til at imponere familie og venner med. For det er et sted, som de fleste besøger under et længerevarende besøg – og har du nogle ekstra smarte eller ekstra flotte installationer i badeværelset, vil det med sikkerhed kaste en rosende bemærkning af sig.

Skal 3byggetilbud hjælpe med dit projekt?

Hvad koster det at renovere et badeværelse?

Du ender nemt med det samme udgiftsniveau, når vi taler om renovering af badeværelset. Dog afhænger prisen naturligvis af, hvor omfattende badeværelse-renoveringen skal være. Skal der blot udskiftes toilet og måske armaturerne i håndvasken og brusekabinen, bliver det ikke nær så dyrt, som hvis fliser og alle installationer først skal rives ned og et nærmest helt nyt badeværelse skal bygges op fra grunden.

Så uanset om du skal renovere eller bygge nyt badeværelse, forestår der en lang proces med indhentning af tilbud fra mange forskellige fagfolk, samt med at finde den billigste leverandør af de forskellige installationer og inventar. For med både dyre installationer, dyrt inventar og oftest også mange arbejdstimer, kan der være rigtig store besparelser på at finde de håndværkere og leverandører, der har den bedste pris.

Badeværelse
Badeværelse
Badeværelse
Badeværelse
Badeværelse

Sådan får du det bedste tilbud på badeværelset

Når du har gjort dig klart, hvad der skal bruges til dit nye eller renoverede badeværelse, skal du i gang med at finde de billigste leverandører og håndværkere. Det kan være en stor proces og involvere indhentning af tilbud fra rigtig mange parter.

Det kan nemt blive et stort arbejde – også selv om du bruger vores tilbudstjeneste. Derfor vælger nogen at hyre et byggefirma til opgaven som en totalentreprise. Så skal de kun snakke med ét firma, der så sørger for, at klare det hele.

Vælger du at stå for hele projektet selv, kan du spare mange timer på at bruge vores tjeneste til at indhente 3 tilbud fra de forskellige håndværkere, du har brug for. Derved slipper du for at skulle ringe til flere potentielle håndværkere end du har brug for tilbud fra. For tit har håndværkerne ikke tid før om lang tid eller også laver de ikke badeværelser eller den slags badeværelser, som du gerne vil have.

Ved at bruge vores tilbudstjeneste får du i stedet interesserede håndværkere fra vores landsdækkende netværk til at kontakt dig. Vi finder som udgangspunkt altid dem, der bor nærmest og håndværkerne er meget hurtige til at reagere. For de ved, at når de giver tilbud gennem os, skal de kun konkurrere med to andre håndværkere om opgaven. Det gør opgaverne mere interessante at byde ind på.

Så der går ikke længe, fra du har indsendt din opgave, før de første håndværkere kontakter dig for at aftale tid til at komme ud at se på dit badeværelse. Efter besøget går der heller ikke længe, før du har et uforpligtende tilbud fra håndværkeren i din indbakke. For vi har kun de bedste og mest pligtopfyldende håndværkere med i vores netværk.

Hør en bygherre fortælle om sin oplevelse med 3byggetilbud.dk

Sådan får du den bedste pris på badeværelsesinventar

Når du skal købe installationer og inventar til badeværelset, kan det altid betale sig at få et samlet tilbud på alle de dele, der skal bruges fra minimum tre forskellige byggemarkeder. Derved er du sikker på, at du ikke kun får en pris fra de byggemarkeder, som er dyrest.

Priserne hos byggemarkedet er nemlig altid til forhandling og den rabat, du kan opnå hos byggemarkedet, afhænger helt og holdent af, hvor stor en omsætning du lægger hos dem. Så ved at samle det hele hos et og samme byggemarked, er du sikker på at få den største rabat.

Det betyder dog omvendt, at du oftest vil være begrænset til at købe de mærker, som byggemarkederne forhandler. For byggemarkederne har kun mulighed for at give de bedste rabatter på de mærker, som de har en fast samarbejdsaftale med.

Så er der f.eks. et bestemt armatur eller et bestemt badeværelsesmøbel, du har set dig varm på, bør du gå efter at finde den billigste forhandler separat, hvis byggemarkedet ikke fører det pågældende mærke. Der vil ikke være den store besparelse ved at købe det sammen med de øvrige ting, du bestiller hos byggemarkedet.

Så nu ved du, hvordan du får den bedste pris på dit nye badeværelse. God fornøjelse med dit badeværelsesprojekt.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere

Badeværelse baggrund

Eksempler på badeværelsesopgaver, vi giver tilbud på:

 • Renovering af badeværelse på 3 m2, så det bliver mere moderne
 • Vi skal have nedrevet og renoveret et badeværelse på 2,5 m2 i forbindelse med overtagelse af nykøbt lejlighed
 • Der ønskes renovering af badeværelse på 6 m2, så det bliver mere funktionelt
 • Etablering af badeværelse på 8 m2 med gulvvarme i forbindelse med nybyggeri
 • Der ønskes et badeværelse på 8 m2 med microcement på hele badeværelset
 • Renovering af lille badeværelse på 2 m2, hvor bruseniche har indbygget bruser
 • Badeværelse på 4 m2 skal renoveres med klinker på hele badeværelset
 • Vi ønsker at få etableret et badeværelse på 1,5 m2 i vores kolonihave
 • Renovering af badeværelse og gæstetoilet på i alt 11 m2
 • Totalrenovering af badeværelse og bryggers på i alt 23 m2