Tømrerfirmaer ← Få 3 priser på alle typer renoveringer

Få tilbud fra 3 tømrerfirmaer nu

Har du brug for et tømrerfirma til renovering eller nybyg? Her på 3byggetilbud.dk kan du bestille tre uforpligtende tilbud på tømrerarbejde.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Tømrerfirmaer i hele landet

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se hvor enkelt det er

Som omtalt i:

Magasinet Penge DR1

I forbrugerprogrammet Penge er der gode råd til, hvordan man kan få de bedste tilbud fra gode, lokale håndværkere i gennem 3byggetilbud.dk.

TV2 Nyhederne (TV-indslag)

3byggetilbud.dk var med I et indslag i Nyhederne da vi oplevede et stort boost i opgaver i forbindelse med håndværkerfradraget.

BT.dk (avisartikel)

BT.dk lavede en historie om håndværkerfradraget på baggrund af tal fra 3byggetilbud.dk.

BT beretter om håndværkerfradraget og nævner bevarfradraget.dk

DR P4 (Radioinslag)

Vores kommunikationschef Maria Carlsen blev inviteret til et interview hos P4 om håndværkerfradraget. Hør indslaget hér (åbner nyt vindue).

Så nemt kan du få 3 tilbud fra tømrere

 1. Indsend din opgave

  Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

 2. Opgaven behandles

  Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

 3. Du modtager tilbud

  Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

 4. Du vælger leverandør

  Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se hvad en tømrer kan hjælpe med

Tilbud på tømrerarbejde starter her

Har du brug for et tilbud på tømrerarbejde, er du kommet til det rigtige sted. 3byggetilbud.dk er en af Danmarks førende formidlere af tømrer-tilbud. Det er den største faggruppe inden for håndværkere og derfor også den faggruppe, som vi har flest af i vores netværk.

Vi samarbejder nemlig med en fast kreds af håndværkere over hele landet, som vi kender indgående og har en løbende dialog med. Det betyder, at det er tømrere, vi kender godt. Samtidig ved vi gennem vurderinger fra andre brugere af vores tilbudstjeneste, at de udfører et ordentligt stykke håndværk, der lever op til de stolte faglige traditioner, der findes inden for tømrerfaget.

Så når du indhenter tømrer-tilbud, får du ikke bare henvendelser fra tre tilfældige tømrer, vi har fundet i dit lokalområde. Det er velkendte og velafprøvede tømrere, som vi kender indgående og kan stå inde for, som henvender sig til dig, for at give tilbud på din opgave.

Hvad laver en tømrer?

Men hvad kan du egentlig bruge en tømrer til? Som navnet måske antyder, udfører tømrere alt arbejde, der involverer træ. Det er der ikke så lidt af i en almindelig dansk bolig. Så det er en tømrer, du skal have fat i, når du skal have:

 • Nyt tag
 • Bygget kviste på taget
 • Opsat nye skillevægge
 • Udskiftet døre og vinduer
 • Lagt nye gulve og sat nye paneler op
 • Udskiftet køkkenet
 • Opsat eller udskiftet trapper
 • Opsat carporte, skue og tilbygninger i træ
Og listen kunne fortsættes med meget mere. Samtidig tilbyder mange tømrermestre også, at udføre totalentrepriser på ny-, om- og tilbygninger. Det betyder, at de står for hele arbejdet og sørger for, at f.eks. murere, malere og vvs-folk bliver hyret ind til at foretage det arbejde, som tømrerne ikke selv kan eller må udføre. Så i mange tilfælde kan du nøjes med at tage fat i en tømrer, når du skal have foretaget større renoveringsarbejder eller om- og tilbygninger.

Tømrere er glimrende rådgivere

Netop fordi tømrerfaget er så alsidigt og omfattende, kan du får meget god rådgivning af en tømrer. Han kender nemlig ofte også en del til de andre håndværkerfag gennem deres samarbejde på forskellige byggeprojekter.

Derfor ved en tømrer generelt meget om byggeri og kan derfor være en god sparringspartner for dig allerede i den indledende fase af din planlægning. Er der noget du er i tvivl om, eller noget du har brug for at vide mere om, kan tømreren oftest svare på dine spørgsmål eller pege dig i retning af, hvem der er de rigtige til at rådgive dig.

Det skal du overveje, før du indhenter et tømrer-tilbud

Derfor er der ikke noget, du som sådan bør overveje, før du begynder at indhente tilbud fra en tømrer. Du skal naturligvis have en ide om, hvad det er for et arbejde du skal have udført, samt vide noget om hvilke materialer du vil have arbejdet udført i, samt hvordan det færdige resultat skal se ud.

Men det er også alt, hvad du behøver at tænke over. For med sin store faglige ekspertise og erfaring kan tømreren oftest vejlede dig og sammen kan i næsten altid komme op med et resultat, der er meget bedre, end det, du havde drømt om i dine vildeste drømme.

Vil du spare nogle penge på dit tømrer-tilbud, kan du f.eks. overveje, om der er noget, du kan hjælpe til med. Generelt forventer tømreren, at der er ryddet og klart til, at de kan gå i gang med deres arbejde, når de kommer. Men tit er oprydning og bortskaffelse af diverse byggeaffald efter arbejdets udførelsen, noget de har medregnet i deres tilbud.

Denne oprydning kan du tilbyde at forestå selv. Derved kan du spare den timeløn og eventuelle affaldsgebyrer, som tømreren normalt ville indregne i tilbuddet til dig. Det kræver blot, at du bruger noget tid og eventuelt kører en tur på genbrugsstationen med eventuelt byggeaffald.

Kan jeg spare på mit tømrer-tilbud ved købe materialer selv?

Du kan også overveje at skaffe materialerne selv. Men her kommer du oftest til kort, med mindre du kan få tømreren til at give dig en komplet materialeliste. For tit er det helt særlige materialer, der skal bruges. Samtidig kan fagbetegnelser som T1-lægter og lignende være svære at finde rundt i, hvis du aldrig før har beskæftiget dig med træ til byggeopgaver.

Samtidig er merprisen oftest minimal ved at lade tømreren selv levere materialerne. For de fleste tømrerfirmaer får gode rabatter hos deres leverandører. Så derfor kan de tit levere materialerne til samme eller billigere penge, end du kan skaffe dem til selv.

Hvad koster en tømrer i timen?

Når det kommer til prisen på tømrerarbejde, er der oftest stor forskel fra tømrerfirma til tømrerfirma. Prisforskellen skyldes primært forskellen på den timepris, som tømrermesteren tager for arbejdet. Materialerne får tømrerfirmaerne oftest fra de samme grossister, hvorfor deres priser og avancer på disse er stort set ens. Så prisforskellen på de forskellige tømrerfirmaer ligger næsten udelukkende på timeprisen og det timeestimat, tømrermesteren har brugt til at beregne dit tilbud.

Derfor bør du altid indhente minimum 3 tømrer-tilbud på din opgave. Det sikrer dig mod kun at stå med tilbud fra de to dyreste tømrere, og er mest fair over for de deltagende håndværkere. For ved, at du har begrænset dig til, kun at indhente 3 tilbud på tømrerarbejde, er hver enkelt tømrermester klar over, at han kun er op mod to andre firmaer i budrunden.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Sådan får du nemt 3 tømrer-tilbud

Det er dog sin sag, at få fat i 3 tømrerfirmaer, der vil give tilbud på din opgave. For netop fordi tømrerfaget er så vidtstrakt, har mange tømrerfirmaer specialiseret sig i bestemte opgaver. Nogle laver kun tag, nogle arbejder kun med vinduer og døre, mens andre igen kun laver indendørs opgaver som gulvlægning eller opsætning af køkkener eller skillevægge.

Endvidere har de fleste tømrerfirmaer travlt langt ud i fremtiden. Så selv om du måske har fået fat i den rigtige tømrer til din tømreropgave, kan det være, at de ikke har tid inden for den tidsramme, du har på din opgave. Så du kan nemt ende med at skulle kontakte langt flere tømrere, end de 3 du skal indhente tilbud fra.

Det slipper du for, ved at bruge vores tilbudstjeneste. Her skal du blot:

 • skrive dine kontaktoplysninger,
 • beskrive opgaven kortfattet og
 • eventuelt lægge nogle billeder eller tegninger op.
Så tager vores team af håndværkerkonsulenter fat i de tømrermestre, vi samarbejder med i dit område og finder tre, der har tid og foretager den slags tømreropgaver, du har brug for.

De kontakter dig efterfølgende for at aftale tid til at komme ud og besigtige opgaven. Derved er det tømrerne, som kommer til dig, i stedet for at det er dig der skal kontakte en masse tømrere, du ikke kender kvaliteten af arbejdet på.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000


 

400.000+

Opgaver siden år 2000

1646

Aktive håndværkere

789

Byer med håndværkere

98%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere Bestil 3 uforpligtende tilbud