Få 3 tilbud

Månedens Håndværker Øst:

september 2022

WB Entreprise

For entreprenørfirmaet WB Entreprise er kvaliteten og servicen altid helt i top i deres arbejdsgang – og det smitter af på anmeldelserne fra kunderne. Faktisk er standarden hos WB Entreprise så høj, at både firmaets kundetilfredshed og svarprocent er på hele 100 procent. Derfor er det også uden tøven, at WB Entreprise bliver kåret som Månedens Håndværker Øst i september 2022.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Der bliver aldrig sprunget over, hvor gærdet er lavest, når Månedens Håndværker Øst i september 2022, WB Entreprise, udfører en opgave. For indehaver Jonas Wolfgang Bathum er det essentielt at udføre kvalitetsarbejde efter alle de rigtige forskrifter. Et kvalitetssikkert resultat er nemlig med til at sikre kunderne løsninger, der holder længe frem, og hvor de ikke skal bruge unødvendige udgifter på udbedringer efter kort tid.

Månedens Håndværker Øst har stor ekspertise inden for:

  • Brolægning
  • Byg og anlæg
  • Entreprenørarbejde

Jonas er en passioneret entreprenør, som værner om den gode kundekontakt og et højt serviceniveau. Behagelig dialog, fleksibilitet og arbejde, der sidder lige i skabet, er nogle af de mange flotte ord, Jonas og WB Entreprise har fået fra deres kunder. Dette er også grunden til, at WB Entreprise velfortjent er Månedens Håndværker Øst i september 2022.

Det er ikke kun kunderne, der roser Jonas. Det samme gør WB Entreprises faste konsulent hos 3byggetilbud.dk Andreas Sørensen også:

”Jonas er en multikunstner. Han mestrer ikke blot at være fagligt dygtig. Han er også utrolig venlig og meget pligtopfyldende. Når man får WB Entreprise på besøg, kan man altid forvente en positiv og imødekommende oplevelse. Den gode dialog Jonas har med sine kunder, oplever jeg også i vores samarbejde, hvor han altid er behagelig og positiv at tale med. Det samarbejde vi har, er jeg utrolig glad for. Stort tillykke til WB Entreprise!”

Sådan bedømmer kunderne WB Entreprise

100%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent

Hver måned udvælger 3byggetilbud.dk månedens håndværkerfirma fra vores leverandørnetværk for henholdsvis det vestlige Danmark, som dækker Jylland og Fyn, såvel som for det østlige Danmark, der dækker Sjælland og Øerne. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. WB Entreprise er Månedens Håndværker Øst for september 2022.

Knap 70.000 formidlede opgaver i 2021

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2021 formidlede vi knap 70.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.