Få 3 tilbud

Månedens Håndværker

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk Månedens Håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af den feedback, vi får fra bygherrerne på 3byggetilbud.dk.

Hver måned kårer 3byggetilbud.dk’s afdeling for respons og feedback Månedens Håndværker. Månedens Håndværker kåres ud fra svarprocenter, kundetilfredshed og feedback fra bygherrerne. Når man bliver kåret som Månedens Håndværker hos 3byggetilbud.dk, får man en pakke fra 3byggetilbud.dk med t-shirts og diplom. Derudover skriver vi en artikel om firmaet, hvori det beskrives, hvorfor firmaet er blevet kåret. Du kan finde en liste med de firmaer, der er kåret til Månedens Håndværker længere nede på siden.

placeholder

Alle månedens håndværkere

maj 2023

Månedens Håndværker: De kvalitetsrige resultater og god kundeservice går hånd i hånd

Berner Anlæg V/ Michael Berner

Månedens Håndværker i maj 2023 er fuldt fortjent Berner Anlæg V/ Michael Berner. Det erfarne firma, der er ekspert i bl.a. belægning og træfældning, yder en altid beundringsværdig indsats og leverer gang på gang resultater, der får smilene frem hos alle kunder.

april 2023

Månedens Håndværker: Passionen for grønne løsninger til haven er stor

Havemanden Olsen

Månedens Håndværker i april 2023 skal selvfølgelig fejres – og i denne måned er det fuldt fortjent Havemanden Olsen, der får den flotte titel. Med stor faglig viden og ekspertise løfter de passionerede fagfolk hos Havemanden Olsen alle former for have- og tømrerarbejde – til stor glæde for kunderne.

marts 2023

Månedens Håndværker: Vi tager os tiden til alle kunder

Hjortsø Hus & Have

For tredje gang i år kårer 3byggetilbud.dk Månedens Håndværker og i marts 2023 går den flotte titel til Hjortsø Hus & Have. Og det er yderst fortjent, at den veletablerede virksomhed får titlen, for resultaterne Hjortsø Hus & have leverer er exceptionelle gode – det samme kan siges om tilgangen til kunderne.

februar 2023

Månedens Håndværker: Vi sørger for den gode dialog med kunden

NORHS BYG ApS

Der skal lyde et stort, velfortjent tillykke til NORHS BYG ApS, der løber med titlen som Månedens Håndværker i februar 2023. Hos NORHS BYG ApS er der ikke kun fokus på det gode håndværk, men også den gode kundekontakt.

januar 2023

Månedens Håndværker: Sådan sikrer vi altid tilfredse kunder

Ren EL-Teknik ApS

Vi skyder året i gang hos 3byggetilbud.dk med at kåre Månedens Håndværker for januar 2023. Denne gang går titlen, mere end velfortjent, til Ren EL-Teknik ApS. Den unge og moderne elektrikervirksomhed kaster nemlig lys på el-opgaver, store som små, og uanset hvilken opgave der er tale om, er kommunikation og kvalitet i højsædet.