Sejling VVS

Hos Sejling VVS har vi stor kærlighed for VVS-faget. Vi er en lokalforankret virksomhed med over 25 års erfaring indenfor VVS-faget. Sejling VVS er beliggende i Kokkedal, men vi hjælper til, hvor end der er behov for vores rådgivning og ekspertise.

Vi specialiserer os særligt i: 

  • Badeværelser
  • Fjernvarme 
  • Tilbygninger
  • Gaskedler
  • Varmepumper
  • Zinkarbejder

Vi tager hånd om hele byggeprocessen

Tilfredse kunder er omdrejningspunktet for Sejling VVS. Gennem vores mange vellykkede projekter har vi erfaret, at de bedste projekter er dem, hvor vi kan tage hånd om hele processtyringen. Projekter som disse bliver både billigere og bedre for kunden. Af samme grund råder vi over et håndværkerhus og har både elektrikere, murere, tømrere og malere som nære samarbejdspartnere. Derudover kan vi bryste os af et samarbejde med arkitekt Claus Stübert Hansen, som har været vores husarkitekt i over 25 år. Strækker opgaven sig derfor udover VVS-fagets rammer, skal I ikke være blege for at kontakte os.

En aftale er en aftale

Hos Sejling VVS er en aftale altid en aftale – uanset om den måtte være mundtlig eller skriftlig. Vi gør derfor en dyd ud af at få forventningsafstemt opgaven på forhånd. Ydermere er vi medlem af TEKNIQs Garantiordning. Du kan derfor altid føle dig tryg, når en af vores medarbejdere er på besøg. Vi lever af god omtale, så vi derfor er vi altid klar til at gå det ekstra skridt for kunden.

Måtte du have behov for hjælp eller vejledning til dit næste projekt, så tryk på kontakt-knappen for en uforpligtende samtale.

Læs mere

Kontakt os her

Carsten Sejling Indehaver
26 30 ** ** Vis nummer
26 30 09 20

SEJLING & CO. VVS ApS

Lyngebækgårds Alle 10

2990 Nivå

CVR: 26093775

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver SEJLING & CO. VVS ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

150 opgaver vundet

Udskift af vandrør 2880 Bagsværd
2 dage siden
Opsætning af radiatorer 2942 Skodsborg
2 dage siden
Udbedring eller udskiftning af termostat 2800 Kongens Lyngby
3 dage siden
Udbedring af gulvvarme 3400 Hillerød
4 dage siden
Vandrør til installation af vaskemaskine 2990 Nivå
4 dage siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
96 anmeldelser
anmeld-haandvaerker.dk 51 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 45 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Kan klart anbefales

Olof Erenmalm, 28 nov, 2023

"Fyren", venlig, men måtte tilbage for at hente reservedele, selvom jeg til mester havde sagt, at det var et toilet, som løb. Havde han haft reservedele med, kunne det være lavet på 30 min . N...

"Fyren", venlig, men måtte tilbage for at hente reservedele, selvom jeg til mester havde sagt, at det var et toilet, som løb. Havde han haft reservedele med, kunne det være lavet på 30 min . Nu lød regningen på 1.5 timer for både arbejdstid og kørsel. Ialt 2.450,65, hvor reservedelen kun kostede 598, plus moms. Men tiden løber!!!

Læs mere

Conni Ruth Bushe-Caryesford, 16 nov, 2023

Carten og hans hold hjælper os med renovering af et bryggers samt badeværelse.
Vi kommer helt sikkert til at samarbejde med dem i fremtiden på baggrund af dette.

KNR Entreprise ApS, 09 nov, 2023

Det er ikke første gang, at jeg har gjort brug af Sejling VVS til en opgave, og de klarede det igen hurtigt og professionelt. De kom på den aftalte dato til tiden og påbegyndte, og blev ved til ...

Det er ikke første gang, at jeg har gjort brug af Sejling VVS til en opgave, og de klarede det igen hurtigt og professionelt. De kom på den aftalte dato til tiden og påbegyndte, og blev ved til arbejdet var gjort færdigt: fjernelse og bortkørsel af gammelt betongulv, ekstra isolering, udlægning og tilslutning af gulvvarme og vand m.v.

Læs mere

Jacob Twisttmann, 03 nov, 2023

En mindre opgave der skulle udføres, dialog var god fra start af, opgaven forstået.
Aftalte tid som blev overholdt, fik endda en kort gennemgang af rørføring mv i forbindelse med installationen.

