Ventilation - Få 3 uforpligtende tilbud og nyd et bedre indeklima

Ventilation – Få 3 uforpligtende tilbud

Løs problemer med indeklimaet med ordentlig ventilation. Et ventilationsanlæg giver frisk luft i boligen og bedre sundhed for både mennesker og hus.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Både for private og erhverv

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se hvor enkelt det er

Som omtalt i:

Magasinet Penge DR1

I forbrugerprogrammet Penge er der gode råd til, hvordan man kan få de bedste tilbud fra gode, lokale håndværkere i gennem 3byggetilbud.dk.

TV2 Nyhederne (TV-indslag)

3byggetilbud.dk var med I et indslag i Nyhederne da vi oplevede et stort boost i opgaver i forbindelse med håndværkerfradraget.

BT.dk (avisartikel)

BT.dk lavede en historie om håndværkerfradraget på baggrund af tal fra 3byggetilbud.dk.

BT beretter om håndværkerfradraget og nævner bevarfradraget.dk

DR P4 (Radioinslag)

Vores kommunikationschef Maria Carlsen blev inviteret til et interview hos P4 om håndværkerfradraget. Hør indslaget hér (åbner nyt vindue).

Så nemt kan du få 3 tilbud

 1. Indsend din opgave

  Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

 2. Opgaven behandles

  Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

 3. Du modtager tilbud

  Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

 4. Du vælger leverandør

  Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Bestil 3 uforpligtende tilbud Læs mere om ventilation

Ventilation kan løse de fleste problemer med indeklimaet

Fordi de fleste boliger i dag er så godt isolerede, har den friske luft svært ved at komme indenfor – og den dårlige indeluft svært ved at komme ud. Samtidig er vi slemme til at glemme udluftningen, ligesom mange boliger ikke er udstyret med udluftningsmuligheder, der er effektive nok.

Det har ført til flere og flere problemer med indeklimaet herhjemme. For når fugten og f.eks. farlige luftarter som radon ikke kan trænge ud og den friske luft ikke kan komme ind, opstår der nemt alvorlige helbredsmæssige problemer som f.eks. mug- og skimmelangreb.

Udover at give grimme, sorte skjolder på væggene, afgiver mug og skimmel også en række sporstoffer, som kan give beboerne i boligen luftvejsproblemer og i værste fald føre til allergier. Samtidig kan dårlig udluftning også medføre en række andre helbredsproblemer for beboerne, f.eks.:

 • Hovedpine
 • Træthed og manglende energi
 • Tørre slimhinder i næsen
 • Røde øjne på grund af tørre slimhinder
 • Dårligere søvn
Hvad er ventilation?
Du kan etablere en bedre ventilation i din bolig på tre forskellige måder:

Naturlig ventilation – Er den form for ventilation, der opstår ved ,at du åbner et vindue, en dør eller en dertil indrettet trækkanal i mur eller vinduesrammer.

Mekanisk ventilation – Anvender elektriske, mekaniske ventilatorer til at suge luften ud af boligen og blæse ny luft ind. Oftest anvendes en central ventilationsenhed, der så fordeles rundt i boligens rum ved hjælp af et rørsystem.

Hybrid ventilation – Anvender en kombination af naturlig og mekanisk ventilation, så der kan spares strøm på den mekaniske ventilation. Et hybridt ventilationsanlæg justerer hele tiden effekten alt efter hvor meget naturlig ventilation, der er i boligen. Det kaldes flydende balancering af ventilationen.

Hvordan fungerer et ventilationsanlæg?

Ved at indføre et ventilationsanlæg i boligen, kan du afhjælpe problemer med fugt, dårlig luft og også fjerne mindre koncentrationer af den kræftfremkaldende luftart radon. Større koncentrationer af radon i indeluften kræver separat udluftning under grunden på huset.

