Få 3 tilbud

Månedens Håndværker: Vi sørger for den gode dialog med kunden

februar 2023

NORHS BYG ApS

Der skal lyde et stort, velfortjent tillykke til NORHS BYG ApS, der løber med titlen som Månedens Håndværker i februar 2023. Hos NORHS BYG ApS er der ikke kun fokus på det gode håndværk, men også den gode kundekontakt.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

NORHS BYG ApS løber med titlen som Månedens Håndværker i februar 2023, og det er yderst fortjent. Det erfarne byggefirma har hænderne skruet rigtig godt på og er derfor ekspert på ikke kun ét, men flere områder, nemlig badeværelser, fundamenter og nybyggeri. Firmaets passion for faget og arbejdet sikrer slutresultater, der gør selv de mest garvede håndværkere stolte.

Firmaet holder til i Greve, men hjælper kunder fra hele Sjælland. Om du har brug for hjælp til et mindre eller større projekt, så står NORHS BYG APS klar til at udføre et altid eminent stykke arbejde for dig.

Det ekstra engagement sikrer den gode kundeoplevelse

NORHS BYG ApS engagerer sig, ikke kun i sit arbejde, men også i sine kunder og stræber altid efter at opfylde den enkelte kundes ønsker og behov. Ser man på de utallige flotte anmeldelser, tegner sig et billede af, at det lønner sig for det kyndige byggefirma at gå de ekstra skridt for alle kunder. Om tilgangen til sine kunder, fortæller NORHS BYG ApS:  

“Vi kommer altid med hurtig respons og tager fat i kunden med det samme. Det er vigtigt, at kunden føler sig i gode hænder hos os, og af den grund betaler de også altid til sidst, så de kan føle sig trygge. Vi er hele tiden i dialog med kunden og holder altid kunden informeret”

Du får i NORHS BYG ApS en personlig samarbejdspartner, der omhyggeligt og ordentligt udfører sit arbejde og trygt vejleder dig til den bedste løsning. Hos 3byggetilbud.dk er det heller ikke til at tage fejl af, at byggefirmaet går særligt op i sit arbejde og sine kunder. Både kundetilfredsheden og svarprocenten er nemlig helt i top.

NORHS BYG ApS er eksperter i:

  • Badeværelser
  • Fundamenter, herunder gravearbejde, rørføring m.m.
  • Nybyggeri
  • Faglig rådgivning

NORHS BYG ApS har adskillige flotte anmeldelser, der vidner om, at det erfarne firma excellerer:

“Vi bare elsker vores nye badeværelse som vi har lige fået gennemrenoveret. Vi har været meget tilfredse med Norhsbyg og der var rigtig god kommunikation fra tilbud til aflevering. Vahan svarede altid meget hurtig på SMS/ opkald og ringede til mig flere gange også bare for at høre om alt var i orden og at gennemgå processen. De var altid meget søde og professionelle. Jeg kan varmt anbefale Norhsbyg og vi vil meget gerne bruge dem igen.”

Et professionelt byggefirma, du kan stole trygt på

Du kan stole helt trygt på, at lader du NORHS BYG ApS stå for dit byggeprojekt, så får du et resultat og en service, du har lyst til at fortælle vennerne om. Om det er et fundament, de skal støbe, eller en totalløsning, de skal udføre, så sørger det kyndige byggefirma for, at du får et kvalitetssikkert stykke håndværk, der er udført efter alle kunstens regler.

Så drømmer du om et nyt badeværelse eller måske et nybyggeri? Eller har du brug for hjælp til et mindre murerprojekt? Så er det NORHS BYG ApS du skal ringe til – du får med garanti fat i ærlige, professionelle og servicemindede håndværkere.

Der skal endnu en gang lyde et stort tillykke med titlen som Månedens Håndværker i februar 2023 til NORHS BYG ApS.

Sådan bedømmer kunderne NORHS BYG ApS

92%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent

Hver måned nominerer 3byggetilbud.dk tre virksomheder fra vores leverandørnetværk til Månedens Håndværker. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. De nominerede i februar 2023 var firmaerne Rubi Isolering ApS, Boligstand ApS og selvfølgelig vinderen NORHS BYG ApS.

Knap 65.000 formidlede opgaver i 2022

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2022 formidlede vi knap 65.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.