Få 3 tilbud

Månedens Håndværker

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk Månedens Håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af den feedback, vi får fra bygherrerne på 3byggetilbud.dk.

Hver måned kårer 3byggetilbud.dk’s afdeling for respons og feedback Månedens Håndværker. Månedens Håndværker kåres ud fra svarprocenter, kundetilfredshed og feedback fra bygherrerne. Når man bliver kåret som Månedens Håndværker hos 3byggetilbud.dk, skriver vi en artikel om firmaet, hvori det beskrives, hvorfor firmaet er blevet kåret. Du kan finde en liste med de firmaer, der er kåret til Månedens Håndværker længere nede på siden.

placeholder

Alle månedens håndværkere

december 2023

Månedens Håndværker: Personligt engagement gør en verden til forskel

HC Murer & Totalentreprise

Titlen som Månedens Håndværker i december 2023 går fuldt fortjent til den dygtige murer- og totalentreprisevirksomhed, HC Murer & Totalentreprise. Henning Rothmann Christensen, manden bag virksomheden, har en personlig kundetilgang – og dén, samt kvalitetsløsningerne, han og virksomheden gang på gang leverer til sine kunder, skaber stor tilfredshed.

november 2023

Månedens Håndværker: Jeg vil hellere bruge ekstra af egen betalte tid

Lenlers Tømrerservice

Titlen som Månedens Håndværker går til Lenlers Tømrerservice, en dygtig tømrervirksomhed beliggende i Fårevejle. Med en imponerende faglig ekspertise og dedikation til tømrerfaget, udfører de en bred vifte af tømreropgaver for deres kunder på Vestsjælland. Lenlers Tømrerservice modtager konstant rosende anmeldelser fra tilfredse kunder, hvilket er årsagen til, at de fortjener titlen som Månedens Håndværker denne måned.

oktober 2023

Månedens Håndværker: Vi holder altid, hvad vi lover

HelloGarden I/S

Titlen som Månedens Håndværker går til HelloGarden I/S, der med professionel hånd og stor passion for det grønne fag, varetager alverdens anlægsopgaver for kunder i Storkøbenhavn og omegn. Firmaet indkasserer utallige flotte anmeldelser fra tilfredse kunder – og det er derfor, at HelloGarden I/S kan kalde sig for Månedens Håndværker denne måned.

september 2023

Månedens Håndværker: “Jeg gør mig umage for alle kunder”

KA Totalservice – Maler og Totalentreprenør.

Titlen som Månedens Håndværker september 2023 går fuldt fortjent til KA Totalservice – Maler og Totalentreprenør, som er eksperter i al slags malerarbejde – indvendigt såvel som udvendigt. Det erfarne firma sikrer alle kunder et flot og professionelt resultat, der emmer af faglig dygtighed. Og den tilgang fører til stor tilfredshed blandt kunderne.

august 2023

Månedens Håndværker: Omhyggelig og professionel vejledning

MP Byggesagkyndig ApS

I august 2023 går den flotte titel som Månedens Håndværker til MP Byggesagkyndig ApS. Det erfarne firma, der gør sig i byggetilsyn, boligtjek, syn efter fugt og skimmel m.m., forstår sig virkelig på at skabe værdi for sine kunder – og en ambition om at gøre tingene til punkt og prikke, sikrer glade kunder i butikken gang på gang.

juli 2023

Månedens Håndværker: Vi bruger gerne en time ekstra for at sikre den gode løsning

Pro Gulvafslibning A/S

Professionelle gulvløsninger, der bunder i faglig dygtighed, er en smal sag for Pro Gulvafslibning A/S, der fuldt fortjent er Månedens Håndværker i juli 2023. Hos Pro Gulvafslibning A/S får alle kunder skræddersyede løsninger – og kigger man på den feedback, vi får hos 3byggetilbud.dk, er det helt sikkert, at den dygtige virksomhed forstår sig på sit fag.

juni 2023

Månedens Håndværker: Effektivt og professionelt tømrerarbejde er vejen frem

Tømrermester Martin Frederiksen ApS

Månedens Håndværker for juni 2023 er en sand mester inden for tømrerbranchen – og så forstår han sig på at sikre en altid høj kundetilfredshed. Derfor er det fuldt fortjent, at det er Tømrermester Martin Frederiksen ApS, der i juni 2023 er Månedens Håndværker.

maj 2023

Månedens Håndværker: De kvalitetsrige resultater og god kundeservice går hånd i hånd

Berner Anlæg V/ Michael Berner

Månedens Håndværker i maj 2023 er fuldt fortjent Berner Anlæg V/ Michael Berner. Det erfarne firma, der er ekspert i bl.a. belægning og træfældning, yder en altid beundringsværdig indsats og leverer gang på gang resultater, der får smilene frem hos alle kunder.

april 2023

Månedens Håndværker: Passionen for grønne løsninger til haven er stor

Havemanden Olsen

Månedens Håndværker i april 2023 skal selvfølgelig fejres – og i denne måned er det fuldt fortjent Havemanden Olsen, der får den flotte titel. Med stor faglig viden og ekspertise løfter de passionerede fagfolk hos Havemanden Olsen alle former for have- og tømrerarbejde – til stor glæde for kunderne.

marts 2023

Månedens Håndværker: Vi tager os tiden til alle kunder

Hjortsø Hus & Have

For tredje gang i år kårer 3byggetilbud.dk Månedens Håndværker og i marts 2023 går den flotte titel til Hjortsø Hus & Have. Og det er yderst fortjent, at den veletablerede virksomhed får titlen, for resultaterne Hjortsø Hus & have leverer er exceptionelle gode – det samme kan siges om tilgangen til kunderne.

februar 2023

Månedens Håndværker: Vi sørger for den gode dialog med kunden

NORHS BYG ApS

Der skal lyde et stort, velfortjent tillykke til NORHS BYG ApS, der løber med titlen som Månedens Håndværker i februar 2023. Hos NORHS BYG ApS er der ikke kun fokus på det gode håndværk, men også den gode kundekontakt.

januar 2023

Månedens Håndværker: Sådan sikrer vi altid tilfredse kunder

Ren EL-Teknik ApS

Vi skyder året i gang hos 3byggetilbud.dk med at kåre Månedens Håndværker for januar 2023. Denne gang går titlen, mere end velfortjent, til Ren EL-Teknik ApS. Den unge og moderne elektrikervirksomhed kaster nemlig lys på el-opgaver, store som små, og uanset hvilken opgave der er tale om, er kommunikation og kvalitet i højsædet.