Få 3 tilbud

Hvad betyder det, at en profil er aktiv eller inaktiv?

3byggetilbud.dk indgår samarbejdsaftaler med de forskellige håndværkerfirmaer i tidsbegrænsede perioder. Håndværkere, der ikke har en aktiv samarbejdsaftale med 3byggetilbud.dk på nuværende tidspunkt, vil være markeret med teksten inaktiv profil på den profilside, de har på 3byggetilbud.dk.

Aktive eller inaktive sider

3byggetilbud.dk har mere end 1.600 håndværkerfirmaer tilknyttet med aktive samarbejdsaftaler. Det vil fremgå af deres profilside, at de har en aktiv profil. Du kan derfor let finde et firma, som har en aktiv samarbejdsaftale med 3byggetilbud.dk via vores søgemaskine med håndværkere.

Vær opmærksom på, at der er en del af 3byggetilbud.dks tilknyttede håndværkerfirmaer, der har en udvidet profilside med billeder og tekst om firmaet. Selvom det ikke fremgår af denne side, at firmaet har en aktiv profil, så er samarbejdsaftalen stadig aktiv.

Mangler du stadig svar? Så kontakt os på:

+45 77 33 40 00

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 kommentarer

Michelle L. NielsenMichelle L. Nielsen

Hej Vita

Mange tak for din kommentar. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig godt videre, hvis du ønsker at sende en opgave ind. Du skal blot sende en forespørgsel ind via denne formular: https://www.3byggetilbud.dk/indhenttilbud
Så sørger vi for, at du får uforpligtende tilbud på arbejdet.

De bedste hilsner,
Michelle / 3byggetilbud.dk

AvatarKirsten trans

Solseller til hus på 117 meter plus luft til vand varmepumpe

Nicole MikkelsenNicole Mikkelsen

Hej Kirsten
Mange tak for din kommentar. Vi kan sagtens hjælpe dig godt videre med at sætte dig – ganske uforpligtende – i kontakt med relevante firmaer. Du skal blot sende denne forespørgsel ind via vores formular: https://www.3byggetilbud.dk/indhenttilbud

Så tager vores Customer Service afdeling hånd om dette 🙂

Godt nytår til dig,
Nicole – 3byggetilbud.dk

Viser 0 af 4 kommentarer