Få en dygtig og pålidelig entreprenør - Indhent tilbud nu.

Få tilbud fra entreprenører

Få en god pris på entreprenørarbejde ved at sende din opgave i udbud. Send din opgave ind til os og modtag tre tilbud – det er helt gratis og uden forpligtelser.

 • Nemt – Indhent dit tilbud online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Entreprenører i hele Danmark

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se hvor enkelt det er

Som omtalt i:

Magasinet Penge DR1

I forbrugerprogrammet Penge er der gode råd til, hvordan man kan få de bedste tilbud fra gode, lokale håndværkere i gennem 3byggetilbud.dk.

TV2 Nyhederne (TV-indslag)

3byggetilbud.dk var med I et indslag i Nyhederne da vi oplevede et stort boost i opgaver i forbindelse med håndværkerfradraget.

BT.dk (avisartikel)

BT.dk lavede en historie om håndværkerfradraget på baggrund af tal fra 3byggetilbud.dk.

BT beretter om håndværkerfradraget og nævner bevarfradraget.dk

DR P4 (Radioinslag)

Vores kommunikationschef Maria Carlsen blev inviteret til et interview hos P4 om håndværkerfradraget. Hør indslaget hér (åbner nyt vindue).

Så nemt kan du få tilbud fra entreprenører

 1. Indsend din opgave

  Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

 2. Opgaven behandles

  Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

 3. Du modtager tilbud

  Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

 4. Du vælger leverandør

  Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se hvad en entreprenør kan hjælpe dig med

Med en entreprenør går byggeriet af sig selv

Skal du i gang med at bygge nyt hus eller har du et andet større bygge- eller renoveringsprojekt, er det en god ide at hyre en entreprenør. Entreprenøren står derefter for hele byggeopgaven og har ansvaret for hele byggeriet, økonomien omkring det og for, at alle bestemmelser og love bliver overholdt, og at alle nødvendige tilladelser og godkendelser bliver indhentet. Endvidere har entreprenøren også ansvaret for, at arbejdet bliver udført forsvarligt, sikkert og overholder tidsplanen, samt naturligvis for kvaliteten af byggeriet.

Normalt omfatter entreprenørarbejde således:

 • Byggemodning
 • Indhentning af byggetilladelse og godkendelser
 • byggeri og anlægsarbejde
 • Gravearbejde
 • Jord og beton
 • Kloakarbejde
 • Opførelse af råhus
 • Alt el-, tømrer- og murerarbejde
 • Færdiggørelse og aflevering af byggeriet
Hvad er en entreprenør?
En entreprenør kan stå helt eller delvis for et byggeprojekt. Det kaldes for en entreprise og er en aftale mellem en entreprenør eller et større håndværksfirma og en bygherre om opførsel af et byggeri eller et anlæg til en aftalt pris.

Entreprisen kan være udbudt af bygherren på forskellige måder, alt efter byggeriets størrelse. Således kan entreprenøren påtage sig en:

Totalentreprise: Her står entreprenøren for alt lige fra udarbejdelse af byggeprojektet, styring af byggeriet og samtlige opgaver med at udføre byggeriet.

Hovedentreprise: Her er det bygherren selv, der står for udarbejdelse af byggeprojektet og indhentelse af alle godkendelser, mens entreprenøren står for selve udførelsen af byggeriet, indgåelse af aftaler med underleverandører, koordination og projektledelse af byggeprojektet m.v.

Fagentreprise: Her står bygherren for udarbejdelse af byggeprojektet, tilladelser og tilsyn, samt styring af byggesagen og de tilknyttede entreprenører. Hver enkelt entreprenør står kun for en bestemt del af byggeriet, f.eks. alt tømrerarbejdet, jordarbejdet, opførsel af råhus m.v.

Hvor lille en opgave tager entreprenøren

Det giver nok mest mening at hyre en entreprenør, hvis du har et større byggeprojekt, der omfatter flere forskellige faggrupper. Skal du f.eks. bygge et nyt hus helt fra grunden, vil det give god mening, at bestille en entreprenør til at stå for byggeriet i totalentreprise. Så står entreprenøren for alt og alt er hans ansvar.

Har du allerede fået udarbejdet en tegning over byggeriet og måske også indsendt ansøgning om byggetilladelse, kan du hyre entreprenøren i hovedentreprise. Så er selve byggeprojektet og indhentelse af tilladelser og godkendelser dit ansvar, og selve byggeriet står entreprenøren så for.

Du kan dog også vælge at hyre en entreprenør til kun at forestå en enkelt del af byggeriet. En sådan fagentreprise vil i praksis sige, at du kun hyre entreprenørens f.eks. tømrer, murere eller smede til at forestå den del af arbejdet, som de er uddannet til at foretage.

De fleste entreprenører indgår gerne alle former for entrepriser i det omfang, at de har ledige ressourcer. Har f.eks. entreprenørens murere ikke noget at lave i en given periode, vil entreprenøren oftest være interesseret i at indgå i en fagentreprise, hvis du har arbejde til dem.

Så i praksis kan en entreprenør udføre en hvilken som helst størrelse opgave i et bygge- eller anlægsprojekt.

Hvordan bliver man entreprenør

En hvilken som helst håndværker kan kalde sig entreprenør, hvis han har de fornødne ressourcer til at varetage alle aspekter omkring et byggeri. Oftest har entreprenøren en række autorisationer, der sikrer, at han kan varetage alle aspekter af byggeriet. Derfor vil entreprenøren oftest både være eller have ressourcer som har autorisation som kloakmester, installatør og så videre.

Det er heller ikke ualmindeligt, at en håndværker får tilbudt et byggeprojekt og så går sammen med andre håndværkere om et udføre byggeprojektet som en entreprise. Så vil den håndværker, der får tilbudt eller byder ind på byggeprojektet stå som entreprenør for entreprisen.

Hvad koster en entreprenør?

Skal du hyre en entreprenør til en entreprise, skal du altid sørge for at indhente tilbud fra minimum 3 forskellige entreprenører. For hver enkelt entreprenør bestemmer selv sine priser og spørger du kun to forskellige, er det måske de dyreste, du får priser fra.

Det er dog en noget omstændelig opgave at finde 3 entreprenører, der har tid til dit byggeprojekt inden for en overskuelig fremtid eller som varetager den form for byggeri, du har brug for. De fleste entreprenører har oftest specialiseret sig i enten kun at bygge for bestemte typer af bygherrer (offentlige, byggefirmaer eller lign.) eller udfører kun bestemte former for bygge- eller anlægsopgaver.

I stedet for selv at kontakte en masse entreprenører, kan du bruge vores tilbudstjeneste. Her giver du en kort beskrivelse af dit byggeri og angiver dine kontaktoplysninger. Så finder vi tre entreprenører i nærheden af dig, der er interesserede i at give dig et tilbud på dit byggeprojekt. De kontakter så dig efterfølgende, for at få mere at vide om byggeriet.

Vi samarbejder med entreprenører over hele landet og når vi udvælger entreprenørerne, tager vi også de anmeldelser med i overvejelserne, som andre brugere har givet entreprenøren på lignende opgaver. Det giver dig sikkerhed for, at du kun får tilbud fra de entreprenører, der er bedst kvalificerede til at stå for dit byggeprojekt.

Så med 3byggetilbuds tilbudstjeneste er du sikker på at få dit byggeri udført tilfredsstillende.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000


 

400.000+

Opgaver siden år 2000

1646

Aktive håndværkere

789

Byer med håndværkere

98%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere Bestil 3 uforpligtende tilbud