Stika’S Gulvservice

- Eksperter i service af alle typer trægulve

Vi er hos Stika’S Gulvservice to unge mennesker med flere års erfaring i gulvbranchen og kan hjælpe med al slags slibning, afhøvling og efterbehandling af alle typer trægulve samt træterrasser og træbordplader – Med andre ord: Alt i træ. Vi udfører al slags efterbehandling herunder lud-, sæbe-, naturlak- og 2-komponentbehandling.

Vi servicerer hele Sjælland – og kører gerne over Storebælts- og Lillebæltsbroen, hvis det er inden for en køretid på to timer. 

Høj kvalitet til en lav pris

Hos Stika’S Gulvservice har vi specialiseret os i det, vi er gode til: Behandling af trægulve. Som specialister leverer vi derfor flotte resultater af rigtig høj kvalitet. Og vi gør det til fornuftige priser, som alle kan være med på.

Faglig rådgivning

Vi vægter en fornuftig rådgivning højt – og den er altid baseret på et fagligt grundlag. Hvis kunden ønsker en efterbehandling, som ikke passer til gulvet, fraråder vi det og giver i stedet forslag til andre efterbehandlinger, som ville passe trægulvet bedre. Vi ønsker nemlig kun gode resultater, som kunden også bliver glad for på længere sigt.

Kunden er i fokus

Vælger du Stika’S Gulvservice til service af dine trægulve, er du garanteret nærværende kundeservice gennem – helt fra første kontakt til aflevering. Vi besvarer alle spørgsmål, der måtte opstå, og vi går først fra opgaven, når du er glad og tilfreds.

Kontakt os

Skal Stika’S Gulvservice servicere dine trægulve? Så er du altid velkommen til at kontakte os via kontaktknapperne på siden her eller på telefon 91 11 20 00. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere

Kontakt os her

Tina Tilbudsgiver
91 11 ** ** Vis nummer
91 11 20 00

Stika'S Gulvservice ApS

Gladsaxevej 67, 2. 1.

2860 Søborg

CVR: 42111279

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Stika'S Gulvservice ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

5 dage siden
Afslibning af gulv 2200 København N
5 dage siden
Afslibning og lakering af gulv 4690 Haslev
1 uge siden
Afslibning og behandling af bordplade 2300 København S
1 uge siden
Behandling af bordplade 2400 København NV
1 uge siden
Behandling af træterrasse 4593 Eskebjerg
Vi udfører opgaver i brancherne:

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Stika'S Gulvservice ApS