Få 3 tilbud
Sektion Erhverv

Disse renoveringsopgaver topper blandt erhvervsdrivende

Der er fuld gang i byggeprojekterne hos 3byggetilbud.dk – også når det kommer til opgaver indsendt af danske erhvervsdrivende, som ønsker at renovere. I denne artikel gør vi dig klogere på, hvilke projekter, der er blandt de top 10 mest efterspurgte renoveringsopgaver, indsendt af erhvervsdrivende, det seneste år.

3byggetilbud.dk formidlede i 2022 knap 65.000 opgaver – og dette tal forventes at overstige 70.000 i 2023. Og én hel del af disse renoveringsopgaver kommer fra danske erhvervsdrivende, som ønskede renovering af alt fra virksomhedslokaler, til badeværelser og facader. I denne artikel har vi samlet de top-10 mest efterspurgte renoveringer, 3byggetilbud.dk har modtaget det seneste år fra danske virksomheder.

10-talKloakarbejde

Vi indleder med 10. pladsen, og når det kommer til opgaver indsendt af virksomheder, er det kloakopgaverne, som indtager denne placering.

Når der er baks med at skylle ud i toilettet og kloakken skal renses, eller der opstår læk på kloakbrønden, er det kloakmesteren man kontakter. Men hos de erhvervsdrivende er det typisk de større kloakrenoveringer, der ligger til grunde for at en opgave indsendes til 3byggetilbud.dk. Omfangsdræn, kloakseparering og kloakering er de typiske opgaver i branchen indsendt af virksomheder.

9-talEpoxy- og polyurethangulv

Når virksomheder skal have lagt gulv, tyer de i høj grad til epoxy- og polyurethangulv. Og det er ikke så overraskende endda.

Epoxy-og polyurethangulve er nemlig nemme at rengøre og kræver minimal vedligeholdelse. Derudover har man mulighed for at få et skræddersyet gulv med eget valg af mønster, farver og om gulvet skal være mat eller blankt. Det er derfor med god grund, at det er epoxy-og polyurethanopgaverne, som lander på en 9. plads blandt de mest forespurgte opgaver for virksomheder.

8-talSmedeopgaver

Den 8. mest efterspurgte opgavetype indsendt af virksomheder til 3byggetilbud.dk er smedeopgaver. En smed mestrer alt arbejde i jern og stål. Fantasien sætter næsten kun grænserne for, hvad en smed formår at skabe i jern og stål. Derfor ses der også, blandt erhvervsopgaverne, forespørgsler på specialfremstillinger af eksempelvis altanværn eller ståltrapper til erhvervslokalerne.

Dog er der en type opgave, som tydeligt går igen inden for smedebranchen, og det er opførelse af stålhal. 74 procent af forespørgslerne på smedearbejde, som er indsendt af erhverv, omhandler opførelse af stålhaller, så det er en klar overvægt.

7.Solceller

Med energikrisen og høje elpriser, har der i den grad været fokus på at udskifte energikilder fra gas- og oliefyr til fjernvarme, jordvarme og luft til vand varmepumper. Derudover er efterspørgslen på at være selvforsynende, når det kommer til levering af strøm, også steget.

Især ønsket om, selv at stå for strømproduktionen har været til at mærke hos 3byggetilbud.dk, som har oplevet massiv vækst i solcelleopgaver. Faktisk var væksten på hele 1.759 procent hos 3byggetilbud.dk i 2022. Derfor er netop solcelleopgaverne også blandt top-10 af mest efterspurgte renoveringsopgaver, erhvervsdrivende har søgt, og lander på en solid 7. plads.

6.Entreprenørarbejde

På 6. pladsen finder du entreprenørarbejdet, som er et fag, der strækker sig over mange forskellige udendørs løsninger. Entreprenør- og kloakarbejdet går i flere henseender hånd i hånd. Derfor er det heller ikke så forbavsende, at en af de populære entreprenøropgaver for virksomheder er støbning af fundament – som det også var ved kloakopgaverne.

