Få 3 tilbud

Månedens Håndværker jul 2022:

december 2022

Sejling VVS

Når Sejling VVS hjælper en kunde i mål med deres VVS-opgave er det med lige dele erfaring og nye teknikker, som sikrer kunder gode og konkurrencedygtige priser.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Sejling VVS er et yderst kompetent vvs-firma, hvor indehaver Carsten Sejling sikrer sine kunder vvs-løsninger af øverste skuffe. Her er hver kunde unik, og den professionelle tilgang til hver enkel opgave er lige så stor som den prisværdige service, Sejling VVS leverer. Carsten Sejling trækker både på erfaring og nye teknikker, så opgaver kan løses til en konkurrencedygtig pris og inden for en overskuelig tidsramme. Derfor er det også meget fortjent, at titlen som Månedens Håndværker jul 2022 går til Sejling VVS.

Sejling VVS hjælper blandt andet med:

  • Badeværelser
  • Fjernvarme
  • Tilbygninger
  • Gaskedler
  • Varmepumper
  • Zinkarbejde

Omdrejningspunktet for Sejling VVS er glade og tilfredse kunder. Og det kan i den grad ses og mærkes hos 3byggetilbud.dk, hvor han har været med i mange år. Han har i sin tid som samarbejdspartner vundet hundredvis af opgaver formidlet af portalen og er blevet bedømt med utallige femstjernede anmeldelser gang på gang.

Sejling VVS scorer 92 procent i kundetilfredshed og 100 i svarprocent, og hos firmaets faste konsulent Philip Andersen er der kun rosende ord at hente:

”Carsten fra Sejling VVS er min ældste samarbejdspartner. Jeg er meget stolt af vores samarbejde – vi har kendt hinanden i mere end fem år og i den tid har Carsten Sejling høstet et hav af flotte tilter herinde fra. Han har også efterladt sig et hav af glade, tilfredse kunder. Carsten er udover at være knaldhamrende dygtig til sit fag enormt tillidsvækkende – får du ham på din sag, føler du dig i trygge hænder lige fra det første telefonopkald til den sidste møtrik er skruet fast. Hans professionelle og personlige tilgang smitter af på alle de projekter, som de udfører i hans firma. Det er meget velfortjent, at Sejling VVS har fået denne flotte titel.”

/

Sådan anmelder kunderne Sejling VVS

92%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent

Hver måned udvælger 3byggetilbud.dk månedens håndværkerfirma fra vores leverandørnetværk. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. Sejling VVS er Månedens Håndværker jul 2022.

Knap 70.000 formidlede opgaver i 2021

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2021 formidlede vi knap 70.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.