Tømrershark ApS

- Din lokale tømrer i Storkøbenhavn!

Hos Tømrershark ApS har vi høj ekspertise inden for hele tømrerfaget. Vi udfører alle former for tømrerarbejde, og dertil kan vi også stå for din totalrenovering, hvor vi koordinerer kontakten til vores stærke netværk af dygtige samarbejdspartnere.

Tømrershark ApS udfører blandt andet:

  • Tagentrepriser
  • Totalentrepriser
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Træterrasser
  • Opsætning af hegn
  • Gulvlægning
  • Gipsarbejde

Kvalitetsdygtigt håndværk 

Vi sørger altid for at levere et solidt stykke kvalitetshåndværk. Hos Tømrershark ApS værner vi om, at være stolte af alle de resultater, vi afleverer til vores. Det er vigtigt, at vi kan se vores arbejdsprocesser og vores håndværk i øjnene, når vi forlader en opgave. Alle opgaver er udført efter alle love og normer inden for dansk byggeri, der sikrer dig det bedste og mest holdbare resultat. Med Tømrershark ApS er du i trygge hænder igennem hele din renovering.

Kommunikationen er i top gennem hele processen

Kommunikationen til vores kunder er helt central, når vi hos Tømrershark ApS varetager en opgave. Vi indleder hver opgave med at få en klar forståelse af dine ønsker og behov. Herfra og igennem hele byggeprocessen har vi tæt dialog og rådgiver dig til den bedste løsning, så dit byggeprojekt bliver en succes.

Pålidelige og dygtige håndværkere

I de tilbagemeldinger vi har modtaget fra vores tidligere kunder, tilkendegiver de, at Tømrershark ApS tilgår arbejdet med omhu, og at de er fuldt ud tilfredse med kvaliteten. Desuden fortæller vores kunder, at Tømrershark ApS er en virksomhed med dygtige håndværkere, der udfører opgaverne til aftalt tid og pris.

Vi er stolte over at kunne tilbyde dybdegående kommunikation og kvalitetshåndværk i alle vores opgaver. Hos Tømrershark ApS drives vi nemlig af at kunne levere den bedste renoveringsoplevelse til alle vores kunder.

Hurtig tilbagemelding på din henvendelse

Hos Tømrershark ApS svarer vi hurtigt på de henvendelser vi modtager. Med os er du i trygge hænder - helt fra den indledende kontakt til opgaven afsluttes.

Hvis du står overfor din næste renovering og har brug for kyndige og dygtige håndværkere, så kontakt Tømrershark ApS ved at trykke på kontaktknapperne her på siden eller ved at ringe til os på 3026 0112.

Læs mere

Kontakt os her

Behnam Yazdanyar
Behnam Yazdanyar Indehaver
30 26 ** ** Vis nummer
30 26 01 12

Tømrershark ApS

Hindegade 6

1303 København

CVR: 42528439

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Tømrershark ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Etablering af træterasse 2300 København S
2 uger siden
Etablering af hegn 2860 Søborg
3 uger siden
Udskiftning af vinduer 2880 Bagsværd
1 måneder siden
Udskiftning af hegn 2820 Gentofte
1 måneder siden
Opsætning af raftehegn 2920 Charlottenlund
1 måneder siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
30 anmeldelser
trustpilot.dk 18 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 12 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Udvendigt bjælkeende i gavl under tag nedbrudt af råd. Vi skrev en email til dem om en opgave, og Behnam svarede hurtigt tilbage med at ville se på opgaven. Da Behnam og Camilla kom og besigtig...
Udvendigt bjælkeende i gavl under tag nedbrudt af råd. Vi skrev en email til dem om en opgave, og Behnam svarede hurtigt tilbage med at ville se på opgaven. Da Behnam og Camilla kom og besigtigede skaden, var de meget flinke og søde og nem at snakke med. Vi fik hurtig tilbud med god pris for reparationen. På reparationsdagen kom de begge og udførte opgaven til vores tilfredshed. De virkede meget proffesionelle og meget flinke. Vi vil bruge dem igen en dag når vi har brug for hjælp til tømrerarbejde. Kim og Kirsten
Læs mere

Kim Serup, 06 jun. 2024

Vi har brugt Behnam flere gange og han gør altid arbejdet meget omhyggeligt og godt. Han overholder også alle aftaler vi har haft og kommer til det tidspunkt vi har aftalt. En helt igennem god oplevelse!

Magdalena Pedersen, 11 dec. 2023

Jeg har samarbejdet med Tømrershark i et par år, både privat og på min arbejdsplads. En top professionel tømrer virksomhed, der holder sine aftaler og leverer et godt stykke håndværk.

Johan Gammeltoft , 11 okt. 2023

Kan kun give mine bedste anbefalinger til dette tømrerfirma. Havde en indvendig skydedør som havde sat sig fast og en dør som gik imod karmen. Tømmershark var der præcis til tiden og alt blev klaret perfekt som aftalt. Utrolig venlig og behagelig service. Tusind tak for jeres hjælp 😊

Jesper , 03 okt. 2023

Smidigt og fleksibelt team, der leverer ydelsen til perfektion 👍☺️ Kan kun give mine bedste anbefalinger. Hyrer gerne igen, når jeg står med en ny opgave 🍀

Eva Kraft, 06 apr. 2023

Jeg havde Behnam og Camilla til at lave et nedsænket badeværelsesloft i gips, hvilket de simpelthen gjorde så godt! Jeg er meget tilfreds og kan virkelig anbefale Tømrershark. De gjorde det til en rigtig god pris

Katrine, 03 apr. 2023

God kommunikation og de var flinke og rare. Arbejdet blev udført som aftalt og der blev ryddet pænt op efterfølgende.

Michael A., 06 dec. 2022

Super godt arbejde, til den aftalte pris. Så må man leve med de kommer til tiden og er venlige 🙂

Bent Nielsen, 28 okt. 2022

Jeg er rigtig glad for mit nye køkken og nye badeværelsesloft, som Tømrershark har sat op. Godt og omhyggeligt arbejde udført af en virkelig rar og venlig håndværker. Jeg vil klart bruge Tømrershark igen!

Parisa Shakourian, 31 aug. 2022

Very good job. Friendly, responsive and very good at dealing with any issues that our house could throw at them. Can highly recommend!

Nick, 26 aug. 2022

Vi har været super tilfredse med tømrersharks istandsættelse af gang og loft. Pålidelige og dygtige. Klart til at anbefale.

Sofie Amalie, 18 aug. 2022

Jeg brugte Tømrershark da jeg skulle have nyt køkken inkl. udskiftning af gulv. Har været en god oplevelse fra start til slut. Den endelig pris matchede det tilbud der blev givet, tidsplanen ble...
Jeg brugte Tømrershark da jeg skulle have nyt køkken inkl. udskiftning af gulv. Har været en god oplevelse fra start til slut. Den endelig pris matchede det tilbud der blev givet, tidsplanen blev overholdt og der var ikke en finger at sætte på det afsluttede arbejde. Derudover var begge håndværkere søde og rare at omgås, så bliver helt sikkert ikke sidste gang jeg bruger dem. 5 ud af 5 herfra:)
Læs mere

M P, 06 jun. 2022

Vi har haft Behnam og Camilla fra Tømrershark til at rive en væg ned mellem køkken og stue, og bygge pænt op igen langs vægge, gulve og lofter. Arbejdet blev udført inden for aftalte tid og...
Vi har haft Behnam og Camilla fra Tømrershark til at rive en væg ned mellem køkken og stue, og bygge pænt op igen langs vægge, gulve og lofter. Arbejdet blev udført inden for aftalte tid og budget og kommunikationen undervejs var i top. Resultatet er naturligvis også i top. Vi vil til en hver tid anbefale Tømrershark.
Læs mere

Jonas, 30 maj 2022

Pålidelige, dygtige og venlige tømrere. Jeg vil til en hver tid anbefale Tømrershark.

Jonas F., 27 apr. 2022

Dygtige håndværkere, som udførte opgaven med stor omhyggelighed. Er meget tilfreds.

Jan C., 26 apr. 2022

Stør tak til Behnam og Camilla! Jeg skulle få skiftet et ovenlys vindue der var utæt og medførte til vandskade. Deres profesionalisme, omhu og god kommunikation undervejs gør mig tryg i vælget til at indgå sammarbejde med dem. På gensyn!

Iulius, 22 mar. 2022

Ny kælderdør. Super godt arbejde, og virkelig søde. Helt sikkert et firma jeg vil anbefale og bruge igen.👌

Mads Wentzel, 22 mar. 2022

Jeg var meget tilfreds for det god kvalitet arbejde, hurtigt udført og meget flink og venlige håndværker.

Niels Olesen, 22 mar. 2022

Absolut anbefalelsesværdigt firma. Rimelig pris, godt arbejde til tiden, og flinke folk.

Svend Schulze, 22 mar. 2022

Super service, super godt arbejde, alle aftaler overholdt. Kan anbefales.

Morten Pedersen, 22 mar. 2022

Tømrerfirmaet leverede et helt igennem professionelt arbejde. Vi havde bl.a. brug for hjælp til ny tagkonstruktion og teglstenstag. Tømrershark overtog arbejdet fra tidligere entreprenør, som h...
Tømrerfirmaet leverede et helt igennem professionelt arbejde. Vi havde bl.a. brug for hjælp til ny tagkonstruktion og teglstenstag. Tømrershark overtog arbejdet fra tidligere entreprenør, som havde efterladt et dårligt stykke håndværk. Det fik de hurigt rettet op på, tilfredstillende pris og super service. Kan klart anbefales.
Læs mere

Damian Leszkowicz, 04 mar. 2022

Super service. Alle aftaler overholdt.

Morten P., 18 jan. 2022

God kvalitet arbejde og hurtige færdige, også meget venlige.

Niels O., 11 jan. 2022

Stor tak til Camilla og Behnam! Jeg er tryg i mit valg om at få mit velux vindue skiftet af dem. Godt kommunikation underveis.

Iulius-Vladimir T., 03 dec. 2021

Oplever at tømreshark som meget lydhør. De kommer til tiden og overholder aftaler.

Maj-Britt V., 26 aug. 2021

Fint arbejde og overholdelse af aftaler

Svend S., 20 aug. 2021

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Tømrershark ApS

Send en forespørgsel til Tømrershark ApS