Få 3 tilbud
Sektion Erhverv

Erhverv

3byggetilbud.dk og vores panel af eksperter udgiver løbende nyheder og indlæg om renovering og byggeri. Her kan du som erhvervsdrivende finde relevante artikler og læse tips og guides til renoveringsopgaver i virksomheden og erhvervslokalerne. Hold dig også opdateret med aktuelle tilskud, garantier og finansieringsmuligheder.

Vi har svar på det meste vedr. renoveringsprojekter for erhverv


Foto af boligforening med caféer i stueetagen

Entreprisegaranti til erhverv og foreninger

Hvis I som erhvervsdrivende eller boligforening indsender et bygge- eller renoveringsprojekt via 3byggetilbud.dk, tilbyder vi, som et tilvalg, en gratis entreprisegaranti på op til 100.000 kroner.


Mangler din virksomhed en håndværker?

Mangler du en dygtig håndværker eller søger du rådgivning til et kommende bygge- eller renoveringsprojekt i virksomheden eller i erhvervslokalerne? Hos 3byggetilbud.dk samarbejder vi med mere end 1.600 håndværkere og leverandører landet over, der er klar til at hjælpe dig godt videre med projektet.

Vi kan hjælpe dig med en bred vifte af opgaver inden for 80+ brancher og opgavetyper


Udvalgte producenter

Vi har samlet en gruppe af producenter, som forhandler produkter, materialer og løsninger til både erhverv, private boligejere og foreninger af høj kvalitet.

Branchepartner på 3byggetilbud.dk

På 3byggetilbud.dk får en lille, udvalgt gruppe af branchepartnere tilbudt et eksklusivt partnerskab. Et samarbejde med 3byggetilbud.dk er en mulighed for virksomheder, der tilbyder relevante services, produkter og rådgivning.