Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra udvalgte murerfirmaer

Spar tid ved at sende din mureropgave ind til 3byggetilbud.dk – så modtager du tre gratis og helt uforpligtende tilbud på dit projekt fra dygtige murere i dit lokalområde.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Murere i hele landet
Se hvor enkelt det er
placeholder

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Du kan ikke undvære en murer til dit murerarbejde

Uanset om du skal have ordnet nogle sætningsrevner i murværket eller skal have sat nye fliser op på badeværelset, skal du have fat i en murer. For murerarbejde er ikke sådan lige til at gå til uden at have den fornødne murer-uddannelse.

Så selv om det ser legende let ud, når en professionel murer først går i gang med at blande mørtel og stable mursten, kræver det stor specialviden om blandingsforhold på mørtlen og hvilken måde stenene lægges på. Bliver stenene lagt forkert eller er blandingsforholdet mellem mørtlens komponenter ikke i orden, kan du nemt risikere, at der opstår sætninger eller at dele af murværket med tiden falder ned eller bliver porøst.

Derfor er det altid en god ide, at hyre en rigtig murer til alle former for murerarbejde.

Hvad laver en murer?

En murer kan foretage alle former for renoverings- og byggearbejder på tag, facade og indendørs i boligen, der omfatter brugen af mursten, fliser, tegl eller arbejde med mørtel og puds.

Indendørs kan mureren blandt andet hjælpe med:

 • Støbning af gulve
 • Opmuring af inder- og skillevægge i mursten eller gasbeton
 • Pudsning, filsning eller vandskuring af vægge og lofter
 • Sikring af vådrum
 • Opsætning af fliser på vægge og gulve

Udendørs kan mureren eksempelvis hjælpe med:

 • Støbning, opmuring og renovering af grund
 • Støbning og renovering af betontrapper
 • Opmuring og renovering af facade
 • Opsætning og renovering af sålbænke og gesimser
 • Opmuring og renovering af skorstene
 • Pudsning og vandskuring af facade
 • Lægning og renovering af tegltag
 • Anlæggelse og renovering af terrasser
 • Visse belægningsarbejder

Så mureren kan hjælpe dig med en hel masse forskellige opgaver, også opgaver du måske ville hyre andre håndværkere til. Så ved at tænke alternativt, kan du nogle gange samle flere opgaver hos mureren og derved måske få en bedre pris på den samlede opgave.

Til gengæld kan du sagtens komme ud for, at det ikke er alle de listede opgaver, den enkelte murer vil tage. For de fleste murere specialiserer sig oftest inden for forskellige områder som f.eks. opmuring af facader på nybygninger eller lignende.

Udnyt murerens erfaring til at få den rigtige løsning

Uanset om du skal have renoveret eller bygget nyt, kan det betale sig at få mureren med ind over projektet allerede tidligt i planlægningsfasen. Derved kan du nemt komme til at spare mange penge på netop murerarbejdet og undgå de værste fejl i planlægningen. Fejl som måske ellers ville komme til at koste mange penge at få rettet op på senere.

Det kan f.eks. være, hvis du har tænkt dig at lave hjørner i murværket på andre vinkler end 90 grader. Her har mureren nemmere ved at skære eller hugge murstenene til i nogle vinkler end i andre. Så ved at tage mureren med på råd allerede under planlægningen af den væg, der skal mures op, kan du spare både materialer og arbejdstimer til mureren.

Et andet godt eksempel er, hvis du har valgt at få pudset facaden op i farvet mørtel. Her bruges der oftest en speciel form for mørtel kaldet juramørtel. Men er der anvendt almindelig mørtel af sømaterialer til fugerne mellem murstenene, kan juramørtlen ikke binde ordentligt i fugerne, fordi jura- og almindelig mørtel ikke binder særlig godt sammen.

Hvad koster en murer i timen?

Når du skal have fat i en murer til at udføre dit murerarbejde, er det især timelønnen, som afgør, hvilken murer der er billigst til at udføre opgaven. For materialer som mørtel, mursten, fliser og så videre køber de fleste murere hos de samme grossister. Så materialerne koster oftest stort set det samme, uanset hvilken murer du vælger.

Timelønnen kan der derimod være stor forskel på, ligesom der kan være forskel på, hvor mange timer den enkelte murer er om at opføre opgaven. Derfor bør du altid spørge flere murere om et tilbud på dit murerarbejde.

Du kan frit spørge alle de murere om tilbud på din opgave, som du har lyst til. Licitationsloven gælder ikke for hverken privatpersoner, firmaer eller boligforeninger, så længe der ikke er offentlige institutioner med i ejerkredsen.

Få 3 tilbud på murerarbejde

Dog er det en god ide, at begrænse tilbudsindhentningen til 3 tilbud. For tit skal du kontakte væsentlig flere murere, før du har 3, som har tid til at udføre opgaven inden for den nærmeste fremtid eller som tager den type murerarbejde, du har brug for. Samtidig får du et mere retvisende billede af prisniveauet, ligesom de deltagende murer i tilbudsrunden, føler de har en reel chance for at vinde tilbuddet, når der kun er 2 andre murere, de skal konkurrere med.

Vil du spare dig alt besværet med selv at kontakte murerne, kan du bruge vores tilbudstjeneste. Så finder vi 3 murere, som bor i nærheden af dig, der er interesserede i at give et bud på opgaven. De kontakter dig direkte, så I kan aftale tid til, hvornår de kan komme at se nærmere på opgaven.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Hvorfor er det en god ide at få mureren ud at se på opgaven?

Med mindre det er en meget enkelt opgave, du nemt kan definere for mureren over telefonen, vil de fleste murere helst komme ud og se på opgaven, før de giver tilbud.

Det er en rigtig god ide for alle parter, da mureren så er sikker på, at kunne give et tilbud, der er baseret på de faktiske forhold hos dig. Så undgår I kedelige diskussioner om prisen senere, fordi mureren opdager, at tilbuddet er blevet givet på et forkert grundlag.

Ved at mureren kommer ud og ser på arbejdet, får du også mulighed for at trække på hans erfaring og får hans input til, hvordan opgaven måske kan løses, så du får et bedre resultat end du havde forestillet dig.

Murer
Murer
Murer
Murer
Murer

Sådan gør du klar til mureren kommer

Når du har fundet det bedste tilbud på dit murerarbejde og mureren kommer ud for at udføre opgaven, skal du sørge for, at der er ryddet og gjort klar til, at mureren kan gå i gang med arbejdet.

Skal du f.eks. have pudset facaden op, er det en god ide, at du har fået afdækket eller fjernet blomster og anden beplantning foran væggen, der skal pudses op. Så kan mureren bedre komme til og du undgår at få beskadiget dine planter.

På samme måde bør du sørge for, at der er ryddet op og det er nemt for mureren at komme ind til det sted i huset, hvor eventuelt indvendigt murerarbejde skal udføres. Så får både du og mureren den bedste start på arbejdet.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere

Eksempler på mureropgaver, vi giver tilbud på:

 • Renovering af badeværelse
 • Nedtagning af fliser og opsætning af nye indendørs
 • Omfugning af facade
 • Murerarbejde i vådrum (gæstetoilet)
 • Oppudsning af nyt køkken-alrum
 • Murer til fliser eller klinker i bryggers og entré
 • Badeværelsesrenovering: Støbning af bruseniche og opsætning af mosaik
 • Opbygning af betontrappe
 • Støbning af fundament til tilbygning
 • Tilbud på murer til undament og betongulv