Få 3 tilbud

Få 3 tilbud på totalentreprisen og find det bedste byggefirma

Når man skal lave en totalentreprise er det vigtigt med kvalificerede og relevante håndværkere, der spænder over flere faggrupper. Få 3 uforpligtende tilbud nu.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Totalentreprenører i hele landet
Se hvor enkelt det er
Totalentreprisearbejde

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Fordele ved at anvende en totalentreprenør

Skal du have bygget nyt eller lavet en reparation, hvor der er behov for flere forskellige faggrupper. Så kan du spare meget tid ved at udbyde opgaven til en hovedentreprise eller totalentreprise, der selv sørger for at distribuere opgaven til en række håndværkere, der sørger for tilbud og leverandører til de enkelte leverandører.

Hos 3byggetilbud.dk samarbejder vi med flere totalentreprenører, der kan styre din entreprise. Indhent uforpligtende tilbud fra dem i dag.

Vores totalentreprise leverandører kan hjælpe med:

 • Din arkitekt og tegning
 • Projektering og byggestyring
 • Håndværkere til byggerier
 • Tidsplaner og budgetter
 • Tilladelser og andre dokumenter

Flere former for entrepriser

Der findes flere former for entrepriser. Når det er en såkaldt fagentreprise er det dig som boligejer, der styrer indhentning af byggetilladelse, styring og koordinering af hele byggeprocessen. Med andre ord styrer du alt selv. Er der tale om en såkaldt hovedentreprise, så sørger man som boligejer selv for godkendelser og papirer, mens en hovedentreprenør styrer underentreprenører og økonomi.

Det er også hovedentreprenøren, der sørger for håndværkere og tidsplaner. Med en totalentreprise kan man som boligejer overlade alt arbejde til entreprenøren og blot skrive under på en kontrakt. Det er lidt forskelligt hvilken form for entreprenør man bør vælge til sit byggeprojekt, alt efter hvor meget tid og viden du har om projektet.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Hvad er en totalentreprenør?

En totalentreprenør kan stå helt eller delvis for et byggeprojekt. Det kaldes for en entreprise og er en aftale mellem en entreprenør eller et større håndværksfirma og en bygherre om opførsel af et byggeri eller et anlæg til en aftalt pris. Entreprisen kan være udbudt af bygherren på forskellige måder, alt efter byggeriets størrelse. Således kan entreprenøren påtage sig en:

Totalentreprise: Her står entreprenøren for alt lige fra udarbejdelse af byggeprojektet, styring af byggeriet og samtlige opgaver med at udføre byggeriet.

Hovedentreprise: Her er det bygherren selv, der står for udarbejdelse af byggeprojektet og indhentelse af alle godkendelser, mens entreprenøren står for selve udførelsen af byggeriet, indgåelse af aftaler med underleverandører, koordination og projektledelse af byggeprojektet m.v.

Fagentreprise: Her står bygherren for udarbejdelse af byggeprojektet, tilladelser og tilsyn, samt styring af byggesagen og de tilknyttede entreprenører. Hver enkelt entreprenør står kun for en bestemt del af byggeriet, f.eks. alt tømrerarbejdet, jordarbejdet, opførsel af råhus m.v.

Vores håndværkere kan hjælpe dig med:

 • Tilbygninger og ombygninger
 • Badeværelser
 • Køkkener
 • Udestuer
 • Carporte
 • Nyt tag
 • Omfangsdræn
 • Renoveringer
 • Nybyggeri

Indhent flere tilbud på din totalentreprise

Totalentrepriser er ofte større projekter, hvor man som bygherre betaler nogle penge. Derfor er det en god idé at indhente flere tilbud på ens totalentreprise, så man er sikker på at finde en entreprenør, der kan lave en løsning, som man bliver glad for og som har den rette pris. Hos 3byggetilbud sørger vi for at du får tilbud fra kvalificerede og relevante entreprenører, så kan du selv vælge om du vil anvende dem til din totalentreprise.

Hør en bygherre fortælle om sin oplevelse med 3byggetilbud.dk

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere