Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra udvalgte malerfirmaer

Veludført malerarbejde medfører flotte resultater og får din bolig til at syne velholdt. Du kan samtidig sætte dit personlige præg på boligen og undgå selv at bøvle med tapet, malertape og arbejdet bag.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Malere i hele landet
Se hvor enkelt det er
placeholder

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Maleren gør hele forskellen

De fleste kan sagtens finde ud af at male selv – i hvert fald indtil de kommer i gang. For når først de får penslen og malerrulle i hånden, begynder alle udfordringerne at dukke op.

Først og fremmest skal alt det, der ikke skal males, dækkes af. Det kræver, at du er grundig og forudseende. Dernæst skal du vælge den rigtige maling til opgaven. Den skal helst påføres i et så tilpas lag, at den dækker, uden at den begynder at løbe. Og løber den, skal du vide, hvordan du stopper det og reparerer det, så det ikke kan ses bagefter.

Endelig er der alle de irriterende helligdage – de steder du ikke fik ramt ordentligt – og andre uheld, som du først opdager, når malingen er tørret op og du for længst har fjernet afdækningen og ryddet op.

Kort sagt: Maling er mere besværligt og omstændigt at arbejde med i praksis, end de fleste tænker over. For når de ser en professionel maler arbejde, ser det jo ud til at være legende let.

Hvad kan maleren hjælpe med?

 • Maling af vægge, lofter, gulve, paneler, fliser og indvendige døre
 • Maling af facade, vinduer og udendørs døre, samt hegn og andet træværk
 • Opspartling af vægge og lofter
 • Slibning og rensning af overflader inden maling
 • Opsætning af stuk og rosetter i loftet
 • Tapetsering og opsætning af filt på vægge og lofter
 • Malearbejder i forbindelse med brand- og vandskader

Maleren gør netop hele forskellen. Den erfaring som mange års praktisk arbejde giver, er det du betaler for, når du bestiller en maler til at udføre dit malerarbejde. Og så slipper du selv for al bøvlet med at dække af og alle ærgrelserne med helligdage og de steder malingen er løbet.

Udover decideret malerarbejde, kan en maler også hjælpe dig med at sætte tapet og filt op, samt foretage forskellige andre dekorative opgaver.

Den største overraskelse for de fleste, er hvor hurtigt det går, når først der kommer en professionel maler på opgaven. Det tager ikke maleren mange timer at klare det, du måske selv ville være flere dage om. Så selv om du skal betale maleren timeløn, bliver det ikke meget dyrere at få en professionel til at klare malerarbejdet i stedet for at gøre det selv.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Udnyt malerens erfaring til at få den bedste løsning

En anden fordel ved at bruge en professionel maler er den store erfaring, som maleren har. Den kan du trække på, når du skal vælge den bedste løsning på din maleropgave. Måske har du set en farve eller en effekt hos nogle af dine venner, som du også kunne tænke dig at bruge derhjemme.

Men måske vil farven have en helt forkert virkning på det rum, du vil male den i, eller også er det ikke muligt at skabe den ønskede effekt på grund af væggens opbygning. Det er noget, den professionelle maler ved, som du kan have svært ved at gennemskue selv.

Maleren er også opdateret på de seneste trends og hvilke nye materialer, der måske ville gøre en afgørende forskel i netop dit tilfælde. Så ud over at gøre selve malerarbejdet for dig, kan maleren også hjælpe dig til at få den bedste løsning. En løsning som venner og familie ikke vil kunne undgå at opdage, når de kommer på besøg.

Hvad koster en maler i timen?

Skal du finde den bedste pris på din maleropgave, skal du som minimum sørge for at få 3 tilbud. Derved er du sikker på, at du ikke kun får spurgt de to dyreste malere. Med en pris fra 3 malere, får du et mere retvisende billede af prisniveauet på din opgave.

Samtidig føler de malere, der giver tilbud på din opgave, at det er umagen værd, fordi der med kun 3 tilbudsgivere er en rimelig chance for at vinde opgaven. Så ved at vælge at få netop 3 tilbud på malerarbejde, får alle parter den bedste oplevelse med tilbudsprocessen.

Problemet kan så være, at finde 3 malere der har tid til at udføre opgaven inden for den nærmeste fremtid, og som rent faktisk udfører den type maleropgaver. For mange malere har specialiseret sig, og de fleste har ordrebogen fyldt. Så tit skal du kontakte væsentligt flere malere end 3, før du har fundet 3, der er interesseret i at give tilbud.

Men ved at bruge vores tilbudstjeneste slipper du for selv at skulle kontakte malerne. I stedet finder vi tre malere i vores landsdækkende netværk af malermestre, som er interesserede i at give dig et tilbud på din opgave. Det tager alt det besværlige ud af at finde den bedste pris på din maleropgave.

Det skal maleren vide for at kunne give tilbud

Når du skal have malet, vil maleren i de fleste tilfælde bede om at komme på besøg, for at se nærmere på det, der skal males. Det er en god ide, fordi maleren har mulighed for selv at måle op.

 • Ved besigtigelse kan maleren undersøge de flader, der skal males, så han eller hun ved, hvad de er lavet af og hvor meget forarbejde, der er, før der kan males. Oftest skal væggen klargøres, spartles op og slibes glat eller også skal f.eks. gammelt tapet eller skader efter f.eks. fugt, mug, rygning og lignende udbedres, inden der kan males.

Undlades dette, vil alle ujævnheder og misfarvninger være til at se på det nymalede areal. Det vil være en øjebæ, du vil gå og ærgrer dig over dagligt.

I nogle tilfælde behøver maleren dog ikke komme på besøg, for at kunne give dig et tilbud. Skal du f.eks. have malet døre eller vinduer, kan maleren oftest give dig en pris alene ved at få at vide, hvilken type døre og vinduer, samt hvor mange der er tale om.

Det skal du sørge for, før maleren kommer

Når den maler der gav det bedste tilbud, kommer og udfører arbejdet, skal du sørge for, at der er ryddet til side, der hvor maleren skal arbejde, samt at der er gode adgangsforhold til arbejdsstedet. Så giver du maleren den bedste start på opgaven.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere

Eksempler på maleropgaver, vi giver tilbud på:

 • Indvendigt malerarbejde i hus
 • Maling af loft og vægge i stue og værelser
 • Fjerne tapet, spartling og maling af vægge
 • Fuldspartling, filt og maling af erhvervslejemål
 • Epoxy og malerarbejde i badeværelse/vådrum
 • Prisoverslag – Malerarbejde i villa
 • Malerarbejde: indvendige lofter på hus 80 m2
 • Maling af udvendig træbeklædning (i sort)