Få 3 tilbud

Månedens Håndværker: Sådan sikrer vi altid tilfredse kunder

januar 2023

Ren EL-Teknik ApS

Vi skyder året i gang hos 3byggetilbud.dk med at kåre Månedens Håndværker for januar 2023. Denne gang går titlen, mere end velfortjent, til Ren EL-Teknik ApS. Den unge og moderne elektrikervirksomhed kaster nemlig lys på el-opgaver, store som små, og uanset hvilken opgave der er tale om, er kommunikation og kvalitet i højsædet.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Titlen som Månedens Håndværker i januar 2023, har Ren EL-Teknik ApS fra Hellerup blandt andet opnået igennem eminent kommunikation til deres kunder, samt en altid høj kvalitet i deres arbejde. De erfarne og dygtige elektrikere hos Ren EL-Teknik ApS er nemlig altid opdaterede på fagets nyeste metoder og tendenser. Det gode håndværk er i fokus, og det sikrer et komplet og kvalitetsdygtigt resultat for alle Ren EL-Teknik ApS’ kunder.

Desuden er det virksomhedens varemærke altid at værne om den gode kundekontakt og kommunikationen med kunderne. Dette har spillet en altafgørende faktor for at Ren EL-Teknik ApS har en kundetilfredshed på 99 procent og en svarprocent på 100.

Kommunikation giver god kundeservice

Netop den personlige kommunikation er en central firmaværdi hos Ren EL-Teknik ApS:

Når vi kommer ud til en opgave, tager vi ikke kun fat i det håndværksmæssige arbejde vi skal udføre. Vi tager fat om projektet som en helhed. Det betyder, at vi sætter kunden i fokus og sørger for, de er med hele vejen igennem opgaven.

Nicolai Alexander Skjershede, indehaver af Ren EL-Teknik ApS

Om det er simpel el-service eller en el-entreprise kunden står overfor, så sørger Ren EL-Teknik ApS altid for at forklare og rådgive deres kunder, så de er 100 procent trygge igennem hele deres renovering.

Kundernes flotte ros er heller ikke til at tage fejl af, når man ser på de anmeldelser som Ren EL-Teknik ApS har modtaget, som eksempelvis denne:

”Opgaven er fuldført, og jeg er meget tilfreds. De er meget behagelige og er gode til at forklare, og det hele fungerer fint. Jeg har efterfølgende brugt dem til en anden opgave, fordi jeg havde tillid til dem. Også den er udført til min fulde tilfredshed.”

Fuld gennemsigtighed med Ren EL-Teknik ApS

Det er ikke udelukkende i deres kommunikation, at Ren EL-Teknik ApS ser deres kunder i øjnene. Dette gælder også de tilbud, som de afgiver. Her hører ekstraregninger og overpriser ikke til.

Det er fair og reelle priser, som vi tilbyder vores kunder. Det betyder også vi får meget ros fra kunder omkring at vi er billigere end vores konkurrenter. For os handler det om at hjælpe vores kunder og tilbyde dem konkurrencedygtige priser, uden ekstra omkostninger.

Nicolai Alexander Skjershede, indehaver af Ren EL-Teknik ApS

Når du står og mangler en dygtig og passioneret elektriker

Fokus på altid at blive dygtigere, at finde effektive metoder og samtidig værne om det gode håndværk, har gjort Ren EL-Teknik ApS til en virksomhed, hvor kunder vender retur. ”Kunderne oplever, at deres projekter er udført til punkt og prikke – og det er vi stolte af,” siger Nicolai Alexander Skjershede.

Hvad end det er en mindre serviceopgave, en ladestander eller komplet renovering af alle elinstallationerne i boligen, så kan Ren EL-Teknik ApS stå for din opgave.

Ren EL-Teknik ApS udfører:

  • El-arbejde – stort som småt
  • Autoriseret el-arbejde
  • Ladestandere
  • El-entrepriser

Det er kyndige, effektive og behagelige håndværkere du får på besøg, når du vælger Ren EL-Teknik ApS til din opgave. Sådan en arbejdsmoral gør, at vi hos 3byggetilbud.dk er meget tilfredse med vores samarbejde med Ren EL-Teknik ApS. Vi ønsker Ren EL-Teknik ApS stort tillykke med titlen som Månedens Håndværker januar 2023.

Sådan bedømmer kunderne Ren EL-Teknik ApS

99%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent

Hver måned nominerer 3byggetilbud.dk tre virksomheder fra vores leverandørnetværk til Månedens Håndværker. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. De nominerede i januar 2023 var firmaerne TB Malerne ApS, Facade Midt ApS og selvfølgelig vinderen Ren EL-Teknik ApS.

3byggetilbud.dk ønsker Ren EL-Teknik ApS stort tillykke med titlen som Månedens Håndværker januar 2023.

Knap 65.000 formidlede opgaver i 2022

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2022 formidlede vi knap 65.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.