Få 3 tilbud

Månedens Håndværker december:

december 2022

Træeksperten

Træeksperten går de ekstra skridt for at finde den helt rette løsning til den enkelte – og til stor glæde for kunderne. Kundetilfredsheden er på hele 95 procent, og det er da også derfor, at Træeksperten får titlen som Månedens Håndværker i december 2022.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Hos Træeksperten er de eksperter i alt fra stubfræsning til træfældning. Der er stor faglig ekspertise at trække på hos Træeksperten, der hjælper boligejere professionelt i mål. Træeksperten består af dygtige fagpersoner, der dagligt arbejder for at sikre den rette løsning til den enkelte. Det er derfor heller ikke den dyreste løsning, Træeksperten anbefaler sine kunder, men den træløsning, der er bedst for den enkelte. Den filosofi sikrer et godt ry og utallige glade kunder, der gang på gang kommer igen. Det er sandt at sige, at Træeksperten samler på glade kunder – og derfor er titlen som Månedens Håndværker i december 2022 også yderst fortjent.

Hos Træeksperten er de eksperter i:

  • Træfældning
  • Træklatring med beskæring
  • Stubfræsning
  • Plankehegn

Træeksperten har adresse i Hedehusene, men bringer smilene frem hos kunder rundt om på Sjælland. Der er ikke en finger at sætte på de resultater, Træeksperten skaber, men heller ikke på kundeservicen. Kundetilfredsheden er nemlig i top og det samme er svarprocenten. Det er derfor rigtig fortjent, at Træeksperten løber med titlen som Månedens Håndværker i december 2022. 

Det er ikke kunderne, der har ros til Træeksperten – også firmaets faste konsulent Frederik Sennefelder kommer med rosende ord:

‘Nigel har været en fornøjelse at arbejde sammen med fra første dag af. Han går både til samarbejdet og opgaverne med en stor professionalisme og glæde, hvilket gør at der altid er et højt kvalitetsniveau, når han udfører sine opgaver. Der er ingen tvivl om, at god service er en kerneværdig hos Nigel, der gerne ser, at bygherrerne er trygge ved at vælge ham til at udføre deres projekter’.

Sådan bedømmer kunderne Træeksperten

95%

Kundetilfredshed

91%

Svarprocent

Hver måned udvælger 3byggetilbud.dk månedens håndværkerfirma fra vores leverandørnetværk for henholdsvis det vestlige Danmark, som dækker Jylland og Fyn, såvel som for det østlige Danmark, der dækker Sjælland og Øerne. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. GK-Tømrer er Månedens Håndværker Vest for september 2022.

Knap 70.000 formidlede opgaver i 2021

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2021 formidlede vi knap 70.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive en del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.