VVS-Installatører til gode priser - Få 3 tilbud

Få tre tilbud fra udvalgte VVS-installatører

Har du brug for en autoriseret VVS-installatør? Få 3 uforpligtende tilbud fra 3 udvalgte installatører gennem 3byggetilbud.dk.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • VVS-installatører i hele landet

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se hvor enkelt det er

Som omtalt i:

Magasinet Penge DR1

I forbrugerprogrammet Penge er der gode råd til, hvordan man kan få de bedste tilbud fra gode, lokale håndværkere i gennem 3byggetilbud.dk.

TV2 Nyhederne (TV-indslag)

3byggetilbud.dk var med I et indslag i Nyhederne da vi oplevede et stort boost i opgaver i forbindelse med håndværkerfradraget.

BT.dk (avisartikel)

BT.dk lavede en historie om håndværkerfradraget på baggrund af tal fra 3byggetilbud.dk.

BT beretter om håndværkerfradraget og nævner bevarfradraget.dk

DR P4 (Radioinslag)

Vores kommunikationschef Maria Carlsen blev inviteret til et interview hos P4 om håndværkerfradraget. Hør indslaget hér (åbner nyt vindue).

Så nemt kan du få tilbud på VVS-arbejde

 1. Indsend din opgave

  Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

 2. Opgaven behandles

  Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

 3. Du modtager tilbud

  Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

 4. Du vælger leverandør

  Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se mere om VVS

Handler det om vand, varme, ventilation eller sanitetsteknik, skal du have fat i en VVS’er

Drypper vandhanen, løber toilettet, er den gal med varmen eller har du brug for et ventilationsanlæg? Så skal du have fat i en VVS-fagmand. De klarer alle opgaver inden for vand, varme, ventilation og det der med et fint ord kaldes for sanitetsteknik – altså alt hvad der har med afløb, toilet og badeværelse at gøre.

Det gælder både reperationer og vedligeholdelse af eksisterende installationer, såvel som etablering af nye. Det er med andre ord et stort og forgrenet fagområde, der også omfatter blikkenslager- og gasarbejde. Derfor har mange firmaer inden for VVS-branchen i større eller mindre grad specialiseret sig inden for bestemte delområder.

Hvad står VVS for?

VVS stod tidligere for “vand, varme og sanitetsteknik”. Men i dag står forkortelsen for “varme, ventilation og sanitetsteknik”. Vand er således gledet ind under sanitetsteknikken og ventilation er kommet ind i forkortelsen, fordi ventilation i dag spiller en større rolle end tidligere i boligen.

VVS firmaer med garanti

Vidste du ...

... at vi tilbyder en gratis ENTREPRISEGARANTI?

VVS – hvad må du selv lave?

Men hvornår skal du tage fat i en VVS-mand, og hvornår må du lave det selv? Det er det især vandet, som der oftest er tale om, når vi taler VVS-arbejde.

Her en god tommelfingerregel, at du selv må arbejde på vand-installationerne frem til den stophane – oftest i form af en såkaldt ballofix – som gør det muligt at stoppe for vandet til den enhed, du ønsker at arbejde på. Det vil sige, at hvis du kan lukke for vandet, må du gerne selv:

 • Udskifte toilettet, hvis det har samme tilslutningstype som det gamle
 • Udskifte vaskemaskiner og opvaskemaskiner
 • Tilslutte vand til en ny vaske- eller opvaskemaskine
 • Skifte pakningen i en vandhane
 • Skifte en vandhane
 • Skifte et blandingsbatteri
 • Skifte bruser og bruserslange

Inden for andre af VVS-fagets delområder, må du gerne:

 • Montere en vask og tilslutte afløbet fra vasken til en vandlås
 • Etablere og tilslutte gulvvarme
 • Opsætte og tilslutte en radiator
 • Ændre på centralvarmesystemer med varmeveksler
Men du må ikke etablere nye vvs-installationer eller ændre på de eksisterende, lige som du heller ikke må arbejde på husets gasinstallationer.

Mange vælger dog alligevel at tilkalde en VVS-fagmand, selv om der er tale om arbejde, de gerne selv må foretage. For de fleste er bange for, om de kan få vandinstallationen til at holde tæt i forbindelse med tilslutningsarbejdet. Derfor er det mere sikkert, at tilkalde fagfolk til opgaven.

VVS-faget har fokus på miljørigtige løsninger

Udover at du er sikker på, at arbejdet er udført korrekt og alt holder tæt, er der flere andre fordele ved at tage fat i en VVS-mand. For det første kan fagmanden rådgive dig om, hvilken løsning der er den bedste på det arbejde, du skal have udført.

Derudover går VVS-fagmanden altid efter at skabe så miljørigtige og økonomiske løsninger som muligt. Derved kan du spare mange penge hvert år på både dit vand- og varmeforbrug. Det kan f.eks. ske ved at etablere mere vand- og energiøkonomiske installationer eller ved at energirenovere dine eksisterende varme- og ventilationsløsninger. Derved kan f.eks. restvarme fra ventilationsanlægget anvendes til opvarmning af brugsvand eller lokaler.

Alt i alt kan en VVS-mand finde mange store og små besparelser på dine VVS-installationer, som kan være med til at tjene VVS-mandens arbejdsløn ind. Så det betaler sig altid, at tage fat i en VVS-fagmand – også selv om det er noget, du gerne må lave selv.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Hvad koster en VVS-mand i timen?

Men hvad koster en VVS-mand så i timen? Det kommer helt an på, hvilket firma du spørger. Hvert enkelt VVS-firma sætter selv sine priser, og derfor kan du nemt komme ud for, at der er stor prisforskel selv på VVS-firmaer, som ligger i samme by.

Derfor er det en god ide, altid at bede om minimum 3 tilbud på de VVS-opgaver, du skal have løst. Derved sikrer du dig imod, at du kun får spurgt de to dyreste VVS-firmaer om en pris, men får i stedet et mere retvisende billede at prisniveauet for din opgave.

Den trygge vej til 3 tilbud på VVS-arbejde

Men indhentning af tilbud på VVS-arbejde handler om mere end bare prisen. Det handler også om, hvorvidt du har tillid til de VVS-folk, som giver tilbud på din opgave. For selv om der måske indgår en fysisk vare i form af et blandingsbatteri, et toilet eller et nyt fyr, er det VVS-folkenes faglige ekspertise, som du køber.

Det kan være svært for dig som lægmand at vurdere, hvis du ikke er vant til at beskæftige dig med den slags arbejde. Derfor er det en god ide, at bruge vores tilbudstjeneste til at finde 3 VVS-firmaer, som kan give tilbud på din opgave.

Vi har et fast samarbejde med VVS-firmaer inden for alle områder af VVS-faget. Det er firmaer, som vi kender indgående, og har formidlet opgaver til flere gange før. Samtidig indsamler vi altid brugervurderinger på alle de firmaer, som vinder tilbudsrunder gennem os.

Derfor kan vi nemt finde 3 gode VVS-firmaer, der bor i nærheden af dig, som har leveret lignende arbejder til andre af vores brugeres tilfredshed. Derved er du sikker på, at de VVS-firmaer vi henviser til at give tilbud på dit VVS-arbejde, er nogle af de bedste inden for branchen, og er dygtige til netop det, du skal have lavet.

Den sikkerhed havde du ikke haft, hvis du selv skulle indhente 3 tilbud på VVS-arbejde.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000


 

400.000+

Opgaver siden år 2000

1646

Aktive håndværkere

789

Byer med håndværkere

98%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere Bestil 3 uforpligtende tilbud