Få 3 tilbud

Månedens Håndværker Vest:

juli 2022

GP Electric ApS

GP Electric ApS leverer solide el-løsninger og en kundeoplevelse i top. Og tilbagemeldingerne fra boligejerne, der har benyttet firmaet til el-opgaven bekræfter firmaets høje niveau. GP Electric ApS har nemlig 100 procent i både kundetilfredshed og svarprocent. Derfor kan de velfortjent kalde sig Månedens Håndværker Vest her i juli 2022.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

GP Electric ApS sætter professionel strøm til boligejernes el-drømme og gør det med så stor tilfredshed, at de velfortjent kåres til Månedens håndværker Vest i juli 2022. Med mere end 20 års erfaring i branchen er der ikke den el-opgave, firmaet ikke kan løfte – og du er naturligvis garanteret kvalitet fra øverste hylde, når GP Electric ApS er på sagen. Firmaet kan blandt andet hjælpe med:

  • Autoriseret el-arbejde
  • Miljø- og energirigtige installationer
  • Faglig rådgivning

Billige og dårlige løsninger er ikke noget for GP Electric ApS, der værner om de solide resultater ned til den mindste detalje. Læg dertil, at du altid kan stole på, at en aftale er en aftale hos GP Electric ApS. Spørger du firmaet selv, er de drevet af tilfredse kunder og bruger hellere en time længere på, at alt sidder lige i skabet, så du får det bedste resultat. Samtidig inddrager de kunderne hele vejen, så du altid ved, hvad der skal ske, og hvad du kan forvente. Og tilbagemeldingerne fra bygherrerne bekræfter firmaets høje serviceniveau. GP Electric ApS har nemlig 100 procent i både kundetilfredshed og svarprocent.

GP Electric ApS’ konsulent hos 3byggetilbud.dk, Jesper S. Lenthe, udtaler:

”Jeg glæder mig altid til at snakke med Gert Petersen, der er indehaver hos GP Electric ApS. Hans humør er altid højt – ligesom at han altid har ja-hatten på. Gert er typen, der ser muligheder fremfor begrænsninger. Samtidig kan man mærke, at han brænder for sin virksomhed og for at levere gode løsninger og en personlig service. Det er så super velfortjent, at GP Electric ApS bliver kåret som Månedens Håndværker.”

Sådan anmelder kunderne GP Electric ApS

100%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent

Hver måned udvælger 3byggetilbud.dk månedens håndværkerfirma fra vores leverandørnetværk for henholdsvis det vestlige Danmark, som dækker Jylland og Fyn, såvel som for det østlige Danmark, der dækker Sjælland og Øerne. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. GP Electric ApS er Månedens Håndværker Vest for juli 2022.

Knap 70.000 formidlede opgaver i 2021

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2021 formidlede vi knap 70.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.