Producenter og produkter til dit kommende byggeprojekt

Udvalgte producenter

Vi har samlet en gruppe af producenter, som forhandler produkter, materialer og løsninger til både private boligejere, institutioner og erhverv af høj kvalitet.


Står du med et bygge- eller renoveringsprojekt, hvor du mangler materialer? Find inspiration og produkter til dit næste bygge- eller renoveringsprojekt blandt de udvalgte producenter.

Ved at klikke ind på de forskellige producenters profiler kan du finde mere information om producenternes produkter og finde kontaktoplysninger, så producenterne kan fortælle dig mere om kvaliteterne ved deres produkter.

AltanerGlasværn

Windoor Danmark

Sunparadise A/S leverer store og små altanløsninger i hele Danmark. Siden 2002 har vi hjulpet mange andelsbolig- og ejerforeninger samt boligselskaber med altanløsninger. Vi løfter hele projektet fra idéfasen til opsætning og gør det så nemt og overskueligt for jer som muligt.

Se mere om Sunparadise A/S »

OvenlysvinduerVinduer

Velux

Hos Velux Danmark sælger og markedsfører vi ovenlysvinduer, fladtagsvinduer, ovenlyskupler, ovenlysmoduler, lystunneler, solafskærmning samt elektrisk og solcelledrevet betjening.

Se mere om VELUX
Danmark A/S »

PapiruldIsolering

Papiruld Danmark

Papiruld Danmark A/S har siden 1992 isoleret danske hjem, boligforeninger og erhverv. Papiruld har en god isoleringsevne, er særdeles effektiv til lydisolering og sikrer et godt indeklima. Vi er specialister i branchen og vores landsdækkende isolatører er autoriserede samt uddannede energivejledere.

Se mere om Papiruld
Danmark A/S »

BoligventilationVarmegenvindinga

Alfredsen

Alfredsen ApS tilbyder løsninger og komponenter til ventilation og varme til bolig, kontor eller institutioner. Firmaet forhandler også varmepumper og varmevekslere.

Se mere om
Alfredsen ApS »