Producenter og produkter til dit kommende byggeprojekt

Udvalgte producenter

Vi har samlet en gruppe af producenter, som forhandler produkter, materialer og løsninger til både private boligejere, institutioner og erhverv af høj kvalitet.


Står du med et bygge- eller renoveringsprojekt, hvor du mangler materialer? Find inspiration og produkter til dit næste bygge- eller renoveringsprojekt blandt de udvalgte producenter.

Ved at klikke ind på de forskellige producenters profiler kan du finde mere information om producenternes produkter og finde kontaktoplysninger, så producenterne kan fortælle dig mere om kvaliteterne ved deres produkter.

Ventvex ApS
Luft-luft varmepumper Luft-vand varmepumper Daikin er en markedsledende producent af energieffektive klimaløsninger til opvarmning, ventilation og afkøling, blandt andet varmepumper og klimaanlæg til private boliger. Vi har produceret indeklimaløsninger siden 1924 og været på det danske marked siden 1968, og har forhandlere i hele landet.

Se mere om Daikin »

Producentlogo
Papiruld isolering

Papiruld Danmark A/S har siden 1992 isoleret danske hjem, boligforeninger og erhverv. Papiruld har en god isoleringsevne, er særdeles effektiv til lydisolering og sikrer et godt indeklima. Vi er specialister i branchen og vores landsdækkende isolatører er autoriserede samt uddannede energivejledere.

Se mere om Papiruld Danmark A/S »

Ventvex ApS
Boligventilation Varmegenvinding

Ventvex ApS tilbyder løsninger og komponenter til ventilation og varme til bolig, kontor eller institutioner. Firmaet forhandler også varmepumper og varmevekslere.

Se mere om Ventvex ApS »

Producentlogo
Ovenlysvinduer Vinduer

Hos Velux Danmark sælger og markedsfører vi ovenlysvinduer, fladtagsvinduer, ovenlyskupler, ovenlysmoduler, lystunneler, solafskærmning samt elektrisk og solcelledrevet betjening.

Se mere om VELUX Danmark A/S »