Få 3 tilbud

Månedens Håndværker Øst:

juni 2022

Stika’S Gulvservice ApS

Et altid højt serviceniveau, flotte resultater og skarpe priser – og glade kunder. Det er blandt nøgleordene hos Månedens Håndværker Øst for juni 2022, Stika’S Gulvservice ApS.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Stika’S Gulvservice ApS er et specialiseret gulvfirma, der udfører gulvarbejde og -behandlinger af alle typer trægulve for private boliger, erhverv og boligforeninger på hele Sjælland. Månedens Håndværker Øst udfører alt fra slibning, afhøvling og efterbehandlinger såsom lud-, sæbe-, naturlak og 2-komponentbehandlinger.

Titlen som Månedens Håndværker Øst kåres blandt andet på baggrund af anmeldelser fra kunderne, samt hvor god firmaet er til at vende tilbage på kundeforespørgsler – og Stika’S Gulvservice ApS udmærker sig med enormt flotte tilbagemeldinger, hvor deres kundeservice, effektivitet, flinke personale og flotte resultater gentagne gange nævnes.

Hos 3byggetilbud.dk er Mikkel M. Held konsulent for Stika’S Gulvservice ApS, der tilfredst fortæller:

”Stika’S Gulvservice ApS fortjener klart titlen. Når jeg taler med Tina, er det ret tydeligt, at de er både tjekkede i deres service og dygtige til deres fag. Jeg ved, at når jeg sender en opgave deres vej, bliver der taget godt hånd om den, og at brugeren af 3byggetilbud.dk får en professionel service og en rigtig god oplevelse med et flot resultat – og så endda til ret fair priser. Tak for et godt samarbejde og stort tillykke med titlen!”

Sådan bedømmer kunderne Stika’S Gulvservice ApS

95%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent

Hver måned udvælger 3byggetilbud.dk månedens håndværkerfirma fra vores leverandørnetværk for henholdsvis det vestlige Danmark, som dækker Jylland og Fyn, såvel som for det østlige Danmark, der dækker Sjælland og Øerne. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. Stika’S Gulvservice ApS er Månedens Håndværker Øst for juni 2022.

Knap 70.000 formidlede opgaver i 2021

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2021 formidlede vi knap 70.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.