Andre typiske opgaver indsendt af virksomheder omkring entreprenørarbejde er blandt andet også anlægning af parkeringspladser eller støbning af betongulv.

5.El-arbejde

At have elinstallationer i tiptop kvalitet er en nødvendighed for et godt arbejdsmiljø i erhvervslokalerne. Derfor er det netop også elarbejdet, der er den 5. mest efterspurgte opgavetype hos erhvervsdrivende, som søger tilbud igennem 3byggetilbud.dk.

Typiske renoveringsopgaver indsendt af erhvervsdrivende, kan være større og mere komplekse sager, hvor alt el skal renoveres i erhvervslokalerne, for at installationerne lever op til den kapacitet, der ønskes. Dog er det heller ikke sjældent, at en opgave lyder på opsætning af dørtelefoner, for at skabe adgangssikring til erhvervslokalerne. Derudover er udbedring af belysningen også en typisk erhvervsopgave for at skabe rammerne for et godt arbejdsmiljø.

4.VVS-arbejde

Alt fra badeværelsesrenoveringer til simpel service af VVS-installationerne i erhvervslokalerne er blandt nogle af de VVS-opgaver 3byggetilbud.dk modtager fra virksomheder. At have toiletfaciliteter, som fungerer samt stabile VVS-installationer er vigtigt i erhvervslokalerne, for at undgå defekte toiletter eller vandskader.


VVS-faget spænder vidt og bredt, og det er også en af grundene til, at denne branche lander på en 4. plads blandt indsendte opgaver fra erhvervsdrivende.

3.Murerarbejde

Så er vi nået til top-3 og her sniger murerarbejdet sig ind på en 3. plads. Murerarbejde er en bred faggruppe, som dækker opgaver store som små, der både befinder sig inden- og udendørs.

Dog er der en opgavetype, som skiller sig klart ud i denne branche. Blandt de erhvervsdrivende er det nemlig facaderenoveringerne, som er populære. Faktisk omhandlende 24 procent, altså næsten ¼ af alle mureropgaverne indsendt af virksomheder, facaderenoveringer.

2.Malerarbejde

Den næstmest efterspurgte opgavetype indsendt af virksomheder er malerarbejde. Når man ser på, hvad maleropgaverne for virksomhederne omhandler, er det naturligt, at det er blandt toppen af forespørgslerne.

Mange af de opgaver som 3byggetilbud.dk modtager fra virksomheder, drejer sig nemlig om malerarbejde i erhvervslokalerne i forbindelse med fra- eller indflytning. Typisk er det malerarbejde i forbindelse med, at virksomheder skal flytte i nye kontorer eller butikslokaler.

1.Tømreropgaver

Der er ingen tvivl om, hvilken opgavetype, der er placeret på toppen af de mest efterspurgte renoveringsopgaver for erhvervsdrivende det seneste år. Det er nemlig tømrerarbejdet. Tømrerarbejdet befinder sig på denne placering, fordi branchen dækker små spjældopgaver som ophængning af whiteboards til større entrepriser og renoveringer.

Muligheden for at skræddersy erhvervslokalerne med opsætning af skillevægge er en af de hyppige grunde til, at virksomheder forespørger en tømrer til deres projekt. Udskiftning af vinduer er også en af de projekter, som virksomhederne søger hjælp til, for at skabe et bedre indeklima og kan virke støjdæmpende i erhvervslokalerne.

Kontakt 3byggetilbud.dk til erhvervsopgaven

Om det er spjældopgaver, som sætter prikken over i’et i erhvervslokalerne eller en større renovering, der skal til, før virksomheden kan starte sin tilstedeværelse i et lokale, så har 3byggetilbud.dk de rette håndværkere til opgaven.

Via kontaktformularen kan jeres virksomhed, sende en forespørgsel ind, hvor end i landet I befinder jer. Og ikke nok med det, så tilbyder 3byggetilbud.dk også en gratis entreprisegaranti som dækker fejl og mangler til 100.000 kroner på opgaven.

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *