Få 3 tilbud

Få 3 gratis håndværkertilbud

Mangler du en håndværker til opgaver i din bolig? En uddannet håndværker løser mange slags opgaver i og omkring boligen – til tiden og til den aftalte pris.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Håndværkere i hele landet
Se hvor enkelt det er

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Hvad er et håndværkertilbud?

Et håndværkertilbud kan både betegne et hus, der trænger til en kraftig renovering og så det, vi skriver om i denne artikel – nemlig et tilbud fra en håndværker. Uanset om du har købt et håndværkertilbud eller har brug for at bygge til, bygge om eller renovere din nuværende bolig, skal du have fat i en håndværker til opgaven.

Indhent tilbud fra en håndværker, når du f.eks. ønsker at:

 • Udskifte køkken eller badeværelse
 • Bygge ekstra værelser til, fordi I har fået børn
 • Foretage en facaderenovering
 • Efterisolere huset for at nedbringe varmeregningen
 • Udskifte døre og vinder
 • Udskifte taget
 • Renoveret el- eller VVS-installationer
 • Eller noget helt ottende

Hver enkelt opgave kræver sin håndværker

Hver enkelt opgave kræver sin håndværker og mange opgaver kræver deltagelse af flere forskellige håndværkergrupper. Udskiftningen af et badeværelse kræver således oftest både deltagelse af en murer, en vvs-mand og en elektriker – og måske en tømrer, hvis I skal have sat f.eks. et nyt træloft op i forbindelse med renoveringen.

Ved større projekter som f.eks. en tilbygning, kan det også være smart at tage fat i et byggefirma. De har oftest alle de nødvendige håndværkere ansat og kan også forestå tegning, planlægning og ansøgning om byggetilladelse. Så slipper du for selv at holde styr på alle håndværkerne og får også hjælp til alt det praktiske omkring byggeriet.

Under alle omstændigheder har du brug for tilbud på din opgave for at finde ud af, hvad det vil koste at få foretaget det, som du går og drømmer om.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Hvad skal et håndværkertilbud indeholde?

For at være sikker på, at du har fået en fast pris, du kan regne med, på den opgave du skal have udført, skal du bede håndværkerne om et tilbud. Det er også muligt at få et overslag. Men det er blot en cirkapris, der kan ende med at blive højere eller lavere i den sidste ende.

Så ved at bede om et tilbud, får du en pris og en nøjagtig angivelse af, hvad det er, du får lavet for pengene. Kun hvis der efterfølgende dukker noget uforudset op eller I bliver nødt til at lave om på planerne for og indholdet af opgaven, kan det blive nødvendigt at ændre på prisen.

Det gode håndværkertilbud indeholder således:

 • En oversigt over arbejdsopgaver
 • En oversigt over materialer (hvis håndværkeren også skal levere dem)
 • Samlet pris på henholdsvis arbejdsopgaver og materialer
 • En samlet pris på hele opgaven med moms
 • Eventuelle forudsætninger for prisen

Selve opstillingen af tilbuddet kan dog variere fra håndværker til håndværker. Oftest har de forskellige fag deres måde at opstille et tilbud på. Samtidig vil du også tit opleve, at der kan være stor forskel på, hvordan de forskellige håndværkere beskriver arbejdsopgaven.

Hvorfor er nogle tilbud dyrere end andre?

Netop arbejdsbeskrivelsen kan nogen gange give forklaringen på, hvorfor én håndværker er billigere eller dyrere end en anden. Så uanset hvor uforståeligt et tilbud ser ud, kan det betale sig at læse det igennem og sammenligne de forskellige tilbud med hinanden. Det giver dig en bedre forståelse for, hvordan håndværkeren er komme frem til den pris, han eller hun giver i tilbuddet.

Det er også værd at kontrollere eventuelle betingelser eller forudsætninger for at prisen holder. Virker de realistiske med dit kendskab til opgaven og hvor stor er risikoen for, at forudsætningerne ikke holder?

Hvor mange håndværkertilbud må man indhente?

I dag kan private indhente alle de tilbud, de har lyst til. Forhen måtte private kun indhente maksimalt to tilbud – ønskede du at indhente flere, skulle du holde en licitation. Derved forpligtede du dig samtidig til at vælge en af de deltagende firmaer som leverandør.

De begrænsninger er for længst afskaffet. Så I dag kan du bede alle de håndværkere om tilbud, som du har lyst til. Du er heller ikke forpligtet til at vælge et af tilbuddene, men kan frit vrage dem alle sammen og indhente flere.

Det kan dog betale sig at indhente 3 tilbud på opgaven, da du viser håndværkerne, at din forespørgsel er seriøs samtidig med, at du får et godt sammenligningsgrundlag.

Du skal altid bede om minimum 3 håndværkertilbud

Uanset om du har brug for en eller flere håndværkere til din byggeopgave, skal du altid sørge for at få minimum 3 tilbud på opgaven.

Ved at indhente 3 tilbud frem for f.eks. kun 2, undgår du, at du ender med at skal stå og vælge mellem de to dyreste håndværkere i dit lokalområde. Ved omvendt at begrænse dig til 3 tilbud, frem for at indhente mange flere, gør du også din opgave mere interessant at byde ind på for håndværkerne. For så ved de, at de kun er oppe mod 2 andre håndværkere inden for deres fagområde.

Problemet er bare, at de fleste håndværkere har ordrebogen fuld så langt ud i fremtiden, at de er uinteressante at bede om et tilbud. Andre håndværkere har specialiseret sig og udfører derfor ikke den type opgaver, du har brug for til dit byggeprojekt.

Endnu værre bliver problemstillingen, hvis du har brug for tilbud fra flere forskellige håndværkergrupper, ligesom kompleksiteten forøges, hvis du i din jagt på den billigste pris på opgaven, vælger at indhente mere end 3 tilbud fra hver håndværkergruppe.

Hvor finder jeg nemt et håndværkertilbud?

Vil du slippe for alt besværet med selv at finde 3 håndværkertilbud, så kan du nemt og hurtigt bruge vores tilbudstjeneste.

På 3byggetilbud.dk skal du blot:

 • Opgive dine kontaktoplysninger
 • Angive en kort opgavebeskrivelse
 • Uploade eventuelt byggetegninger eller fotos
 • Og klikke på “Få 3 gratis tilbud-knappen”

Herefter går vores team i gang med at kontakte de håndværkere, som vi kender og samarbejder med i dit lokalområde. Vi har et stort landsdækkende net af håndværkere inden for alle håndværkerfag. I udvælgelsen af håndværkerne til din opgave, medtager vi samtidig også andre bruges bedømmelser af håndværkerne fra lignende opgaver.

De håndværkere vi finder bedst egnede til opgaven og som har tid til at tage den ind, beder vi om at kontakte dig. Så på den måde er det håndværkerne, der kommer til dig – og ikke dig der skal løbe en masse håndværkere forgæves på dørene.

Samtidig får du ikke bare kontakt til tilfældelige håndværkere, men til håndværkere som vi kender og kan stå inde for, kan løfte og udføre dit byggeprojekt til din tilfredshed. Så ved at bruge vores tilbudstjeneste, får du kun henvendelse fra professionelle og seriøse håndværkere.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere