Få 3 tilbud

Få tilbud på epoxy- og polyurethangulve nu

Det giver din bolig en helt særlig kant med et fugefrit gulv. Det industrielle og rå look er super moderne, og samtidig har din rengøring aldrig været nemmere. Begge gulvtyper er nemlig vandtætte og nemme at vedligeholde.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Epoxy- og polyurethangulve i hele landet
Se hvor enkelt det er
Epoxy/polyreuthan

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Har du også længe gået og luret på epoxy- eller polyurethangulve? Det kan vi godt forstå. De giver et super fedt New-Yorker look til din bolig, og så trender begge gulvtyper helt vildt lige nu. Og heldigvis for dig – er du havnet det helt rigtige sted. Her får du svar på alle dine spørgsmål om epoxy- og polyurethangulve.

Vælger du et epoxy- eller polyurethangulv vælger du også en industrielstil, men derfor kan der sagtens skabes atmosfære. Dine møbler kommer nemlig til at stå mere i centrum for øjet, når du kigger ud i rummet. Det giver dig mulighed for at indrette små øer i rummet med tæpper, lamper og sofamøbelelementer, som vil komme langt mere i fokus med et fugefrit gulv. Selvom indretningen er industriel, kan den godt være hyggelig.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Hvad er forskellen på epoxy- og polyurethangulve?

Polyurethangulve er et blødere og mere eftergivende gulv at gå på end et epoxygulv. Underlaget er derfor blødere end epoxy for knæ, hofter og ryg.

Epoxygulve er derimod stenhårdt. Underlaget giver ikke efter ved tryk og er derfor meget populært i industrien. Her kommer gulvets hårdførhed og slidstærke materiale mange industrihaller til gode.

Begge gulvtyper er dog meget populære i de danske hjem, da de giver et råt look – også selvom polyurethangulve er mere eftergivende end et i epoxy. Begge gulve kan leveres i et mat eller blankt look, og i et hav af mønstre og nuancer.

Særligt den grå nuance er populær. Den giver et køligt, men roligt look til din stue, og giver mulighed for, at dine flotte møbler træder endnu mere i karakter i det grå hav, som de hviler på. Ønsker du derimod mere spil, findes der et hav af farveblandinger og mønster, som du kan bede din fagmand vise dig. Du kan hurtigt opnå en flot effekt i dit nye epoxy- eller polyurethangulv med både glimmer, sten og andre lignende elementer.

Kan jeg få epoxy- og polyurethangulve i alle rum og hvad med udenfor?

Polyurethangulve kan lægges i alle salgs rum – også på trægulve. Det skyldes, at det er mere eftergivende i materialet. Epoxy kan derimod kun lægges på hårde overfalder som på et betongulv. Begge gulve egner sig dog glimerende til garager, køkkenerkældre, bryggeser, værkstedet og badeværelser. Dog egner ingen af gulvene sig til at blive lagt udendørs. Solen er for hård og vil nedbryde begge materialer hurtig.

En god tommelfingerregel er, at hvis du har trægulve eller ønsker det rå look på din første sal, så skal du vælge et polyurethangulv.

Epoxygulv
Epoxygulv
Epoxygulv
Epoxygulv
Epoxygulv
Epoxygulv

Hvordan foregår det?

Det kræver en certificeret fagmand til at lægge epoxy- eller polyurethangulv. Med begge gulvtyper har du mulighed for at vælge mønster, farve og bestemme hvor mat eller blankt det skal være. Du kan dermed skræddersy looket til din bolig.

Begge gulve blandes nemlig i hånden, hvilket kræver det helt rigtige håndelag. Fagmanden blander farven i med en pensel eller ske og alt efter struktur og mønster stopper han, når blandingen har den ønskede effekt.

Processen tager cirka 4-6 dage. Først skal dine gulve slibes og primes. Der skal lægges et mellemlag og et toplag. Hvert lag er omkring 12 timer om at tørre. Du får altså besøg af gulvfirmaet flere gange under processen.

Vær opmærksom på, at det kræver certificering at lægge epoxy- og polyurethangulv, da begge materialer er giftige i flydende form.

LÆS OGSÅ: Sådan finder du det rette gulv til din bolig

Vedligeholdelse og holdbarhed

Du kan godt begynde at glæde dig. Dine nye epoxy- eller polyurethangulve er nemlig super nemme at vedligeholde og rengøre, og så holder de i 10-30 år ud i fremtiden. Om det er 10 eller 30 år afgøres blandt andet af, hvilke kemikalier/rengøringsprodukter du udsætter gulvet for, hvor meget du belaster det og om der er hyppige temperaturvariationer i rummet.

Som den sidste krølle på halen er dit nye gulv både katte-, hunde- og børnevenligt.

Kort om epoxy og polyurethan:

 • Pris: Gulvene koster fra 500 kroner per m2, men det varierer alt efter underlag
 • Tid: 4-6 dage vil det cirka tage at få lavet epoxy- og polyurethangulve. Og der skal en fagmand på opgaven
 • Hvilke rum: Epoxy- og polyurethangulve egner sig især i køkken, bad og bryggers, hvor gulvet udsættes for vand og slid. De kan dog lægges i alle rum.
 • Vedligeholdelse og holdbarhed: Begge gulvtyper er nemme at rengøre samt vedligeholde. Gulvene holder alt i mellem 10-30 år alt efter, hvor hårdt gulvene er udsat for forskellige kemikalier, temperaturvariationer og slid.

Få nemt 3 tilbud på epoxy- og polyurethangulv

Brug 3byggetilbud.dk og spar en hulens masse tid. Vi finder nemlig kvit og frit 3 håndværkere, der er specialister i epoxy- eller polyurethangulve, og som helt uforpligtende giver dig tilbud på dit nye epoxy- eller polyurethangulv. Det eneste du skal gøre er at give en kort beskrivelse af, hvad du ønsker lavet.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere

epoxy baggrund

Eksempler på epoxy- og polyurethanopgaver, vi giver tilbud på:

 • Vi ønsker epoxygulv i vores garage på 96 m2
 • Lægning af epoxygulv i en kældergang på 16 m2
 • Epoxymaling af betonterrasse på 12,5 m2
 • Lægning af epoxy i udestue ovenpå klinkegulv
 • Vi kunne godt tænke os epoxygulv i 48 m2 garage på nybygget hus
 • Lægning af epoxygulv på badeværelse, lille gang og entre som er støbt i beton
 • Epoxygulv i en udestue på 24 m2
 • Polyurethangulv i et badeværelse på 10 m2
 • Lægning af epoxy på cementgulv i et rum på 80 m2
 • Udbedring af slidt epoxygulv
 • Vi ønsker epoxygulv i en kælder på 105 m2 for vores andelsboligforening