Få 3 uforpligtende tilbud på kloakarbejde

Få 3 uforpligtende tilbud på kloakarbejde

Er din kloak i stykker eller stoppet? Vi har autoriserede kloakmestre i hele landet som står klar til at hjælpe dig.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Kloakmestre i hele landet

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se hvor enkelt det er

Som omtalt i:

Magasinet Penge DR1

I forbrugerprogrammet Penge er der gode råd til, hvordan man kan få de bedste tilbud fra gode, lokale håndværkere i gennem 3byggetilbud.dk.

TV2 Nyhederne (TV-indslag)

3byggetilbud.dk var med I et indslag i Nyhederne da vi oplevede et stort boost i opgaver i forbindelse med håndværkerfradraget.

BT.dk (avisartikel)

BT.dk lavede en historie om håndværkerfradraget på baggrund af tal fra 3byggetilbud.dk.

BT beretter om håndværkerfradraget og nævner bevarfradraget.dk

DR P4 (Radioinslag)

Vores kommunikationschef Maria Carlsen blev inviteret til et interview hos P4 om håndværkerfradraget. Hør indslaget hér (åbner nyt vindue).

Sådan får du 3 tilbud på kloakarbejde

 1. Indsend din opgave

  Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

 2. Opgaven behandles

  Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

 3. Du modtager tilbud

  Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

 4. Du vælger leverandør

  Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se hvad vi kan hjælpe med

Uden en kloak fik du hurtigt problemer

En kloak leder alt boligens spildevand og regnvand væk. Uden den fik vi hurtigt problemer med både sundheden, hygiejnen og selvfølgelig alt det beskidte og ildelugtende vand. Det opdager du hurtigt, hvis kloakken en dag er stoppet eller der går hul på et af rørene. Ingen er i tvivl, hvis kloakken er stoppet og kan du ikke udbedre problemet selv, har du akut brug for hjælp.

Men desværre er det ikke altid, at du får opdaget, at du har problemer med kloakken, før det giver problemer et andet sted. Det kan være i form af en grim lugt fra afløb, kælder eller krybekælder, fugtproblemer på uventede steder eller mug- eller skimmelangreb, der bliver ved med at komme igen. Den slags problemer skyldes ofte større eller mindre brud på kloakledningen eller at regnvandet ikke bliver ledt effektivt væk fra din bolig.

Kloakken er også den vej, rotter og andre skadedyr tager ind i vores boliger. Det er virkeligt ubehageligt at opdage, især hvis rotterne har haft fri adgang i et stykke tid og har fået ødelagt både kloakrør og andre dele af boligen.

Småproblemer med kloakken kan du oftest selv fikse

Er kloakken stoppet, kan du have held til at få vandet til at løbe igen, hvis du bruger en svupper eller en kloakrenser. De kan oftest fjerne de mest gængse små tilstopninger i kloakafløbet, som oftest opstår, når hår, fedt og sæberester får kloakken til at stoppe til.

Er det køkkenvasken, der er stoppet, kan en rensning af vandlåsen ofte klare problemet. Den er nem at komme til. Tit samler der sig sæberester, fedt fra madlavningen, skidt og f.eks. jord fra friske grøntsager i vandlåsen. Det samme gælder oftest også, hvis håndvasken stopper i badeværelset.

Du kan oftest også fikse afløbet i brusekabinen, ved at løfte risten og fjerne hår og andet skidt omkring flyderen, som sidder hen over afløbet. Den gør det ud for en vandlås, så lugten fra kloakken ikke kommer op i badeværelset.

Kloakproblemer kræver oftest fagfolk

Men så snart problemet er nede i selve kloakken, har du brug for fagfolk. Er afløbet stoppe nede i kloakrørene, har du brug for en slamsuger, der kan komme ud og fjerne det, der stopper afløbet. Det gør de oftest ved enten at suge direkte ned i afløbet eller føre en vandslange ned i afløbet, der kan spule de genstridige urenheder væk med højtryk.

Oplever du fugtproblemer eller slås med en grim lugt i visse dele af boligen, skal du have fat i en kloakmester, der tilbyder inspektion af kloakledningerne med såkaldt kloak-tv. Det er et lille kamera, der bliver ført ned i kloakken, så det er muligt at se, hvad der er galt.

Kloakmesteren kan også foretage reparationer af kloakken og være behjælpelig med:

 • Udskiftning af gamle kloakrør
 • Tv-inspektion
 • Rottesikring
 • Strømpeforing
 • Kloakering
 • Omfangsdræn
 • Afløb
 • Faskine
 • Reparationer
 • Slamsugning
 • Højtryksspuling

Hvad koster en kloakmester eller slamsuger?

Skal du have akut assistance til din kloak, tænker du næppe over, hvor meget det koster. Det skal bare løses her og nu. Men faktisk er der penge at spare – selv på akutte udkald.

For både slamsuger-firmaer og kloakmestre bestemmer selv deres priser og her kan timeprisen godt variere en del – selv blandt firmaer der bor inden for det samme geografiske område. Så selv om det næppe er noget, du har lyst til at undersøge, hvis du står med en akut stoppet kloak og måske et oversvømmet badeværelse, så bør du i hvert fald sørge for at få tilbud fra flere firmaer, hvis du skal have udført planlagte arbejder på dit kloaksystem.

Det kan f.eks. være, hvis du skal have bygget om i badeværelset eller har brug for at få udvidet regnvandskloakeringen. Det har de fleste husejere i dag, hvor skybrud og mere ekstremt vejr er blevet nærmest en hverdagsforseelse herhjemme.

Som minimum anbefaler vi, at du får 3 tilbud på din kloakopgave. Derved får du en mere korrekt indikation af, hvilket prisleje din opgave ligger i. Samtidig vil du opleve, at flere kloakmestre bliver interesserede i at byde ind på opgaven. De skal jo kun konkurrere med 2 andre ”konkollegaer” om at få din opgave.

Få større tryghed i tilbudsprocessen

Står du selv for at indhente tilbud, skal du regne med, at du kommer til at ringe til flere end de 3 kloakmestre, du har brug for tilbud fra. For mange har allerede opgaver til langt ud I fremtiden og andre har specialiseret sig i bestemte kloakopgaver.

Samtidig er det svært for dig, at gennemskue om den ene, anden eller tredje kloakmester er den bedste til opgaven. For det arbejde de leverer, er jo ikke en vare, du kan se på og bedømme på forhånd – og der er ingen returret, når det først er gjort forkert. For det opdager du måske først om mange år.

Det er her 3byggetilbud.dk’s tilbudstjeneste giver dig en ekstra fordel, udover at spare dig en masse tid på at kontakte kloakmestre eller slamsugerfirmaer forgæves. Vi samarbejder nemlig med en række kloakmestre og slamsugerfirmaer over hele landet og kan også nemt finde 3, der bor i nærheden af dig.

Det er firmaer, vi kender indgående. Når vi udvælger dem, der skal give tilbud på din opgave, tager vi også hensyn til de anmeldelser, andre brugere af tilbudstjenesten har givet de enkelte firmaer. Derfor ved du, at de firmaer som kontakter dig, for at se nærmere på din opgave, er nogen, der har leveret et godt og professionelt arbejde, som andre af vores brugere har været glade for. Det giver dig lidt mere ro og tryghed, når først de går i gang med at arbejde på din kloak.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000


 

400.000+

Opgaver siden år 2000

1646

Aktive håndværkere

789

Byer med håndværkere

98%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere Bestil 3 uforpligtende tilbud