Få 3 tilbud

Månedens Håndværker

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk Månedens Håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af den feedback, vi får fra bygherrerne på 3byggetilbud.dk.

Hver måned kårer 3byggetilbud.dk’s afdeling for respons og feedback Månedens Håndværker. Månedens Håndværker kåres ud fra svarprocenter, kundetilfredshed og feedback fra bygherrerne. Når man bliver kåret som Månedens Håndværker hos 3byggetilbud.dk, skriver vi en artikel om firmaet, hvori det beskrives, hvorfor firmaet er blevet kåret. Du kan finde en liste med de firmaer, der er kåret til Månedens Håndværker længere nede på siden.

placeholder

Alle månedens håndværkere

juni 2024

Månedens Håndværker: Din tryghed er vores førsteprioritet

Total Byggerådgivning ApS

Titlen som Månedens Håndværker i juni 2024 går fuldt fortjent til Total Byggerådgivning ApS, som gennem årene har opbygget et solidt ry for deres kvalitet, faglighed og pålidelighed inden for byggerådgivning. Det erfarne firma, der har udført plus 1.600 byggetilsyn forstår i høj grad at skabe værdi for kunderne – og det sikrer Total Byggerådgivning et utal af glade kunder.

maj 2024

Månedens Håndværker: Engagerede elinstallatører, der tager professionel hånd om dit el-arbejde

JaH Tek ApS

Titlen som Månedens Håndværker går til JaH Tek ApS, som er en yderst professionel aut. el-installationsvirksomhed med beliggenhed i Langebæk. Med deres høje faglige ekspertise indenfor elbranchen, og et hav af glade kunder bag sig, er den flotte titel som Månedens Håndværker fuldt fortjent

april 2024

Månedens Håndværker: Løsninger og kundeservice i særklasse

Nørgårds Anlæg

Yderst fortjent kan Nørgårds Anlæg kalde sig for Månedens Håndværker i april 2024. Nørgårds Anlæg sikrer nemlig alle kunder grå og grønne udendørsløsninger af høj, høj kvalitet. Faglig dygtighed, god vejledning og fokus på kundetilfredshed er humlen hos Nørgårds Anlæg, der boltrer sig i flot ros og feedback.

marts 2024

Månedens Håndværker: Møder kunden i øjenhøjde

Dansk Totalisolering

Månedens håndværker for marts 2024 er en rigtig ekspert indenfor for sit felt, isolering. Månedens håndværker for 2024 er ingen anden end Dansk Totalisolering, der tilbyder isoleringsløsninger af særklasse. Gang på gang leverer Dansk Totalisolering kvalitetsrige isoleringsløsninger – både når det gælder isolering af hulmur, loft, vægge, skunk m.v.

februar 2024

Månedens Håndværker: Har knækket (adgangs-)koden til tilfredse kunder

Prolåse

Fokus på kvalitet og kundepleje samt kanonflot feedback sikrer Prolåse titlen som Månedens Håndværker for februar 2024. Låsesmeden er ekspert i låse-, adgangs- og sikkerhedssystemer og sikrer kunder på hele Sjælland kvalitetsløsninger til fair priser.

januar 2024

Månedens Håndværker: Vi har kompetencerne til at levere intelligente el-løsninger

Trebbien Electric ApS

Titlen som Månedens Håndværker går til Trebbien Electric ApS, som er en professionel elinstallationsvirksomhed beliggende i Brøndby. Med en imponerende faglig ekspertise inden for elområdet, er de ikke kommet let til den flotte titel. De udfører en bred vifte af el opgaver for deres kunder i Storkøbenhavn, med en rosende feedback fra de yderst tilfredse kunder.