Få 3 tilbud

Månedens håndværker

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af den feedback, vi får fra bygherrerne på 3byggetilbud.dk.

Hver måned kårer 3byggetilbud.dk’s afdeling for respons og feedback månedens håndværker. Månedens håndværker kåres ud fra svarprocenter, kundetilfredshed og feedback fra bygherrerne. Når man bliver kåret som månedens håndværker hos 3byggetilbud.dk, får man en pakke fra 3byggetilbud.dk med t-shirts og diplom. Derudover laver vi et portræt af firmaet og skriver om, hvorfor firmaet er blevet kåret. Du kan finde en liste med de firmaer, der er kåret til månedens håndværker længere nede på siden.

placeholder

Alle månedens håndværkere

oktober 2021

Månedens håndværker: Sådan sikrer du det gode samarbejde med håndværkeren

T.R. Entreprise & Ejendomsservice

Trods travle perioder formår månedens håndværker, T.R. Entreprise & Ejendomsservice, altid at ringe tilbage på henvendelser og udføre arbejde af høj kvalitet, hvilket har resulteret i enormt flotte tilbagemeldinger fra bygherrerne – også den seneste måned. Derfor var der ikke tvivl om, at det netop var indehaver Thomas’ firma, der skulle løbe med titlen i denne måned. Læs mere om T.R. Entreprise & Ejendomsservice og få et godt råd til at sikre det gode samarbejde med din håndværker.

september 2021

Månedens håndværker: Spar penge med god rådgivning

MK VVS & Teknik ApS

I denne måned løber MK VVS & Teknik ApS med titlen som månedens håndværker – og det er bestemt ikke tilfældigt. Statistikkerne taler nemlig for sig selv og kan opsummeres med ét ord: Rekordhøje. Med et smil på læben løser indehaver Claus og sit team alle typer opgaver inden for VVS og energioptimering til topkarakter og med en svarprocent tæt på 100 %. Læs mere om månedens håndværker her, hvor du også får et godt råd med på vejen.

august 2021

Månedens håndværker: Tager arbejdshandskerne på i feriemånederne

Bjerborg El Service ApS

En varm måned er netop blevet en smule varmere for vores leverandør Bjerborg El Service ApS. Den generationsbårne elektrikervirksomhed har sat stød til branchen og præsteret en flot måned på alle parametre. Læs med her, og find ud af, hvordan det talstærke firma har kæmpet sig gennem en varm sommer i det ganske land.

juli 2021

Månedens håndværker: Spar penge med en byggerådgiver

Norca ApS

Der har været rigtig godt gang i både bolig- og byggebranchen og derfor har kompetente rådgivere, der kan hjælpe med rapporter til hussalg, energimærker og byggerådgivning været i høj kurs. Hos Norca ApS hjælper de med netop dette og med sådan en stor tilfredshed hos kunderne, at de meget velfortjent er løbet med titlen som månedens håndværker for juli. Indehaver Chris Skaarup Mortensen kommer her med sine bud på, hvorfor en rådgiver er vigtig på byggesager.

juni 2021

Materialevalg og rådgivning er afgørende for projektets succes

Tømrerfirmaet Roos & Jensen ApS

Månedens håndværker i juni er Tømrerfirmaet Roos & Jensen ApS. Firmaet ledes af Hans og Nick, der sammen med deres dygtige folk kan løfte alle tømreropgaver – alt fra tagprojekter og renoveringer til nybyg. Her deler indehaverne deres bedste råd til byggeprojektet. Råd, der blandt andet kan forlænge tagets levetid med flere år og sikre dig en god renoveringsproces.

maj 2021

Månedens håndværker: Sådan gør du haven forårsklar

Perfekt Have

”God kemi og opfølgning er koden til det perfekte samarbejde.” Sådan lyder det uden slinger i valsen fra indehaver af Perfekt Have, Claus Tanggaard, der ikke er i tvivl om, hvorfor de har vundet titlen som månedens håndværker. Her giver han sine bedste råd til en forårsklar have.

april 2021

Månedens håndværker: Derfor bør du få et energimærke nu

Rune Hansen ApS

Med energitilskuddets præmiere har det været noget af en turbulent måned for enkeltmandsvirksomheden Bygningskonsulent Rune Hansen ApS. Læs med her og hør, hvordan han har formået at holde kog i tilskudskedlerne og fødderne på jorden på én og samme tid.

marts 2021

Månedens håndværker: Bør du udskifte din varmekilde?

Bendix VVS og Kloakservice ApS

Efter en måned, hvor rekordmange danskere har igangsat renoveringsprojekter via 3byggetilbud.dk, er der særligt én håndværker, der skiller sig ud. Med en høj svarprocent og hele 98 % i kundetilfredshed er Bendix VVS og Kloakservice ApS er naturligt valg som Månedens Håndværker. Læs med her og få ekspertens råd til, hvorfor du bør overveje at skifte til en grøn varmekilde.

februar 2021

Månedens håndværker: Personsikkerhed og høj kvalitet

RB Totalservice

Ovenpå en kold måned, der grundet fart over feltet hos vores håndværkere er blevet en smule varmere, er der én bestemt håndværker der kan varme sig lidt ekstra på titlen som månedens håndværker hos 3byggetilbud.dk. Læs med her og find ud af, hvordan RB Totalservice har kæmpet sig gennem en kold februar måned og er kommet ud på den anden side med en stor håndfuld af glade og tilfredse kunder.

januar 2021

Månedens håndværker: Derfor bør du isolere og støbe dit gulv

BSL Byg ApS

I Vinderup nær Holstebro bor månedens håndværker, BSL Byg ApS. Med høj kundetilfredshed, god svarprocent og en tillidsvækkende og pålidelig tilgang, er BSL Byg ApS i denne måned løbet med titlen. Læs med her, hvor indehaveren fortæller, hvorfor du bør isolere og støbe gulvet.