Marc Bergenholz Mejdal Lang, 27 okt, 2023

Forbindelse af eksisterende varmerør til nyt varmesystem i bryggers

Henrik Willumsen, 25 okt, 2023

Dygtige håndværkere

Jens Jørgen Kristensen, 24 okt, 2023

Imødekommende. Hurtig hjælp

Mette Winkelmann, 22 okt, 2023

Meget imødekommende og venlig vvs montør
Det viste sig at de medbragte reservedele ikke passede og skulle bestilles. Leveringstiden varede dog lidt lang tid fra grossistens side. Dato og tidspunkt for arbejdets udførelse blev overholdt og arbejdet veludført.
En god oplevelse.

Henrik Borup, 05 okt, 2023

Fantastisk firma . Ringede omkring et toilet der skulle skiftes der var god kommunikation der blev hurtigt lavet en aftale og MEGET Fair pris .
Kommer kun til at bruge Sejling VVS i fremtiden .

Maciej Jarzabek, 01 okt, 2023

Kan anbefales på det varmeste

charlotte reimers hartkopp, 26 sep, 2023

super oplevelse hele vejen igennem fra afgivelse af tilbud til afsluttende oprydning

charlotte reimers hartkopp, 22 sep, 2023

Vi (min kæreste og jeg på hhv. 24 og 21) skulle have 2 radiatorer fjernet, for blandt andet at kunne gøre vores køkken færdigt. I flere år har vi kæmpet med ejerforeningen og den VVS'er der ...

Vi (min kæreste og jeg på hhv. 24 og 21) skulle have 2 radiatorer fjernet, for blandt andet at kunne gøre vores køkken færdigt. I flere år har vi kæmpet med ejerforeningen og den VVS'er der er tilknyttet vores bygning, grundet nogle dele af anlægget der ikke virker som det burde. De lagde opgaven op til at være enorm, med omkomstninger for over 15 tusinde. Derfor var det EN KÆMPE FORNØJELSE, at blive ringet op af Carsten Sejling, som var intet andet end rar, fair og løsningsorienterede. Vi talte sammen på telefonen flere gange inden de kom ud og skulle lave opgaven - som de kunne indenfor en uge efter første snak. Carsten efterlod os med en fornemmelse af at han virkelig bare gerne ville hjælpe os, og på ingen måde var interesseret i at snyde to unge mennesker, som bare ønskede endeligt at kunne få deres drømmekøkken lavet færdigt.
Carsten og Dennis stod klar 07.20, var venlige og meget imødekomnende, og kom lige til sagen. De forklarede undervejs, så jeg var helt med på hvad der skulle gøres og laves. De gjorde det så effektivt og hurtigt, uden på nogen måde at forhaste arbejdet. Alt blev sikret og dobbeltchecket, så der ikke ville være nogle uheldige situationer.
Det vi, af andre, havde fået at vide ville tage som minimum en hel dag, tog 2 timer, og jeg var 110% tryg ved arbejdet. Og vi er lykkelige over at have fået kontakt til en håndværker som ikke prøver at skære hjørner, eller røvrende os - nærmere det stik modsatte.
Vi har allerede sagt til alle vi kender at hvis de skal bruge en VVS'er, så kender vi den eneste rigtige at bruge. Og kan kun anbefale alle der leder efter en VVS'er herinde, at tage fat i SEJLING & CO. VVS ApS hurtigst muligt.

Læs mere

Josephine Kruse, 21 sep, 2023

Del 2 af tilslutning af varmeslanger til shunt samt samling af eksisterende og nye varmeslanger. Effektivt og veludført og dermed fuld tilfredshed.

Henrik Willumsen, 11 sep, 2023

Fantastiske samarbejde og hurtige og effektive

Sebastian Reenberg Søndergaard, 31 aug, 2023

Sejling er altid dygtige og ordentlige. Kan kun anbefale dem.

Anders Petersen, 31 aug, 2023

Gammel faldstamme skulle skiftes i toilet i kælder. De løste opgaven hurtigt og effektivt. Jeg fandt dem på 3haandvaerkertilbud og de svarede først. De var ikke de billigste, men de slog af pri...

Gammel faldstamme skulle skiftes i toilet i kælder. De løste opgaven hurtigt og effektivt. Jeg fandt dem på 3haandvaerkertilbud og de svarede først. De var ikke de billigste, men de slog af prisen så de nogenlunde matchede de andre og resultatet var rigtigt fint. De var også rare at have på besøg. De troppede op fire dage før vi havde aftalt, men det fandt vi også ud af.

