Pips H&H

- Grønt og genbrugsvenligt arbejde!

Efter 20 års slid i detailbranchen har jeg, indehaver af Pips H&H, Rune Bisp Christensen, valgt at jeg nu skal nyde mine arbejdsdage. Derfor har jeg startet Pips H&H, så jeg kan udføre havearbejde og handymanopgaver, som jeg synes er sjovt og givende, samtidig med at jeg glæder mine kunder med at få et stykke arbejde løst, de selv ikke magter.

Sætter en ære i at udføre din opgave 

Fra adressen i Rødovre dækker Pips H&H et område på cirka 25 kilometer. Pips H&H udfører en stor håndfuld af opgaver inden for haveservice, anlægningsarbejde og handymanopgaver. Om du er privat- eller virksomhedskunde, så hjælper jeg dig glædeligt videre med din opgave. 

Pips H&H udfører blandt andet:

  • Vedligeholdelse af haver og grønne områder
  • Klipning af hække
  • Anlægning af græsplæner 
  • Opsætning af hylder, lamper, gardiner m.m.
  • Samling af møbler og skure 
  • Reparationsarbejde

Grøn omstilling er i centrum

Pips H&H er en virksomhed, der stræber for at være grøn hele vejen igennem. Jeg forsøger at være så biodynamisk som muligt i mit arbejde, og derfor anvender Pips H&H ingen gift. Dertil kører alle maskiner i virksomheden udelukkende på batteri. Den grønne profil ses også i min transport, der foregår på min eldrevne Christianiacykel. Det er nemlig vigtigt for mig at passe både på din have og vores fælles natur.

Garanti for god service  

Med mine mange års erfaringer i detailbranchen har jeg en klar forståelse af, hvordan god kundeservice forløber. Det betyder, at jeg altid giver klar besked omkring, hvilke dage og tidspunkter jeg kommer.

Aldrig skal kunden sejle i uvished. Derfor får du med Pips H&H et tilbud med fuld gennemsigtighed, jeg giver dig en klar tidsplan og så er du sikret, at jeg følger din opgave hele vejen til dørs.

Ærlighed, tillid og tæt dialog  

Med Pips H&H får du service og håndværk, der udført med hjerte og sjæl. Flotte resultater og god service er en fast del af mit arbejde, og jeg forlader ikke opgaven, før du er helt tilfreds med resultatet.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt mig i dag ved at trykke på kontaktknapperne her på siden eller ved at ringe til mig på 2164 8996.

Læs mere

Kontakt os her

Rune Bisp Christensen
Rune Bisp Christensen Indehaver
21 64 ** ** Vis nummer
21 64 89 96

Pips H&H

Tårnvej 391

2610 Rødovre

CVR: 41534087

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Pips H&H senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Håndværkerservice 1750 København V
3 dage siden
Emhætterør skal monteres 2660 Brøndby Strand
2 uger siden
Haveservice 2800 Kongens Lyngby
3 uger siden
Havearkitekt 2000 Frederiksberg
3 uger siden
Klipning og beskæring af bøgehæk 2630 Taastrup
1 måned siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Pips H&H

Send en forespørgsel til Pips H&H