Pips Haver

- Grønt og genbrugsvenligt arbejde!

Efter 20 års slid i detailbranchen har jeg, indehaver af Pips Haver, Rune Bisp Christensen, valgt at jeg nu skal nyde mine arbejdsdage. Derfor har jeg startet Pips Haver, så jeg kan udføre havearbejde og handymanopgaver, som jeg synes er sjovt og givende, samtidig med at jeg glæder mine kunder med at få et stykke arbejde løst, de selv ikke magter.

Sætter en ære i at udføre din opgave

Fra adressen i Rødovre dækker Pips Haver et område på cirka 25 kilometer. Pips Haver udfører en stor håndfuld af opgaver inden for haveservice, anlægningsarbejde og handymanopgaver. Om du er privat- eller virksomhedskunde, så hjælper jeg dig glædeligt videre med din opgave.

Pips Haver udfører blandt andet

  • Vedligeholdelse af haver og grønne områder
  • Klipning af hække
  • Anlægning af græsplæner
  • Opsætning af hylder, lamper, gardiner m.m.
  • Samling af møbler og skure
  • Reparationsarbejde

Grøn omstilling er i centrum

Pips Haver er en virksomhed, der stræber for at være grøn hele vejen igennem. Jeg forsøger at være så biodynamisk som muligt i mit arbejde, og derfor anvender Pips Haver ingen gift. Dertil kører alle maskiner i virksomheden udelukkende på batteri. Den grønne profil ses også i min transport, der foregår på min eldrevne Christianiacykel. Det er nemlig vigtigt for mig at passe både på din have og vores fælles natur.

Garanti for god service

Med mine mange års erfaringer i detailbranchen har jeg en klar forståelse af, hvordan god kundeservice forløber. Det betyder, at jeg altid giver klar besked omkring, hvilke dage og tidspunkter jeg kommer.

Aldrig skal kunden sejle i uvished. Derfor får du med Pips Haver et tilbud med fuld gennemsigtighed, jeg giver dig en klar tidsplan og så er du sikret, at jeg følger din opgave hele vejen til dørs. 

Ærlighed, tillid og tæt dialog

Med Pips Haver får du service og håndværk, der udført med hjerte og sjæl. Flotte resultater og god service er en fast del af mit arbejde, og jeg forlader ikke opgaven, før du er helt tilfreds med resultatet.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt mig i dag ved at trykke på kontaktknapperne her på siden eller ved at ringe til mig på 2164 8996.

Læs mere

Kontakt os her

Rune Bisp Christensen
Rune Bisp Christensen Indehaver
21 64 ** ** Vis nummer
21 64 89 96

Pips Haver

Tårnvej 391

2610 Rødovre

CVR: 41534087

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Pips Haver senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

1 uge siden
Udbedring af græsplæne 2820 Gentofte
1 uge siden
Haveservice 2860 Søborg
1 uge siden
Istandsættelse af have 2820 Gentofte
1 måned siden
Reparation af trådhegn 2300 København S
1 måned siden
Klipning af busk og hæk m.m. 2620 Albertslund
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Pips Haver