Læs mere

Mikkel Salling, 11 aug, 2023

alt bleb ordnet på bedste vis og fin oprydning bagefter

Gerda Grand, 08 aug, 2023

Vores vandvarmer havde lækket vand, mens vi var på ferie. Vi opdagede skaden torsdag, og Sejling kunne komme ud allerede dagen efter og reparere samt rådgive om omfang af skaden.

Louise og Morten Rosenkrands, 30 jul, 2023

Har haft fornøjelsen af Sejling VVS gennem 30 år med store og små opgaver.
Altid nem at arbejde med og altid tilfreds.

Peter & Connie Lindgreen, 19 jul, 2023

Som bemærket - kommunikation og punktlighed. Det drejer sig om tillid!!

Henrik Nyborg, 17 jul, 2023

Hurtig reaktion, da vi havde problemer med husets eneste toilet. Meget professionelt arbejde og stor hjælpsomhed med at skaffe murer til genetablering af skjult cisterne. Meget fornuftig regning. Alt i alt en super god oplevelse.

Hanne og Erik Bøttger, 16 jul, 2023

Fint og hurtigt arbejde, til tiden og til en fornuftig pris

Niels-Henrik Jensen, 07 jul, 2023

Det var en sød og venlig ung mand, der gjorde et godt stykke arbejde.

Johanne Ott, 07 jul, 2023

Carsten var hurtig til at besvare og følge op på alle henvendelser fra os. Han afgav tilbud blot på baggrund af nogle billeder af eksisterende installation og vores beskrivelse af hvad vi ønske...

Carsten var hurtig til at besvare og følge op på alle henvendelser fra os. Han afgav tilbud blot på baggrund af nogle billeder af eksisterende installation og vores beskrivelse af hvad vi ønskede at få lavet. Han var hurtig til at få lavet et tilbud til os, og det gik nemt med at få lavet en aftale om pris og opstartstidspunkt.
De udførende svende kom den aftale dag, til aftalt tid, og løste opgaven til u.g. indenfor den aftalte tidsramme. De var gode til at spørge ind til vores præferencer og komme med ideer til forbedringer undervejs. Da de var færdige - hvilket faktisk var lidt før, end vi forventede, tog de alt affald med sig, og efterlod vores hus pænere, end da de kom.
Prisen var rimelig og i tråd med vores aftale.

Læs mere

Brian og Anne Skov Lykke Rasmussen, 18 jun, 2023

Venlig og arbejdsom - god ny løsning

Jan Jensen, 17 maj, 2023

Venlig medarbejder der kom til tiden og var hurtigt færdig.

Peter Agger, 12 maj, 2023

Sejling & Co. VVS ApS, were the fastest to contact me and sounded confident to speak with at start, perhaps even quite friendly at start. Being locally placed in Kokkedal, they could give me an app...
Sejling & Co. VVS ApS, were the fastest to contact me and sounded confident to speak with at start, perhaps even quite friendly at start. Being locally placed in Kokkedal, they could give me an appointment to do the work the very next day. And I understood this to be an appointment where they would come and assess the work and then give me an offer. A plumber showed up the next day with all tools, and while a bit surprised I let him begin anyway as we needed the work done soon. A BIG mistake, right! The job was done in 2,25 hours so was quite efficient and I felt pleased that finally I had found a great local contact of a VVS company. And then I received their invoice the next day for their services. That is where I felt they took full advantage of me being a foreigner and not knowing how such projects must be done. I was only given a part of their fee information on the call while the owner didnt say much to my question about what the materials will cost or accept my offer of me buying the materials myself - as most of the items are available online with the next day delivery. It was shocking to say the least to see that they had on top of the cost of each material added a very high mark up. For example the tap they fitted was available online for kr. 758,00 including next day shipping, while in the invoice it was charged at kr 1.187,57 (after a 10% discount from the VVS company). I recalled having spoken to the owner on the phone the previous day for a Gustavbjerg tap costing just kr.298. So one can imagine how shocked I felt looking at the invoice. These extra high costs nearly doubled the overall cost for the project from what I understood on the call. The company did not provide me with a written quote before proceeding with the job. And it was my fault that I believed in the owner's honest sounding phone conversation. I wrote to the owner immediately and asked for an explanation on why the costs were so high and offered that I buy the same materials and return to them so they could reduce those costs from the invoice. I received a call back from the owner who was very defensive about his high costs and became rude and started to make racist comments about why foreigners couldn't understand how things worked and costed more in Denmark, etc. As how it was part of our background to not know this but not if we were Danish. He wanted me to understand and agree that they liked to buy materials locally and not online as it was quick and we as customers do this to support the local VVS shop running (although I am being asked to pay 5 times the price for the materials). So in other words paying for the salaries of the local shops and the huge mark up the on the materials for the VVS company and a VAT on top from my hard earned salary that is already deducted in taxes at source. When I repeated my offer to buy the materials and return it to the VVS company, my offer was of course turned down. Towards the end of the call I was also indirectly threatened that if I didn't pay the invoice I would be sent a reminder and then eventually taken to court to settle the matter. Not to mention, that while drilling a hole for the connections they damaged the wall quite bad where the garden tap is mounted and asked me to fix it with a murer (a mason) or do it myself. And the owner expected me to believe that he was being very fair and not trying to cheat me all through. Lesson learned, do not 'trust' a handworker's words or confident talk, istead get the entire project's costs in writing before starting the project. Else, like me repent later for trusting others.
Læs mere

