GP Electric ApS

- autoriseret el-installatør

Er du på udkig efter en kompetent el-installatør, kan GP Electric ApS bistå din el-opgave – uanset om der er tale om den private bolig, boligforeningen eller erhvervsvirksomheden. Med vores mere end 20 års erfaring, er der ikke den opgave inden for el-faget, som vi ikke kan løse - og vi kan også hjælpe med miljørigtige el-installationer.

Fra vores base i Rødekro kører vi ud til opgaver i Syd- og Sønderjylland samt store dele af Trekantsområdet.

En håndværker du kan være tryg ved

Hos GP Electric ApS er fagligheden stor, og vi arbejder vi altid ud fra høje standarder. Derfor er billige og dårlige løsninger er ikke noget for os. Vi er nemlig drevet af tilfredse kunder og bruger hellere en time længere, så vi er helt sikre på, at alt er i orden, og der er tid til at gennemgå arbejdet med dig.

Optimale og miljørigtige løsninger

Løbende dialog er essentielt for, at du får den rette løsning – og vi opsøger den selv, så vi er sikre på, du får den mest optimale løsning. Opstår der udfordringer eller muligheder for forbedringer, foreslår vi dig dem, så du i sidste ende får det absolut bedste resultat. 

Ønsker du en miljørigtig løsning, er det også noget, vi rigtig gerne hjælper dig med. Ud fra dine behov, tager vi rådgiverkasketten på og hjælper dig med at finde de rette energivenlige løsninger til gavn for økonomien såvel som miljøet. Eksempelvis har vi lamper, der er 80 % CO2-neutrale gennem produktets levetid.

Du er med hele vejen

Når vi har en aftale, så er det dét, du får. Vi kommer til tiden, som aftalt, og det du har bedt os om at lave, ordner vi, præcis som vi er blevet enige om. Du kan være helt tryg ved, at GP Electric ApS står for el-arbejdet hos dig.

Kontakt GP Electric ApS

Hvis vi lyder som det rette firma til din opgave, besigtiger vi gerne din opgave og giver et tilbud. Kontakt op med kontaktknapperne på siden her eller ring: 29 86 90 64. 

Læs mere

Kontakt os her

Gert Petersen
Gert Petersen Indehaver
29 86 ** ** Vis nummer
29 86 90 64

GP Electric ApS

Klosterbakken 77

6230 Rødekro

CVR: 42304530

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver GP Electric ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

50 opgaver vundet

Opdatering af el-tavle m.h.t elbil 6000 Kolding
5 dage siden
Trække ledninger samt opsætning af lamper 6580 Vamdrup
1 uge siden
Tilkobling af solcelle inverter til el-tavle 6300 Gråsten
2 uger siden
Afmontering af strøm 6200 Aabenraa
1 måned siden
Udskiftning af el-tavle 6000 Kolding
1 måned siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
21 anmeldelser
3byggetilbud.dk 21 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Meget prof., pålidelig og flink fyr. 100% tilfreds. Kan stærkt anbefales.

., 31 jul. 2023

Utrolig god vejledning og veludført arbejde! Gert er ufattelig rar at snakke med. Vil helt klar anbefale ham til andre, og det er også ham vi går til næste gang vi skal have noget lavet.

Christina J., 22 maj 2023

Arbejdet er super godt udført. Ikke en finger at sætte på det. Gert er en meget behagelig mand. Lyttende og gode forslag til løsninger. Eneste udfordring jeg synes der har været er med at få ...
Arbejdet er super godt udført. Ikke en finger at sætte på det. Gert er en meget behagelig mand. Lyttende og gode forslag til løsninger. Eneste udfordring jeg synes der har været er med at få arbejdet udført. Det blev skubbet i tid, og trukket ud over flere uger inden det blev færdigt. Men nu hvor det er blevet færdigt er vi super glade for det, og vil bruge Gert igen hvis vi skal have lavet elarbejde.
Læs mere

Claus P., 01 dec. 2022

Super dygtig og imødekommende han kan klart andbefaldes

Maibrit T., 16 nov. 2022

Super god service - arbejde udført til tiden - kan kun anbefales

Henrik H., 01 nov. 2022

En meget behagelig mand der kan sit kram og holder det man aftaler. Kan varmt anbefales.

kim E., 01 aug. 2022

Efterlader et flot resultat.

Heidi A., 19 maj 2022

Utrolig god elektriker, en elektriker, som ved HVAD han taler om, utrolig god orientering om arbejdet og arbejdet udført til UG, og til en pris som vi syntes var yderligt rimelig. Vi kan kun anbefale GP Electric til andre, han er GULD værd.

Nils H., 22 nov. 2021

Jeg kan kun sige godt om "min" elektriker. Han er både dygtig og rimelig med sine priser. Jeg vil til enhver tid anbefale GP Electric til andre. Meget venlig og humoristisk mand, som svarer på al...
Jeg kan kun sige godt om "min" elektriker. Han er både dygtig og rimelig med sine priser. Jeg vil til enhver tid anbefale GP Electric til andre. Meget venlig og humoristisk mand, som svarer på alle de spørgsmål, jeg stillede ham. Ham vil jeg bruge fremover, hvis der skal laves noget her. Jeg er bare så glad og tilfreds med hans arbejde og venlighed.
Læs mere

Else F., 25 okt. 2021

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du GP Electric ApS

Send en forespørgsel til GP Electric ApS