Et mekanisk eller hybridt ventilationsanlæg udskifter luften i din bolig, så luftfugtigheden holdes nede og mængden af støvpartikler i luften mindskes. Det foregår som allerede nævnt ved, at der installeres en central ventilationsenhed – oftest på loftet – som så kan henholdsvis suge luften ud og blæse ny, frist luft udefra ind via et rørsystem, der er ført rundt til de enkelte værelser og rum i boligen.

Derved afhjælpes også problemer med:

 • Fugt
 • Pollen
 • Støv
 • Husstøvmider
 • Radon
 • Damp og em fra madlavningen
 • Kemikaliedampe
Og de allerede omtalte sundheds- og helbredsproblemer.

Moderne ventilationsanlæg sørger samtidig for at trække varmen ud af den luft, der føres ud af boligen, så du ikke får øget varmeudgifterne på grund af ventilationen. På den måde yder ventilationsanlægget et tilskud til opvarmningen af boligen frem for at belaste det.

Hvordan finder du det bedste ventilationsanlæg til din bolig

Det er yderst vigtigt, at du anskaffer et ventilationsanlæg, der er dimensioneret korrekt til din bolig. Ellers risikerer du, at du enten får problemer med manglende effekt af ventilationen eller at der opstår træk, fordi anlægget har for stor effekt.

Det kan et professionelt ventilationsfirma hjælpe dig med. De har stor erfaring med etablering af ventilationsanlæg i både parcelhuse, etageejendomme og firmaer. Derfor kan de nemt regne sig frem til, hvordan ventilationsanlægget skal dimensioneres og installeres, for at give dig den optimale udskiftning af luften i din bolig.

Hvordan finder du billig ventilation?

Prisen på et ventilationsanlæg afhænger af anlæggets dimensioner og effekt, længden og kompleksiteten på det rørsystem, der skal etableres, samt mærket på anlægget og den pris, som ventilationsfirmaet skal have for at sætte anlægget op.

Men uanset om du skal etablere ventilation i din privatbolig, i boligforeningens ejendom eller i et firma eller en butik, ønsker du naturligvis ikke at betale overpris for dit ventilationsanlæg. Derfor er det en god ide, altid at indhente minimum 3 tilbud på ventilation fra lige så mange forskellige leverandører.

Men har du ikke de store erfaringer med ventilationsanlæg og tilbudsindhentning fra håndværkere, kan det være svært at gennemskue de mange parametre i tilbuddet. Så hvilket tilbud er reelt set det billigste og leverer det billigste firma nu også et lige så godt installationsarbejde som det dyreste. Det er for sent at finde ud af, når først anlægget er sat op.

3 tilbud på ventilation uden at få sved på panden

Ved at bruge vores tilbudstjeneste slår du flere fluer med et smæk. Fo dels slipper du for at skulle ringe forgæves til en masse ventilationsfirmaer, som måske alligevel ikke har tid. Og dels er du sikker på, at de firmaer som vi henviser til dig for at give tilbud på ventilationsanlægget, er firmaer, som du kan regne med leverer et ordenligt stykke arbejde.

Hos 3byggetilbud.dk samarbejder vi med en række professionelle ventilations- og kølefirmaer over hele landet, som vi gennem vores løbende kommunikation og opgaveformidling kender ganske indgående. Samtidig indhenter vi vurderinger fra vores brugere af de firmaer, som vinder tilbudsrunderne. Disse vurderinger tager vi med i vores overvejelser, når vi skal finde 3 firmaer i nærheden af dig, som kan give dig et tilbud på ventilation.

Derfor er du sikker på, at de firmaer som kontakter dig, når du har bedt om tilbud på ventilation, rent faktisk er nogen, som har leveret ventilationsløsninger, som andre af vores brugere har været tilfredse med. Derved sparer du både tid og undgår at få sved på panden, når du skal vælge den rigtige leverandør af ventilationsanlæg til dig.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000


 

400.000+

Opgaver siden år 2000

1646

Aktive håndværkere

789

Byer med håndværkere

98%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere Bestil 3 uforpligtende tilbud