Få 3 tilbud

Månedens Håndværker Vest:

juni 2022

Jensen Byg Service ApS

Hele teamet hos det dygtige og pålidelige tømrer- og snedkerfirma, Jensen Byg Service ApS, kan bryste sig med titlen som Månedens Håndværker Vest for juni 2022.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Jens Byg Service ApS består af et stærkt team af dygtige fagpersoner med stor faglighed, der siden 2015 har løst en bred palet af bygge- og renoveringsopgaver for private boligejere, erhvervsvirksomheder og boligforeninger. Det er blandt andet opgaver som:

  • Tagudskiftning
  • Renoveringsopgaver
  • Udskiftning af udhæng
  • Carporte
  • Døre
  • Vinduer
  • Montage af køkken og badeværelser
  • Ombygning, tilbyg og nybyg
  • Maleropgaver, herunder maling og spartling samt filt, glasvæv og tapet

Fremragende håndværk og et højt serviceniveau er grundlaget for Jensen Byg Service ApS, som scorer højt på kundetilfredshed og svarprocent – den kunne faktisk ikke være bedre med en score på 100 procent. Således gør man sig naturligvis fortjent til titlen som Månedens Håndværker Vest.

Jensen Byg Service ApS’ konsulent hos 3byggetilbud.dk, Tino Hansen, udtaler:

”Svend, som er servicechef hos Jensen Byg Service ApS, er en god fyr, som jeg har en god dialog med, hvor der også er tid til sjov og hyggesnak. Det er ret tydeligt, at Svend og teamet hos Jensen Byg Service ApS har et stærkt fokus på god kundepleje og at sætte sig ind i kundens behov – og naturligvis udføre et flot stykke arbejde. Med så flotte tilbagemeldinger fra kunderne, kan det kun have været et spørgsmål om tid, før titlen som Månedens Håndværker Vest skulle deres vej. Derfor stort og velfortjent tillykke til hele teamet!”

Sådan anmelder kunderne Jensen Byg Service ApS

100%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent

Hver måned udvælger 3byggetilbud.dk månedens håndværkerfirma fra vores leverandørnetværk for henholdsvis det vestlige Danmark, som dækker Jylland og Fyn, såvel som for det østlige Danmark, der dækker Sjælland og Øerne. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. Jensen Byg Service ApS er Månedens Håndværker Vest for juni 2022.

Knap 70.000 formidlede opgaver i 2021

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2021 formidlede vi knap 70.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.