Få 3 tilbud

Månedens Håndværker Vest:

september 2022

GK-Tømrer

Med et væld af 5-stjernede anmeldelser, kvalitetsløsninger inden for tømrerfaget og en lang række tilfredse kunder, er det meget velfortjent, at GK-Tømrer bliver Månedens Håndværker Vest i september 2022.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Når man som GK-Tømrer har 40 års erfaring inden for sit fag, kan man roligt sige, at der er tale om en virksomhed med stor erfaring og ekspertise. Og den erfaring er ikke til at tage fejl af, når man ser på de mange 5-stjernede anmeldelser GK-Tømrer har modtaget fra deres kunder. Gunner Knudsen, der driver virksomheden til dagligt, samler i den grad på tilfredse kunder. Derfor er det også meget fortjent, at titlen som Månedens Håndværker Vest i september 2022 går til GK-Tømrer.

GK-Tømrer leverer kvalitetsrige tømrerløsninger og har blandt andet speciale i:
  • Terrasser
  • Carporte
  • Vinduer
  • Døre

Det er især venligheden, punktligheden og dygtigheden, der får GK-Tømrers kunder til at rose firmaet gang på gang. GK-Tømrer sørger nemlig for at overholde tidsrammen på projekterne, være imødekommende og for at udføre en flot finish på alle opgaver. Det er, hvad man kan kalde god kundeservice fra start til slut, hvilket også er grunden til at GK-Tømrer er Månedens Håndværker Vest i september 2022.

Det er ikke kun blandt kunderne, det skinner igennem, at Gunner, der driver GK-Tømrer, er en særdeles dygtig håndværker. GK-Tømrers faste konsulent Frederik Schneider fortæller også om firmaet med rosende ord:

”Når man vælger GK-Tømrer til sin opgave, så kan man forvente en løsningsorienteret håndværker, der går langt for sine kunder. Gunner har mere end 40 års erfaring i branchen og har udført alle tømreropgaver et utal af gange. Alligevel så respekterer han alle kunders spørgsmål, så alle kan få en god oplevelse – både hvis man er erfaren eller helt grøn inden for byggeri. Gunner er nemlig en behagelig fyr, som ser kunderne i øjenhøjde. Det er meget velfortjent, at han får titlen som Månedens Håndværker Vest. Stort tillykke!”

Sådan bedømmer kunderne GK-Tømrer

96%

Kundetilfredshed

93%

Svarprocent

Hver måned udvælger 3byggetilbud.dk månedens håndværkerfirma fra vores leverandørnetværk for henholdsvis det vestlige Danmark, som dækker Jylland og Fyn, såvel som for det østlige Danmark, der dækker Sjælland og Øerne. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. GK-Tømrer er Månedens Håndværker Vest for september 2022.

Knap 70.000 formidlede opgaver i 2021

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2021 formidlede vi knap 70.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive en del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.