Få 3 tilbud

Månedens Håndværker Øst:

august 2022

Tømrershark ApS

Kvalitetsarbejde samt kundernes tilfredshed kommer i første række hos Tømrershark ApS. Og dette kan tydeligt ses blandt anmeldelserne fra boligejerne, der har fået tømrerarbejde udført af firmaet. Gang på gang modtager Tømrershark ApS 5-stjernede anmeldelser fra yderst tilfredse kunder. Det er derfor fuldt fortjent, at firmaet løber med titlen som Månedens Håndværker Øst i august 2022.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Månedens Håndværker Øst i august 2022 er Tømrershark ApS. Med deres mange kompetencer løfter firmaet tømrer- og renoveringsopgaver af alle størrelser. Mandskabet hos Tømrershark ApS har sin daglige gang i Storkøbenhavn og hjælper kunder med blandt andet:

  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Tagentrepriser
  • Træterrasser
  • Opsætning af hegn
  • Opsætning af gips/skillevægge
  • Gulvvarme

Tømrershark ApS er Månedens Håndværker Øst i august 2022 af den simple grund, at de leverer et eminent stykke arbejde. Indehaver af Tømrershark ApS, Behnam Yazdanyar har skabt virksomheden med drømmen om at kunne levere den bedste renoveringsoplevelse til alle kunderne. Og for Tømrershark ApS er denne drøm blevet til virkelighed.

Igennem tæt kundedialog afdækker Tømrershark ApS alle kundens behov og yder den retmæssige rådgivning til renoveringen. Desuden sikrer de høje standarder firmaet har inden for håndværk et kvalitetsdygtigt resultat. Venlighed, pålidelighed og kvalitet er nogle af de mange ord Tømrershark ApS’ kunder beskriver firmaet med. Sammen med den høje kundetilfredshed og svarprocent er det grunden til at Tømrershark ApS bliver Månedens Håndværker Øst i august 2022.

Det er også rosende ord, der lyder fra Tømrershark ApS’ konsulent, Mads Peder Mortensson, som er Key Account Manager hos 3byggetilbud.dk:

”Igennem mit samarbejde med Tømrershark ApS har jeg fået en tæt relation til Behnam. Han er imødekommende, snaksaglig og altid positiv. Jeg ved, at når jeg sender en opgave til Tømrershark ApS, får kunden en personlig service samt god faglig rådgivning. Behnam er utrolig dygtig til sit håndværk, og han er altid til at stole på – om det er kvaliteten på håndværket eller tidsplanen, så får kunden altid, hvad der er lovet. Tømrershark ApS fortjener 100 procent at være Månedens Håndværker Øst i august. Stort tillykke med titlen!”

Sådan anmelder kunderne Tømrershark ApS

96%

Kundetilfredshed

93%

Svarprocent

Hver måned udvælger 3byggetilbud.dk månedens håndværkerfirma fra vores leverandørnetværk for henholdsvis det vestlige Danmark, som dækker Jylland og Fyn, såvel som for det østlige Danmark, der dækker Sjælland og Øerne. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. Tømrershark ApS er Månedens Håndværker Øst for august 2022.

Knap 70.000 formidlede opgaver i 2021

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2021 formidlede vi knap 70.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.