Reuben D., 08 maj, 2023

Opgave udført super godt og god håndværker.

Pernille Madsen, 02 maj, 2023

God oplevelse med Dennis

Arne Bang Mikkelsen, 22 apr, 2023

De to håndværkere mødte som aftalt kl. 7:00 og leverede en effektiv indsats med et yderst tilfredsstillende resultat inden for den estimerede tid. Kun lidt misforståelser omkring detaljer i opgaven, hvor de fleste blev løst undervejs, giver anledning til et lille hak i den samlede oplevelse.

Henrik Willumsen, 21 apr, 2023

Veludført arbejde, der også omfattede forbedringer i installationen

Stig Bogh, 21 apr, 2023

Hurtig og god levering

Thomas Ørum, 20 apr, 2023

Besøg og aftale på dag et, arbejdet udført på dag to. Helt perfekt.

Henrik Pahl, 05 apr, 2023

Sejling og Co. VVS var uhyre effektive og klarede opgaven dagen efter vi havde lavet en aftale, og til den aftalte pris. Sørgede for at tjekke hos det lokale varmeværk, således rørføringen blev optimal i et ældre hus. Klar anbefaling herfra.

Uffe Hoeg Andersen, 31 mar, 2023

Hurtig og professionel udførsel. Perfekt oprydning - kunne ikke se de havde været der.

Ivan Andrés, 29 mar, 2023

kom til tiden , er ok.

Robert Leth, 23 mar, 2023

Vi kom ikke til at bruge Carsten og hans virksomhed.
Men dialogen var fantastisk og Carsten var endda behjælpelig med råd og vejledning efterfølgende.
Virker bund-reel og går op i at kunden er tilfreds med hvad der leveres.

Daniel Ruberg, 23 mar, 2023

God service, venlige folk.

Benedikte Gerstenberg, 16 mar, 2023

Altid tilfreds

Behrend Lundt, 14 mar, 2023

Carsten sætter sig godt ind i arbejdet, god kommunikation.
Vil varmt anbefale ham.

Søren Hunniche, 06 mar, 2023

Gik ind på nettet, hvor man ville få 3 tilbud. Sejling var klar næste dags morgen. Desværre drillede afløbet endnu en gang, men samme aften kl 20 stod de der igen. Næste morgen blev problemet løst.

Hilda Jytte Heick, 23 feb, 2023

VVS'er kom som aftalt og fik hurtigt skiftet både køkkenvandhane og radiatortermostat i vort soveværelse.
Det var ikke akutte VVS-opgaver, og de blev alligevel løst hurtigt efter mit første opkald til Sejling VVS & Co. ApS efter min mening.

Henriette Wolff, 21 feb, 2023

Skrev til Sejling VVS online og fik en chatbot, der tog imod oplysninger. Kort efter tog firmaet kontakt til mig, og fik de specifikke detaljer. Jeg fik et prisoverslag, som blev accepteret (glemte...

Skrev til Sejling VVS online og fik en chatbot, der tog imod oplysninger. Kort efter tog firmaet kontakt til mig, og fik de specifikke detaljer. Jeg fik et prisoverslag, som blev accepteret (glemte dog selv at få spurgt ind til, de obligatariske kørsels og miljøtillæg).
Mester og lærling tog sig af opgaven næste morgen. Da mester instruerede lærling undervejs, var arbejdet kontrolleret dobbelt og med ekstra stor portion faglig stolthed, også selvom det "bare" var udskiftning af vandlås og rør under køkkenvask. Løsningen blev bedre end den oprindelige.

