Få 3 tilbud

Månedens Håndværker Øst:

oktober 2022

Pips Haver

Pips Haver får den flotte titel som Månedens Håndværker Øst i oktober 2022. Og den er mere end velfortjent. Firmaet har nemlig intet mindre end 100 procent i kundetilfredshed. Læg dertil, at indehaveren Rune altid tilgår alle opgaverne med tanke for den grønne omstilling, solidt håndværk og en hjertevarm service.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Pips Haver udfører have- og handymanopgaver i en radius af 25 kilometer fra kontoret i Rødovre, hvor indehaver Rune Bisp Christensen kører ud på projekter store som små. Den professionelle tilgang til hver enkel opgave er lige så stor som den prisværdige service, Pips Haver leverer. Indehaverens filosofi lyder nemlig, at du som kunde skal have service og håndværk, der udføres med hjerte og sjæl. Derfor er det også meget fortjent, at titlen som Månedens Håndværker Øst i oktober 2022 går til Pips Haver.

Pips Haver hjælper blandt andet med:

  • Vedligeholdelse af haver og grønne områder
  • Klipning af hække
  • Anlæg af græsplæner
  • Opsætning af hylder, lamper, gardiner m.m.
  • Samling af møbler og skure
  • Reparationsarbejde

Det er ikke kun på det høje kvalitets- og serviceniveau, at Pips Haver skiller sig ud fra mængden. Firmaet sætter nemlig også den grønne omstilling i centrum. Det betyder, at du møder indehaver Rune Bisp Christensen på hans eldrevne Christianiacykel, når han rykker ud på opgaven. Samtidig bliver der kun brugt maskiner, der kører på batteri – og i havearbejdet anvendes der ingen gift og gerne genbrugsmaterialer. For ligesom Pips Haver værner om den gode og gennemsigtige kundeoplevelse, værnes der også om vores fælles natur – hver eneste gang.

Pips Haver scorer 100 procent i kundetilfredshed og hos firmaets faste konsulent Carina Henriksen er der kun rosende ord at hente:

”Rune fra Pips Haver er faktisk min første samarbejdspartner og heldigvis. Han er nemlig typen, man er utrolig glad for at have i sit liv. Han er et af de mest oprigtige mennesker, jeg har mødt og møder hver enkel kunde med en individuel kundeservice. Om der skal hænges en brusestang op eller hele haven skal have nyt rullegræs, så tilgår han opgaven med samme professionelle og personlige tilgang. Han har nemlig sin værktøjskasse og sit hjerte på det helt rigtige sted. Han er stolt af sit håndværk og bæredygtige tilgang – ligesom, at jeg er utrolig stolt af, at han har fået denne velfortjente titel.”

Sådan bedømmer kunderne Pips Haver

100%

Kundetilfredshed

87%

Svarprocent

Hver måned udvælger 3byggetilbud.dk månedens håndværkerfirma fra vores leverandørnetværk for henholdsvis det vestlige Danmark, som dækker Jylland og Fyn, såvel som for det østlige Danmark, der dækker Sjælland og Øerne. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. Pips Haver er Månedens Håndværker Øst for oktober 2022.

Knap 70.000 formidlede opgaver i 2021

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2021 formidlede vi knap 70.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive en del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.