Få 3 gratis tilbud fra udvalgte arkitekter

Indhent tilbud fra 3 udvalgte arkitekter

En arkitekt som en del af dit byggeprojekt kan ofte betale sig hjem. Få 3 gratis tilbud på arkitektarbejde nu.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Arkitekter i hele landet

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se hvor enkelt det er

Som omtalt i:

Magasinet Penge DR1

I forbrugerprogrammet Penge er der gode råd til, hvordan man kan få de bedste tilbud fra gode, lokale håndværkere i gennem 3byggetilbud.dk.

TV2 Nyhederne (TV-indslag)

3byggetilbud.dk var med I et indslag i Nyhederne da vi oplevede et stort boost i opgaver i forbindelse med håndværkerfradraget.

BT.dk (avisartikel)

BT.dk lavede en historie om håndværkerfradraget på baggrund af tal fra 3byggetilbud.dk.

BT beretter om håndværkerfradraget og nævner bevarfradraget.dk

DR P4 (Radioinslag)

Vores kommunikationschef Maria Carlsen blev inviteret til et interview hos P4 om håndværkerfradraget. Hør indslaget hér (åbner nyt vindue).

Så enkelt er det at indhente tilbud fra arkitekter

 1. Indsend din opgave

  Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

 2. Opgaven behandles

  Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

 3. Du modtager tilbud

  Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

 4. Du vælger leverandør

  Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se hvorfor du skal bruge en arkitekt

Hvornår har du brug for en arkitekt?

Skal du bygge nyt eller foretage en større ombygning? Eller vil du bare sikre dig, at de forbedringer du foretager, ikke kommer til at fremstå som en arkitektonisk øjebæ på dit hus? Så er det en god ide at hyre en arkitekt.

Arkitekten kan dels sikre, at du får skabt til- og ombygninger, der passer til husets eksisterende stil, samt hjælpe dig med det rigtige materialevalg og sikre at alle bygningsdele kan holde. Ved nybygninger kan de skabe det byggeri, du drømmer om og afstemme materialevalg og design efter både dit budget, de omgivelser byggeriet skal ligge i og den stil, du ønsker, at det skal udstråle.

Samtidig tilbyder de fleste arkitekter også, at:

 • Levere de fornødne tegninger og dokumenter, du kan bruge til at indhente byggetilladelse
 • Forestå selve indhentningen af byggetilladelser og andre nødvendige tilsagn
 • Rådgive dig i alle faser af byggeprocessen
 • Styre hele byggeprojektet og sørge for kommunikationen med håndværkerne
 • Bistå dig i tilbudsprocessen og udvælge de bedste håndværkere til opgaven

Ved at bruge en arkitekt, sikrer du dig samtidigt at:

 • Du får det mest optimale byggeri for dit budget
 • Alle regler, lovgivninger og afstandskrav er overholdt
 • Alle dele af bygningskonstruktionen kan holde
 • De arkitektoniske grundprincipper er overholdt
 • Byggeriet passer ind i omgivelser og til eksisterende bygninger

Det kan også bare være, at du har brug for hjælp til indretningen af din bolig. Det kan en indretningsarkitekt hjælpe med.

Fra ide til færdigt byggeri

Har du afsat budget til en arkitekt i dit byggeprojekt, er det en rigtig god ide at få fundet arkitekten som det allerførste. Derved kan du få hjælp, rådgivning og inspiration helt fra start. Her er byggeriet måske mere er en god ide eller nogle løse tanker og skitser til, hvordan det færdige byggeri skal se ud.

Ud fra jeres indledende snak og en konkret opmåling og rundvisning på det sted, hvor byggeriet skal udføres, kan arkitekten hurtigt komme med nogle forslag og ideer til, hvordan dit byggeri skal se ud. Ud fra disse kan I arbejde jer frem til noget, som arkitekten efterfølgende kan skabe en tegning af byggeriet ud fra.

Denne tegning og tilhørende beskrivelse og visualisering skal du bruge, når du skal søge om byggetilladelse til byggeriet. Du kan vælge at gøre det selv eller lade arkitekten stå for det. De har oftest kørt mange lignede byggesager med den lokale kommune og kan derfor bedre navigere dig igennem processen.

Endelig tilbyder nogle arkitekter også at forestå projektledelsen af dit byggeprojekt. Det kan være en god ide at have en erfaren arkitekt til dette, hvis du skal i gang med et større byggeri, der involverer mange forskellige håndværkere. Så kan du nøjes med kun at tale med arkitekten og ved altid, hvem du skal tage fat i, hvis der er noget du vil kommentere på eller klage over.

Hvad koster en arkitekt i timen?

Timeprisen på en arkitekt varierer meget fra arkitektfirma til arkitektfirma. Arkitekterne kan selv bestemme deres timepriser og arkitektfirmaets størrelse kan ikke bruges som rettesnor for, hvilken arkitekt der er billigst. Den selvstændige arkitekt kan sagtens være dyrere end et stort arkitektfirma.

Netop fordi timepriserne varierer så meget fra arkitekt til arkitekt, bør du altid indhente flere tilbud, før du beslutter dig for, hvilken arkitekt der skal bistå dig med dit byggeri. Som minimum skal du indhente mindst 3 tilbud fra forskellige arkitekter. Vælger du kun at få en pris fra to forskellige, ender du måske med at vælge de to dyreste i byen. Vælger du omvendt flere end 3, bliver det dels mere besværligt at styre tilbudsprocessen, og dels risikerer du, at der er nogle arkitekter, som ikke vil byde ind på opgaven, fordi der er for mange at konkurrere med.

Den hurtige genvej til at finde den billigste arkitekt

Oftest skal du dog have fat i langt flere end 3 arkitekter, hvis du vælger selv at indhente tilbud. For mange arkitekter er booket op langt frem i tiden. Andre har specialiseret sig i f.eks. større byggeprojekter eller arbejder kun for offentlige bygherrer.

Vælger du derimod at bruge vores tilbudstjeneste, er alt hvad du skal gøre, at angive dine kontaktinformationer og skrive en kort beskrivelse af, hvad du skal bruge en arkitekt til. Så finder vi 3 arkitekter i nærheden af dig til din opgave. Derved kommer arkitekterne til dig, fremfor at du skal bruge tid på at finde dem.

Vi samarbejder med en lang række arkitektfirmaer over hele Danmark. Det er arkitekter, som vi har et indgående kendskab til. Samtidig tager vi også de anmeldelser med i overvejelserne, som andre brugere har givet af arkitekterne, når vi udvælger arkitekter til dit byggeprojekt.

Derved er du sikker på, at det kun er de bedst kvalificerede arkitekter, du byder ind på din byggeopgave. Det er en sikkerhed, du ikke havde, hvis du selv have stået for tilbudsprocessen.

Så med 3byggetilbud.dk slipper du for en masse besvær og får adgang til de bedste arkitekter i netop dit lokalområde.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000


 

400.000+

Opgaver siden år 2000

1646

Aktive håndværkere

789

Byer med håndværkere

98%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere Bestil 3 uforpligtende tilbud