Få 3 tilbud

Indhent tilbud fra 3 udvalgte arkitekter

Skal du bygge nyt eller foretage en større ombygning? Eller måske ønsker du at forbedre den nuværende bolig og udnytte pladsen bedre? En arkitekt kan hjælpe dig. Få 3 gratis tilbud på arkitektarbejde nu.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Malere i hele landet
Se hvor enkelt det er
placeholder

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Hvornår har du brug for en arkitekt?

Skal du bygge nyt eller foretage en større ombygning? Eller vil du bare sikre dig, at de forbedringer du foretager, ikke kommer til at fremstå som en arkitektonisk øjebæ på dit hus? Så er det en god ide at hyre en arkitekt.

Arkitekten kan dels sikre, at du får skabt til- og ombygninger, der passer til husets eksisterende stil, samt hjælpe dig med det rigtige materialevalg og sikre at alle bygningsdele kan holde. Ved nybygninger kan de skabe det byggeri, du drømmer om og afstemme materialevalg og design efter både dit budget, de omgivelser byggeriet skal ligge i og den stil, du ønsker, at det skal udstråle.

Samtidig tilbyder de fleste arkitekter også, at:

 • Levere de fornødne tegninger og dokumenter, du kan bruge til at indhente byggetilladelse
 • Forestå selve indhentningen af byggetilladelser og andre nødvendige tilsagn
 • Rådgive dig i alle faser af byggeprocessen
 • Styre hele byggeprojektet og sørge for kommunikationen med håndværkerne
 • Bistå dig i tilbudsprocessen og udvælge de bedste håndværkere til opgaven

Ved at bruge en arkitekt, sikrer du dig samtidigt at:

 • Alle regler, lovgivninger og afstandskrav er overholdt
 • Alle dele af bygningskonstruktionen kan holde
 • De arkitektoniske grundprincipper er overholdt
 • Byggeriet passer ind i omgivelser og til eksisterende bygninger
 • Det kan også bare være, at du har brug for hjælp til indretningen af din bolig. Det kan en indretningsarkitekt hjælpe med.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Fra idé til færdigt byggeri

Har du afsat budget til en arkitekt i dit byggeprojekt, er det en rigtig god ide at få fundet arkitekten som det allerførste. Derved kan du få hjælp, rådgivning og inspiration helt fra start. Her er byggeriet måske mere er en god ide eller nogle løse tanker og skitser til, hvordan det færdige byggeri skal se ud.

Ud fra jeres indledende snak og en konkret opmåling og rundvisning på det sted, hvor byggeriet skal udføres, kan arkitekten hurtigt komme med nogle forslag og ideer til, hvordan dit byggeri skal se ud. Ud fra disse kan I arbejde jer frem til noget, som arkitekten efterfølgende kan skabe en tegning af byggeriet ud fra.

Denne tegning og tilhørende beskrivelse og visualisering skal du bruge, når du skal søge om byggetilladelse til byggeriet. Du kan vælge at gøre det selv eller lade arkitekten stå for det. De har oftest kørt mange lignede byggesager med den lokale kommune og kan derfor bedre navigere dig igennem processen.

Endelig tilbyder nogle arkitekter også at forestå projektledelsen af dit byggeprojekt. Det kan være en god ide at have en erfaren arkitekt til dette, hvis du skal i gang med et større byggeri, der involverer mange forskellige håndværkere. Så kan du nøjes med kun at tale med arkitekten og ved altid, hvem du skal tage fat i, hvis der er noget du vil kommentere på eller klage over.

Hvad koster en arkitekt i timen?

Timeprisen på en arkitekt varierer meget fra arkitektfirma til arkitektfirma. Arkitekterne kan selv bestemme deres timepriser og arkitektfirmaets størrelse kan ikke bruges som rettesnor for, hvilken arkitekt, der er bedst eller billigst. Den selvstændige arkitekt kan sagtens være dyrere end et stort arkitektfirma.

Netop fordi timepriserne varierer så meget fra arkitekt til arkitekt, bør du altid indhente flere tilbud, før du beslutter dig for, hvilken arkitekt der skal bistå dig med dit byggeri. Som minimum bør du indhente mindst 3 tilbud fra forskellige arkitekter. Vælger du kun at få en pris fra to forskellige, ender du måske med et sammenligningsgrundlag, der er for lille. Vælger du omvendt flere end 3, bliver det dels mere besværligt at styre tilbudsprocessen, og dels risikerer du, at der er nogle arkitekter, som ikke vil byde ind på opgaven, fordi der er for mange at konkurrere med.

Den hurtige genvej til at finde en billig arkitekt

Oftest skal du dog have fat i langt flere end 3 arkitekter, hvis du vælger selv at indhente tilbud. For mange arkitekter er booket op langt frem i tiden. Andre har specialiseret sig i f.eks. større byggeprojekter eller arbejder kun for offentlige bygherrer.

Vælger du derimod at bruge vores tilbudstjeneste, er alt hvad du skal gøre at angive dine kontaktinformationer og skrive en kort beskrivelse af, hvad du skal bruge en arkitekt til. Så finder vi 3 arkitekter i nærheden af dig til din opgave. Derved kommer arkitekterne til dig, fremfor at du skal bruge tid på at finde dem.

Når du får flere tilbud får du også et større sammenligningsgrundlag. Det er langt fra altid, at det er den billigste, der er det rette match. Nogle vægter pris, andre kemi, referencer eller erfaring. Måske har arkitekten løst mange opgaver, der minder om din før? Eller måske har arkitekten, som du ender med at gå med nogle idéer, som du synes særligt godt om. Derfor er det vigtigt at forhøre sig hos flere og indhente flere tilbud på projektet.

Vi samarbejder med en lang række arkitektfirmaer over hele Danmark. Det er arkitekter, som vi har et indgående kendskab til. Samtidig tager vi også de anmeldelser med i overvejelserne, som andre brugere har givet af arkitekterne, når vi udvælger arkitekter til dit byggeprojekt.

Derved er du sikker på, at det kun er de bedst kvalificerede arkitekter, du byder ind på din byggeopgave. Det er en sikkerhed, du ikke havde, hvis du selv have stået for tilbudsprocessen. Så med 3byggetilbud.dk slipper du for en masse besvær og får adgang til de bedste arkitekter i netop dit lokalområde.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere

Arkitekt baggrund

Eksempler på arkitektopgaver, vi giver tilbud på:

 • Arkitekt til renovering af badeværelse på 4 m2
 • Vi ønsker en arkitekt til inddragelse af 100 år gammelt loft
 • Arkitekt til lovliggørelse af redskabsskur på 12 m2
 • Vi har brug for en arkitekt til renovering af sommerhus på 49 m2
 • Arkitekt til etablering af hems i et soveværelse på 8 m2
 • Arkitekt til etablering af nybygget hus på 150 m2
 • Hjælp fra arkitekt til ansøgning om byggetilladelse og opførelse af 6 rækkehuse på 110 m2
 • Arkitekt til etablering af køkken
 • I forbindelse med etablering af 4 kviste i en taglejlighed ønsker vi en arktitekt
 • Arkitekt til myndighedsprojekt i forbindelse med udvidelse af bolig med 55 m2
 • Arkitekt til ombygning af udestue til en opholdsstue på 60 m2