Få 3 tilbud

Månedens Håndværker Vest:

august 2022

MH Service

Når MH Service udfører en opgave, går de en ekstra mil for at have kunden i centrum og imødekomme kundernes tid og behov– og dette kan ses på firmaets anmeldelser. MH Service har nemlig en svarprocent på intet mindre end 100 procent, samt en høj kundetilfredshed. På baggrund af de mange positive tilbagemeldinger, kåres de til Månedens Håndværker Vest for august 2022.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Månedens Håndværker Vest i august 2022 er MH Service, der holder til i Glesborg og udfører opgaver på hele Djursland. MH Service har stærk faglighed og besidder ikke blot én kompetence, men udfører både tømrerentrepriser, entreprenør-, nedbrydning-, samt anlægsarbejde.

Det er ikke uden grund af MH Service går med titlen som Månedens Håndværker Vest for august 2022. Tillid, troværdighed og håndværk til den rette pris er nemlig alfa og omega for MH Service. Mads Hansen, der ejer MH Service, har gjort det til firmaets æressag at udføre kvalitetsarbejde – uden at det koster ekstra.

Tidligere kunder fortæller, hvordan MH Servicer er imødekommende og udfører arbejdet til aftalt pris og i god kvalitet. Derfor er MH Service et sandt bevis på, hvordan kvalitetshåndværk, konkurrencedygtige priser og god kundeservice kan gå hånd i hånd.

Tino Hansen, der er MH Services faste konsulent hos 3byggetilbud.dk, fortæller at han ikke er det mindste i tvivl om, hvorfor MH Service er Månedens Håndværker Vest i denne måned:

”Mads et enormt positivt menneske, der altid sætter kunden i centrum. MH Service inddrager kunderne i processen, ser dem i øjenhøjde og imødekommer deres behov. MH Service formår at hjælpe kunder gentagende gange, fordi de er løsningsorienterede og altid ser muligheder frem for begrænsninger. Hvis MH Service ikke kan løse hele opgave alene, ringer de blot til en af deres kyndige samarbejdspartnere og får løst hele opgaven, uden at kunden skal lede videre efter andre leverandører. Det er god service, og derfor fortjener MH Service titlen som Månedens Håndværker. Stort tillykke.”

Sådan anmelder kunderne MH Service

93%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent

Hver måned udvælger 3byggetilbud.dk månedens håndværkerfirma fra vores leverandørnetværk for henholdsvis det vestlige Danmark, som dækker Jylland og Fyn, såvel som for det østlige Danmark, der dækker Sjælland og Øerne. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. MH Service er Månedens Håndværker Vest for august 2022.

Knap 70.000 formidlede opgaver i 2021

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2021 formidlede vi knap 70.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.