Få 3 tilbud

Månedens Håndværker Øst:

juli 2022

Rebellen Service

Rebellen Service er et firma, der altid sætter kunden og kvalitetsløsningen først. Med en kundetilfredshed på 100 procent er det derfor mere end velfortjent, at de kåres til Månedens Håndværker Øst her i juli 2022.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Rebellen Service er et erfarent og kvalitetsbevidst renoveringsfirma, der gerne deler ud af deres professionelle råd, når du går rundt med byggedrømme. Firmaet dækker det meste af Sjælland, hvor de hjælper private boligejere og erhvervskunder med:

  • Køkkener
  • Badeværelser
  • Malerarbejde
  • Gulvarbejde
  • Tagarbejde

Firmaets mantra lyder, at det ikke skal være dyrt, besværligt og uoverskueligt at få renoveret hjemmet. Samtidig er den gode kundedialog altid i højsædet, når du møder firmaet – og naturligvis går de aldrig på kompromis med den kvalitet, de leverer. Rebellen Service har en beundringsværdig tilgang til hver enkel renoveringsopgave, hvilket bestemt også afspejler sig i de tilbagemeldinger, vi får fra bygherrerne om firmaet. Rebellen Service har nemlig en kundetilfredshed på hele 100 procent. Det er derfor mere end velfortjent, at de bliver kåret som Månedens Håndværker Øst hos 3byggetilbud.dk i juli 2022.

Rebellen Services konsulent hos 3byggetilbud.dk, Peter Ø. Nielsen, udtaler:

”Det er virkelig fedt at samarbejde med et firma som Rebellen Service, der bestemt går en ekstra mil for deres kunder. De afslutter først en opgave, når kunden er fuldt ud tilfreds, og kvaliteten ikke er til at sætte en finger på. De er ordentlige og søde mennesker, som jeg nyder at snakke med. De fortjener bestemt titlen som Månedens Håndværker her i juli.”

Sådan anmelder kunderne Rebellen Service

100%

Kundetilfredshed

93%

Svarprocent

Hver måned udvælger 3byggetilbud.dk månedens håndværkerfirma fra vores leverandørnetværk for henholdsvis det vestlige Danmark, som dækker Jylland og Fyn, såvel som for det østlige Danmark, der dækker Sjælland og Øerne. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. Rebellen Service er Månedens Håndværker Øst for juli 2022.

Knap 70.000 formidlede opgaver i 2021

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2021 formidlede vi knap 70.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.