Læs mere

Lars Henning Hørlyck Merkelsen, 15 feb, 2023

ringede til håndværker, som kom inden for 1 time.

Henrik Bruno Sommer, 10 feb, 2023

Udskiftning af armatur i vask bad

Peter Agger, 31 jan, 2023

VvS medarbejder kom hurtigt efter anmeldelse af fejl ved pumpe.

Lars Gottlieb, 24 jan, 2023

Ved køkken nedtagelse var en ventil vanskelig at få lukket

Ny monteret

Klaus Pihl Jensen, 24 jan, 2023

Fantastisk service fra Sejling, fra start til slut.

Pia Reid, 11 jan, 2023

Hjælpsom, informativ og mest af alt udført arbejde

Summit Singh Dhaliwal, 05 jan, 2023

Hurtig og Effektiv reparation.
Behagelig og hjælpsom håndværker.
Kom på aftalt tidspunkt.

Bo Christensen, 24 dec, 2022

Behagelig og kundeorienteret medarbejder

Thomas Pejter, 19 dec, 2022

Hurtig udrykning og de fandt hurtigt fejlen så vi fik varmen tilbage. Fuld tilfredshed herfra

Morten V., 21 nov, 2022

Skulle have skiftet radiatorer. Kom aldrig og kiggede, hvad der var galt men vurderede udfra billeder og samtale, med en absolut usagkyndig. Det resulterede i at han måtte komme flere gange, og fl...
Skulle have skiftet radiatorer. Kom aldrig og kiggede, hvad der var galt men vurderede udfra billeder og samtale, med en absolut usagkyndig. Det resulterede i at han måtte komme flere gange, og flere gange for sent. Hver gang jeg rettede henvendelse, fik jeg næsten skæld ud og klager over jeg havde fået det får billigt og så videre. Til dags dato kører de stadig ikke optimalt, mine radiatorer.
Læs mere

frederik K., 07 nov, 2022

Udskiftede kuglehanerne som ønsket og mente også, at der skulle skiftes et rør. Det resulterede i 2 dryppende rør og et nyt alurør som blev bøjet og monteret skævt, da der ikke var målt rigtigt op. Da de kom og ordnede tingene, ville de have penge for at fikse de fejl de havde lavet.

Bjarne S., 18 jan, 2022

Professionelt og meget service orienteret firma. Kommer også med kort varsel, når det er nødvendigt. Leverer høj kvalitet. Jeg er som kunde yderst tilfreds.

Francesco C., 06 sep, 2021

Super god oplevelse

Michael V., 06 jul, 2021

Tak for et godt stykke arbejde, det firma vil jeg altid bruge til mit vvs arbejde de får 10 stjerner ud af 10 fra mig Mvh Kenneth

Kenneth Ø., 21 jun, 2021

Firmaet løste opgaven rigtigt hurtigt og konstruktivt

Søren A., 12 jan, 2021

Meget tilfreds

Rikke B., 16 jun, 2020

Sejling & Co. foreslog en langt enklere og billigere løsning, end jeg selv havde lagt op til. Super rådgivning !

Mikael B., 27 maj, 2020

Jeg vil til enhver tid anbefale andre at holde sig langt væk fra Sejling VVS. De tilslutte vandledninger forkert og lavede utætte samlinger. Der efter har det taget lang tid at få dem til at udbedre og erkende at skaden skal rettes op. Nu over to måneder senere, så er skaden endnu ikke lavet

Jacob D., 27 mar, 2020

Meget hurtig reaktion og aktion. Lidt rigelig beregning på timerne.

Niels S., 22 jan, 2020

Ja og fem stjerner

Camilla D., 21 jun, 2019

Venlige og professionelle folk, der endda løste opgaven under forventet tid. Meget eksemplarisk oprydning, så eneste bevis på at der havde håndværkere, var at der nu hang to nye radiatorer, i stedet for det gamle støbejerns-monster. Godt gået.

Martin M., 07 jun, 2018

2 gange udbud og begge gange har der været håndværkere der ikke afgiver tilbud - det er spild af min tid

Kim K., 27 apr, 2016

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du SEJLING & CO. VVS ApS

Send en forespørgsel til SEJLING & CO. VVS ApS