Få 3 tilbud

Månedens Håndværker Øst:

november 2022

JB Gulventreprenør

JB Gulventreprenør er Månedens Håndværker Øst i november 2022. Det skyldes hans eminente arbejde og gode håndtering af kunder.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Jonathan Bidstrup Andersen, indehaver af JB Gulventreprenør, bemærker sig ved at have mange glade kunder på CV’et. Faktisk har han hele 100 procent i kundetilfredshed – og 100 procent i svarprocent. Det er da også derfor, at han kåres som Månedens Håndværker Øst i november 2022. Det fortjener skulderklap og stor ros.

JB Gulventreprenør sliber, behandler, lakerer og reparerer alle former for gulve, og intet gulv er for småt eller for stort for Jonathan. Den kompetente gulventreprenør har adresse i Kastrup, men dækker hele Sjælland.

En 5-stjernet service

Jonathan har mange års erfaring i branchen, så fagligheden er helt i top. Hans finesse og øje for detaljer bidrager til de flotte resultater, som han gang på gang fremtryller for sine kunder. Han sætter en stor ære i sit arbejde og går kun fra en kunde, når han er stolt af resultatet – og når kunden er tilfreds. De mange 5-stjernede anmeldelser tegner et billede af, at Jonathan er en professionel og særdeles dygtig fagperson, der gør sit absolut bedste for at imødekomme den enkelte kundes ønsker.

Ikke kun kunderne roser Jonathan for hans arbejde – også hans konsulent hos 3byggetilbud.dk, Mikkel G. Jacobsen, kommer med rosende ord:

“Det er rigtigt fortjent, at JB Gulventreprenør løber med titlen som denne Månedens Håndværker Øst 2022! Han topper på alle parametre, og det afslører jo, at han er særdeles god til sit arbejde. Han er perfektionistisk og kæler for de små detaljer, og det er derfor, at han igen og igen får selv de mest triste gulve til at skinne. Og så er han service-minded – han kommer til tiden, han kommer med gode råd, og han leverer løsninger af højeste kvalitet”.

Sådan bedømmer kunderne JB Gulventreprenør

100%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent

Hver måned udvælger 3byggetilbud.dk månedens håndværkerfirma fra vores leverandørnetværk for henholdsvis det vestlige Danmark, som dækker Jylland og Fyn, såvel som for det østlige Danmark, der dækker Sjælland og Øerne. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. JB Gulventreprenør er Månedens Håndværker Øst for november 2022.

Knap 70.000 formidlede opgaver i 2021

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2021 formidlede vi knap 70.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive en del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.