Få 3 tilbud

Byggefirma – Få 3 tilbud

Byggefirmaer tager sig af alle byggeprojekter – store og små. Med et dygtigt byggefirma i ryggen slipper du for at skulle koordinere og styre projektet. Overlad styringen af leverandører og arbejdsgange til et professionelt byggefirma.

  • Nemt – Indsend din opgave online
  • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
  • Gratis – 100 % uforpligtende
  • Byggefirmaer i hele landet
Se hvor enkelt det er
placeholder

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Find det bedste byggefirma til din byggeopgave

Et byggefirma er den smarte løsning, hvis du skal have bygget nyt typehus eller skal have foretaget en større ombygning. De kan levere totalentrepriser eller hovedentrepriser inden for alle former af byggeri og anlægsarbejder. Så med et byggefirma får du en alt-i-en løsning.

Det betyder, at du kun skal samarbejde med et enkelt firma og slipper for selv at skulle agere projektleder eller hyre en arkitekt eller byggesagkyndig til opgaven. For byggefirmaet kan klare det hele lige fra ide over plantegning og ansøgning om byggetilladelse og til det færdige byggeri står klar til indflytning.

Det tager alt det svære ud af at få bygget nyt og bygget om. Samtidig har du kun et sted, du skal henvende dig, hvis du har noget at klage over eller finder skjulte fejl og mangler. Her ville det nemt blive mere kompliceret, hvis du selv have hyret de forskellige håndværkere. Samtidig kunne det nemt udvikle sig til et problem at få placere ansvaret for de pågældende fejl og mangler. Så med et byggefirma er det hele meget nemmere.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Alt det her slipper du for, hvis du vælger et byggefirma

Skal du selv stå for f.eks. bygningen af jeres nye hus eller en større ombygning – f.eks. at førstesalen på dit gamle 1970’er parcelhus skal bygges om, så den kan udnyttes – får du rigtig mange opgaver at se til.

Det hele starter med forarbejdet, planlægningen og indhentning af tilbud. Selve forarbejdet skal gerne ende ud i, at du står med en plantegning over byggeriet, som du kan bruge til dels at indhente en byggetilladelse med og dels vise til de håndværkere, du vil have til at give tilbud.

Dernæst kommer der hele tilbudsprocessen. Selv om du bruger vores tilbudstjeneste, er det tit en meget omfattende sag. For er der tale om ny- eller tilbygning, skal du have fat i alle mulige former for håndværkere lige fra murere over tømrer og VVS’ere og til malere – og måske endda endnu flere. Og skal prisen være rigtig, kræver det, at du indhenter mindst tre tilbud hver gang.

Samtidig vil du tit komme ud for, at de håndværkere du taler med i forbindelse med processen, måske kommer med nye ideer eller påpeger elementer ved byggeriet, som du måske ikke lige havde fået taget med i overvejelserne.

Så det kan hurtigt blive en omfattende, forvirrende og turbulent periode. Det bliver bestemt ikke nemmere, så snart de udvalgte håndværkere først går i gang med selve byggeriet og du selv står med hele ansvaret.

Byggefirmaer tager dig hele vejen fra ide til færdig byggeri

Her er det som allerede nævnt meget nemmere med et byggefirma. De tager sig af det hele og har tit en række eksempler på typehuse, ny- og tilbygninger, som de allerede har bygget for andre. Derved kan du få en rigtig god fornemmelse af, hvad det er for et resultat, du får, hvis du vælger det pågældende byggefirma.

Det bliver kort sagt næsten lige som at gå ned i en butik eller ind på en webshop og købe en færdigvare, som du kan bedømme på forhånd. Det gør det meget nemmere for både dig og resten af familien, at forholde jer til det byggeri, som I bestiller.

Samtidig slipper du for alt det administrative og besværlige ved byggeriet, som f.eks. at få beskrevet og udviklet tegninger til en ansøgning om byggetilladelse, samt hele planlægningsarbejdet omkring afviklingen af byggeprojektet.

Hvordan finder jeg det bedste byggefirma

Du kan finde masser af gode byggefirmaer på nettet. Typisk reklamerer de med nogle forskellige færdigdefinerede typehuse, tilbygninger – f.eks. udestuer – eller andre pakkeløsninger på byggeri. Det giver dig noget at forholde dig til både pris- og designmæssigt. For tit opererer byggefirmaerne med en fast pris på de byggeprojekter, de reklamerer for.

De fleste byggefirmaer giver naturligvis også tilbud på løsninger, der er skræddersyet til dig. Men vil du gerne have det billigste byggeri, kan du ikke nøjes med bare at ringe til det første og det bedste byggefirma og så købe fra dem.

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af håndværkertilbud. Med cirka 200 arbejdsopgaver dagligt og godt 60 medarbejdere, er vi godt rustet til at finde det rette byggefirma til dig.

Du kan heller ikke bare sammenligne priserne på færdige typehuse og byggeprojekter mellem de forskellige byggefirmaer og foretage et valg baseret på disse priser alene. For tit er der store forskelle på størrelsen og indretningen af de forskellige byggeprojekter, som de reklamerer med. Få uforpligtende tilbud på bygge- og renoveringsprojektet lige her.

Hør en bygherre fortælle om sin oplevelse med 3byggetilbud.dk

Hvorfor skal jeg have mindst 3 tilbud fra byggefirmaer?

Så du er nødt til at have fat i flere og som minimum tre forskellige byggefirmaer, før du er sikker på, at du får en retvisende pris. Vælger du kun to byggefirmaer, kan du jo risikere, at du har fundet de to dyreste på markedet. Samtidig finder byggefirmaerne det også mere interessant at byde ind på opgaven, hvis de ved, at de kun skal konkurrere med to andre byggefirmaer om projektet.

Desværre er der oftest lange ventetider og nogle gange viser det sig også, at du for eksempel bor uden for det område, de normalt opererer i eller at de slet ikke udfører den form for byggeri, som du har i tankerne.

Så du kan nemt ende med at kontakte en masse byggefirmaer, før du finder tre, der er interesseret i at give et tilbud på netop din opgave.

Den hurtige genvej til 3 tilbud fra byggefirmaer

Derfor er vores tilbudstjeneste langt den nemmeste måde at få fat i 3 tilbud fra forskellige byggefirmaer på. Bare beskriv din byggeopgave så udførligt som muligt og angiv dine kontaktoplysninger. Så finder vi tre byggefirmaer til dig, som er interesseret i at give et bud på opgaven.

Derved bliver det de interesserede byggefirmaer, der kontakter dig og ikke dig, der skal løbe en masse byggefirmaer på døren, for at finde nogen som har tid og interesse i at bygge for dig.

Tag et møde med byggefirmaet

Så snart vi har fundet de tre byggefirmaer, vil de kontakte dig for at aftale en møde med dig, hvor de kommer ud og snakker om din byggeopgave og ser hvor den skal bygges. Det er en god ide at investere tid i, fordi du så dels kan se de forskellige byggefirmaer an og dels kan høre om eller måske ligefrem se de byggeopgaver, hvert enkelt byggefirma har løst for andre.

Ved at holde mødet får byggefirmaet samtidig det bedste grundlag at give deres tilbud på. Det sikrer dig, at du får et tilbud, hvor prisen rent faktisk holder – og så får du også et meget bedre indtryk af folkene bag de enkelte byggefirmaer. Så den tid du bruger på mødet med hvert byggefirma er godt givet ud.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere